Nije tesko...ja sam iz prve pomlatio sve u tom QTE pesnicenju, ne znam ni da li samo dobio neki udarac uopste.
A fajt je...
Sad sam 11 lvl (jos u selu, hard tezina) i sve je i dalje isto. Ako imas vise od jednog protivnika, trcanje/kolutovi i bacanje magije. Protiv zverova je stos da se nadje mesto gde se vracaju nazad, tj gde prestaju da te jure i onda je fajt decja igra.
Cim su dva (ili vise) protivnika, blok nikakvu funkciju nema - prvo- vigor se trosi, a linija koja predstavlja vigor je toliko sitna da je ne vidim jer se ne moze skrenuti pogled od borbe ni za milisekund. I kad opadne, Geralt stane... Drugo- blok samo delimicno stiti od udarca, i to samo od jednog protivnika. A posto protivnici napadaju svi odreda...
Cak i dva bedna nekkera mogu da skenjaju health. Ali zato kad je trcanje i kolutanje u pitanju, ja sam nedostizan

I kad ostane jedan protivnik, onda udri macem klikklikklik... Ako zna da blokira, aard/igni...i ende.
I mislim da je bolje da se budze magije nego sword...svi oni talenti u sword izgleda da ne menjaju nista (jedino gajim nadu u onaj gde Geralt moze da pravi damage na vise protivnika).