Šta je novo?

Company of Heroes Online

i ja se taman obradovao da je gotov patch, kad ono jeste, al juche :)

Konačno sam kupio "COH: Tales of Valor". Čini mi se da je igra znatno sporija od "COH: Online" verzije?! U svakom slučaju, nick mi je KAMARAZ, pa me dodajte za prijatelja. Voleo bih da igram 2v2 AT i 3v3 AT, pošto mi random 2v2 partiju server nikada ne pronađe.

Poslednja izmena:
Konačno sam kupio "COH: Tales of Valor". Čini mi se da je igra znatno sporija od "COH: Online" verzije?! U svakom slučaju, nick mi je KAMARAZ, pa me dodajte za prijatelja. Voleo bih da igram 2v2 AT i 3v3 AT, pošto mi random 2v2 partiju server nikada ne pronađe.

a 1na1?

e da, nik mi je mocnijogurt pa dodajte, kada sam online mozemo da piknemo, mada se obicno zezam sa rl drugarima 2 na 2 (nismo pro vec totalni casual igraci, cista zabava)

1v1 sam uglavnom i igrao i server mi uspešno pronalazi partije ali sam u COHO najviše cepao 2v2, 3v3 i 4v4 partije.

e da, nik mi je mocnijogurt pa dodajte, kada sam online mozemo da piknemo, mada se obicno zezam sa rl drugarima 2 na 2 (nismo pro vec totalni casual igraci, cista zabava)
Sada sam provalio da ne znam dodati prijatelja u igri? Kako se to radi? Ja sam COHO solidno igrao od dana izlaska do gašenja ali se ovaj TOV prilično razlikuje, tako da ćemo videti. :)

/addfriend nick u bilo kom chatu

Takav sam i ja...imam nekoliko drugara...jedino nas ubija sto nas je nekako uvek 3 ili 5, pa se jedan susi...ili dodje svarog84 ili Shamjser....i otrese sve redom (mogu da igraju 1na2 bez problema) :p :D

juce mi je server dao nekog lika iz Zagreba...dobijem ga, a lik mi prokomentarise "pa dobar si"....e...mislim se, a sta bi rekao da je naleteo na ovu dvojicu :)

He he, pa nije bas tako. Ja sam recimo ispao iz fazona, kada je bio aktivan COHO onda sam bas bio u formi. I bili smo u guildu sa nekim hrvatima, neko je stalno bio online i bas je bilo przenja. Sada nas malo ima, i kad se nakanim da igram obicno nema nikog pa igram automatch... U zadnje vreme ucim britance pa igram 2vs2

He he, pa nije bas tako. Ja sam recimo ispao iz fazona, kada je bio aktivan COHO onda sam bas bio u formi. I bili smo u guildu sa nekim hrvatima, neko je stalno bio online i bas je bilo przenja. Sada nas malo ima, i kad se nakanim da igram obicno nema nikog pa igram automatch... U zadnje vreme ucim britance pa igram 2vs2

Ja sam se uhvatio Wehrmahta "ko pijan plota". Panzer Elite mi jednostavno ne ide, Amere su ok, ali mi nisu interesantni. Briitance sam prvi put probao pre par dana, ali nikako mi ne idu za 1na1. Cini mi se da su konstruisani tako da budu sjajan support u igri vise igraca, ali za 1na1 mi nekako ne "piju vodu".

E sad, dosta toga zavisi sta ce doneti novi patch. Koliko sam mogao po forumima da procitam, PE je recimo u 2.301 patchu bio opasno overpowered, dok ih sad vecina smatra papirnom vojskom... Bas iscekujem novi patch i nove mape sa velikim nestrpljenjem (nisam imao vremena i strpljenja da se interesujem za beta verziju patch-a)

Takav sam i ja...imam nekoliko drugara...jedino nas ubija sto nas je nekako uvek 3 ili 5, pa se jedan susi...ili dodje svarog84 ili Shamjser....i otrese sve redom (mogu da igraju 1na2 bez problema) :p :D

juce mi je server dao nekog lika iz Zagreba...dobijem ga, a lik mi prokomentarise "pa dobar si"....e...mislim se, a sta bi rekao da je naleteo na ovu dvojicu :)

Shamjser?? Mislio sam da sam Shmajser :d

Inace u zadnje vreme igram PE i dosta se mucim. Tesko je igrati sa njima narocito ako je sa druge strane amer i izabere paratrooper doktrinu. Al sta cu kad sam mazohista :wall:

Britancima nekako fali udarna igla, neka jedinica koja bi rasturala, jedino dobro sto imaju je onaj kangaroo, koji je malo OP. Sve ostalo se sa lakocom kontrira.

Obavezno me dodajte, nick Shmajser
!!!!

Poslednja izmena:
ma bre...deljes tamo...pocnem da mucam kkad te spominjem ili kuckam...ali dobro, naucio sam puno od tebe ;)

Ja sam u pocetku forsirao Wermacht, ali mislim da je vrlo bitno poznavati sve frakcije. Mene je nekako mrzelo da ucim PE. Britanci su mi bas bili glupi u pocetku ali mi izgleda njihova frakcija najvise lezi, mislim da sam ih bas dobro savladao. Mada, isto ako mislim da su bolji u 2vs2, cak i kad su dva britanca zajedno... Steta sto ovde nema pravljenja guildova, i lakog searcha po nickovima, tako je moglo da se dodje do prijateljevog prijatelja i lako prosiri baza mogucih saigraca. Ovde je cak i chat komplikovaniji od COHO-a

Tek pre pola sata cuh za ovaj mod. Relic je objavio intervju sa jednim od modera. Koliko vidim na njemu radi BlackSandStudios poznati Battlefied fanovima po Project Reality modu. Moram priznati da jedva cekam! :D

[YOUTUBE]hA4Ui42_SHU&feature=player_profilepage[/YOUTUBE]

blah modern combat

totalno bezveze, pogotovo mi je smesan moderan setting a napucavanje iz bliza kao u ww2

kontam da ovde seno nije tako mocan zaklon kao u ww2 okruzenju :)

haha, tako nekako ;)

Koliko je moguće koristiti na oficijalnom serveru igre, "drop hack" i slične prevare? Imam stabilnu konekciju više od godinu dana i igrao sam COHO od izlaska pa sve do gašenja i nikada mi nije pucala igra u tako sumnjivim momentima kao danas. Igrao sam pre nekoliko sati mnogo zanimljivu partiju 2v2, jedva sam se branio od protivnika do određenog trenutka kada sam prevladao i kada je postalo sigurno da ću pobediti, zamrzlo mi se i protivnici me kickovali iz igre. Do tog trenutka pisalo mi je da je samo jedan od protivnika lagovao i u nekoliko navrata mi je bila ponuđena opcija da ga kickujem ali sam ga "poštedeo".

Ukoliko zaista postoji "drop (ili kakav god) hack" i ukoliko ga ljudi primenjuju, kako se zaštiti od tako nečega?

Koliko je moguće koristiti na oficijalnom serveru igre, "drop hack" i slične prevare? Imam stabilnu konekciju više od godinu dana i igrao sam COHO od izlaska pa sve do gašenja i nikada mi nije pucala igra u tako sumnjivim momentima kao danas. Igrao sam pre nekoliko sati mnogo zanimljivu partiju 2v2, jedva sam se branio od protivnika do određenog trenutka kada sam prevladao i kada je postalo sigurno da ću pobediti, zamrzlo mi se i protivnici me kickovali iz igre. Do tog trenutka pisalo mi je da je samo jedan od protivnika lagovao i u nekoliko navrata mi je bila ponuđena opcija da ga kickujem ali sam ga "poštedeo".

Ukoliko zaista postoji "drop (ili kakav god) hack" i ukoliko ga ljudi primenjuju, kako se zaštiti od tako nečega?

Samo se "naoruzati" zivcima i to je to. Izgleda da im ne mozemo nista :(

Nazalost ne mozes se odbraniti od "drop hack"-a koliko sam ja cuo.

Desilo mi se nekoliko puta da me "drop hack"-uju, al sam pre nekoliko dana bas popizdeo. Igrao kao PE protiv Brit, cepali se skoro 1h i konacno uspem da preovladam. Tama da krenem da ga dokusurim, lik me "drop hack" i naravno od dobija partiju.

E sad ja sam mislio da sam je izgubio preko kao one arbitraze jer sam bio u vecem minusu od njega u VP, jer je on skoro celu partiju mene ganjao, a ja se branio, al nije.

Koliko sam razumeo Drop hack radio ovako:
1. iskljucis modem
2. cim ti izadje viktoriy ekran, sa kim ide i ona statistika, ukljucis modem
3. odmah se ti podaci salju na server i onaj koji je iskljucio modem dobija pobedu

Onom drugom, igra pokusava da nastavi, pa se zamrzne ekran, pa pokusava da nastavi, pa tek onda izlazi onaj victory ekran. I naravno njegovi podaci kasnije stizu na server i on gubi partiju.

Mozda i gresim, al koliko sam procito Drop hack ovako funkcionise, bilo ga je na COHO, anaravno jos ga ima u COH-u.

a ti pouči i one koji još neznaju pa da nas još više yebu u zdrav mozak :)
mene je to u coho-u baš ubijalo, u ovom normalnom i nisam nešto susretao (pppppppp ne zovem uroke pppppp)

valjda ce se srediti to ovim patchem sto ga izbacuju vec pola godine :)

ma znam, zezam se, sumnjam da je iko od nas tu taj profil gejmera
a patch, hm, bit će jednog dana, predugo to najavljuju
svarože, druže po ostwindu, evo i ja malo pokušavam s englezima, nikako da me krene, što preporučuješ od specijalizacija?

svarože, druže po ostwindu, evo i ja malo pokušavam s englezima, nikako da me krene, što preporučuješ od specijalizacija?

koji tebi bese nick tamo!? (imam brdo ljudova, vise ni ne znam ko je odakleN)

inace, meni se desilo nekoliko puta da puknem zbog drop-a, ali...pravo da ti kazem...zabole me...e*es draz igre i seljaka koji se time sluzi, mene igra nece odbaciti zbog takvih majmuna, jer uvek imam ekipicu sa kojom mogu da igram, cak i ako takvih u jednom momentu bude preeeevise (a nece)

svaroga bas dugo nisam video online....ilise on i ja nekako mimoilazimo...

Ja koristim Royal Commandos Support i Royal Engineers Support. Royal Canadian Artillery Support je najbolji kad igad 2x2, pa rokas artiljerijom dok saborac mora da te brani i napada.

Royal Commandos Support koristis ako protivnik koristi pesadiju sa dosta AT topova i MG-ja. KOmandose koje mozes da pozoves, dolaze jedrilicom pa ih bacis iza protivnicke linije. Extra su jaka jedinica, iz bliza kidaju, imaju jos i bombe i demolition i smoke. Kada zoves jedrilicu moras da pazis da ne udari u neku zgradu ili tako nesto jer se racuna da je to neuspesno prizemljenje i samo bacis resurse, malo *****no, al sta ces.

Royal Engineers Support zoves ako protivnik ide na tenkove ili pesadiju. Churchill Infantry Tank je dosta slab protiv nemaskog oklopa, narocito protiv pantera, al njega guras napred da bi pokupio pogotke, kako bi pesadojim neutralisao tenkove, posto je solidno oklopljen.

Ukoliko je imas TOV obavezno koristi Kangaroo koji je totalno OP i pomalo je gay da se baziras bas samo na njemu al sta ces. U njega stavis Sappers sa PIAT-om i
Infantry Section sa Bren MG u Kangaroo i nema da brines. Unistava sve pred sobom.

Poslednja izmena:

E ostwind je ubedljivo najjaca jedinica, ako uspe pravovremeno da se izbaci u borbu neunistiv je :)

Sto se Britanaca tice, ja najvise koristim komandose, pored same jedinice volim i desnu stranu tech tree-ja, imas obavestenja kada je sta izgradjeno na protivnickoj strani sto zna bas da bude od pomoci kada planiras strategiju, pogotovo u timu... Dobija se i off map artilery, kao i besplatni lazni signalni dim za artiljeriju, nekada bas znaci da protivnici povuku jedinice. Gledaj da cuvas liutenanta zivog, za njega se vezuje veterancy koji daje jedinicama. Ne mora on da ubija da bi dobijao veterancy, a vec na prvom levelu daje heroic charge. JA obicno prvo upgradejuem Bren pa Grenade Launcher pesadiji...Tenkovima obavezno nabudzi view range, pogotovo kada dodjes do firefly-ja, u kombinaciji sa Command Tankom ima bas veliki domet a CT brzo leveluje. Churchill je solidan allaround tenk ali nije toliko efikasan protiv tezeg nemackog oklopa. I Stuart zna da pomogne ako se izbaci na vreme, pogotovo sa onim shotgun like shotom za 75 municije, posebno dobro za blobove :) Ja recimo ne volim mnogo da gradim enplacemente (mortar, mg), mislim da usporavaju igru u pocetku, kada dodjem do Sappera pravim Bofors 40mm, 17 Pounder ako treba. Ponekad gradim i artiljeriju, zavisi od prilika... Obavezno izgradim Casualty Clearing Station... Posto nemam TOV nego Gold kao laki oklop koristim Bren Carier umesto kengura, tako da ne mogu da koristim ozloglasenu gay taktiku :D

svaroga bas dugo nisam video online....ilise on i ja nekako mimoilazimo...

Pa sada dosta redje dolazim, malo mi bezveze sto nemam neku stalnu ekipu nego igram samo automatcheve... A kada god sam online vas uglavnom nema :) Treba da napravimo neki termin kada bi se mi sa Bencha skupljli... A i imam manje vremena nego ranije, i polako se zarazujem sa WoT-om :)

Ekipa koju si sinoc video je deo ekipe sa kojom ja igram. Dve godine smo pikali LOTR: BFME i C&C: Generals, a ovo smo provalili tek pre par meseci (februar)...tako da jos nismo neka klasa, ali samo spaxon (clan je bench foruma) i ja smo se ultra primili na igru pa je igramo i automatch i kampanje itd. Ostali nisu u fazonu...ili jednostavno ne vole 1na1.

ToW mi se ne da da probam iako mi deluje cool, iako ga svi hvale. Ako se ne varam, igra je besplatna, ali za uzitak u igri ipak treba kupovati dodatke. Ne znam...ne da mi se igrati ako nije kompletan dozivljaj, a ne bih da placam "po malo" za dodatke, jer ume "djavo da odnese salu". Zato nikad nisam probao WoW, a zato jedva cekam GW2 :)

Britanci su mi postali bas zanimljivi, mada ih jos nisam istrazio dovoljno, ameri su ok, ali nisam ih apsolvirao kao Wehr, dok PE nikako ne mogu da skapiram.

Posto sam pazario ToV, meni se kod Wehr-a mnogo svidja onaj NESTOwagen, koga dobijes umesto StuG-a. Sjajno AT oruzje! Oklopna vozila unistava kao od sale, ima neki MG, koji doduse nemoze da pinuje pesadiju, ali je koristan. Jedina mana je sto je oklop nikakav u poredjenju sa ostatkom Wehr naoruzanja, ali opet...

Poslednja izmena:
Zato nikad nisam probao WoW, a zato jedva cekam GW2 :)

Britanci su mi postali bas zanimljivi, mada ih jos nisam istrazio dovoljno, ameri su ok, ali nisam ih apsolvirao kao Wehr, dok PE nikako ne mogu da skapiram.

Posto sam pazario ToV, meni se kod Wehr-a mnogo svidja onaj NESTOwagen, koga dobijes umesto StuG-a. Sjajno AT oruzje! Oklopna vozila unistava kao od sale, ima neki MG, koji doduse nemoze da pinuje pesadiju, ali je koristan. Jedina mana je sto je oklop nikakav u poredjenju sa ostatkom Wehr naoruzanja, ali opet...

Izgleda da cemo zajedno da pikamo i GW2 :d

Geschutzwagen H39 je mnogo bolji od tromog i sporog StuG-a. Ima i veci domet i mozes sa njim da pobegnes.

PE je po meni najtezi za igranje. Ne mozes da se oslonis na recimo 2 ili 3 vrste jedinica, vec minimum 4-5. Recimo ja koristim kombinaciju pesadija + infranty truck + at truck + mortar truck + jos nesto, (marder ili PzIV sa kratkom cevi). U vecini slucajeva moram da pravim sve cetri zgrade jer svaka ima unapredjenja koja mi trebaju.

kako tvoj sajt napreduje?

Da li se desilo nekom da ga kikuju u toku partije ?

Posebno kada počneš da dobijaš. Ne mislim na "drop hack" , več ti piše da si kikovan ?!?!?!?!

Vrh Dno