Konačno sam kupio "COH: Tales of Valor". Čini mi se da je igra znatno sporija od "COH: Online" verzije?! U svakom slučaju, nick mi je KAMARAZ, pa me dodajte za prijatelja. Voleo bih da igram 2v2 AT i 3v3 AT, pošto mi random 2v2 partiju server nikada ne pronađe.
1v1 sam uglavnom i igrao i server mi uspešno pronalazi partije ali sam u COHO najviše cepao 2v2, 3v3 i 4v4 partije.a 1na1?
Sada sam provalio da ne znam dodati prijatelja u igri? Kako se to radi? Ja sam COHO solidno igrao od dana izlaska do gašenja ali se ovaj TOV prilično razlikuje, tako da ćemo videti.e da, nik mi je mocnijogurt pa dodajte, kada sam online mozemo da piknemo, mada se obicno zezam sa rl drugarima 2 na 2 (nismo pro vec totalni casual igraci, cista zabava)
e da, nik mi je mocnijogurt pa dodajte, kada sam online mozemo da piknemo, mada se obicno zezam sa rl drugarima 2 na 2 (nismo pro vec totalni casual igraci, cista zabava)
He he, pa nije bas tako. Ja sam recimo ispao iz fazona, kada je bio aktivan COHO onda sam bas bio u formi. I bili smo u guildu sa nekim hrvatima, neko je stalno bio online i bas je bilo przenja. Sada nas malo ima, i kad se nakanim da igram obicno nema nikog pa igram automatch... U zadnje vreme ucim britance pa igram 2vs2
Takav sam i ja...imam nekoliko drugara...jedino nas ubija sto nas je nekako uvek 3 ili 5, pa se jedan susi...ili dodje svarog84 ili Shamjser....i otrese sve redom (mogu da igraju 1na2 bez problema)![]()
juce mi je server dao nekog lika iz Zagreba...dobijem ga, a lik mi prokomentarise "pa dobar si"....e...mislim se, a sta bi rekao da je naleteo na ovu dvojicu![]()
Koliko je moguće koristiti na oficijalnom serveru igre, "drop hack" i slične prevare? Imam stabilnu konekciju više od godinu dana i igrao sam COHO od izlaska pa sve do gašenja i nikada mi nije pucala igra u tako sumnjivim momentima kao danas. Igrao sam pre nekoliko sati mnogo zanimljivu partiju 2v2, jedva sam se branio od protivnika do određenog trenutka kada sam prevladao i kada je postalo sigurno da ću pobediti, zamrzlo mi se i protivnici me kickovali iz igre. Do tog trenutka pisalo mi je da je samo jedan od protivnika lagovao i u nekoliko navrata mi je bila ponuđena opcija da ga kickujem ali sam ga "poštedeo".
Ukoliko zaista postoji "drop (ili kakav god) hack" i ukoliko ga ljudi primenjuju, kako se zaštiti od tako nečega?
Koliko je moguće koristiti na oficijalnom serveru igre, "drop hack" i slične prevare? Imam stabilnu konekciju više od godinu dana i igrao sam COHO od izlaska pa sve do gašenja i nikada mi nije pucala igra u tako sumnjivim momentima kao danas. Igrao sam pre nekoliko sati mnogo zanimljivu partiju 2v2, jedva sam se branio od protivnika do određenog trenutka kada sam prevladao i kada je postalo sigurno da ću pobediti, zamrzlo mi se i protivnici me kickovali iz igre. Do tog trenutka pisalo mi je da je samo jedan od protivnika lagovao i u nekoliko navrata mi je bila ponuđena opcija da ga kickujem ali sam ga "poštedeo".
Ukoliko zaista postoji "drop (ili kakav god) hack" i ukoliko ga ljudi primenjuju, kako se zaštiti od tako nečega?
a ti pouči i one koji još neznaju pa da nas još više yebu u zdrav mozak
mene je to u coho-u baš ubijalo, u ovom normalnom i nisam nešto susretao (pppppppp ne zovem uroke pppppp)
ma znam, zezam se, sumnjam da je iko od nas tu taj profil gejmera
a patch, hm, bit će jednog dana, predugo to najavljuju
svarože, druže po ostwindu, evo i ja malo pokušavam s englezima, nikako da me krene, što preporučuješ od specijalizacija?
svarože, druže po ostwindu, evo i ja malo pokušavam s englezima, nikako da me krene, što preporučuješ od specijalizacija?
svaroga bas dugo nisam video online....ilise on i ja nekako mimoilazimo...
Zato nikad nisam probao WoW, a zato jedva cekam GW2![]()
Britanci su mi postali bas zanimljivi, mada ih jos nisam istrazio dovoljno, ameri su ok, ali nisam ih apsolvirao kao Wehr, dok PE nikako ne mogu da skapiram.
Posto sam pazario ToV, meni se kod Wehr-a mnogo svidja onaj NESTOwagen, koga dobijes umesto StuG-a. Sjajno AT oruzje! Oklopna vozila unistava kao od sale, ima neki MG, koji doduse nemoze da pinuje pesadiju, ali je koristan. Jedina mana je sto je oklop nikakav u poredjenju sa ostatkom Wehr naoruzanja, ali opet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari