Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

aa, ok, kad sam isao u recovery tu sam nasao xD.
ja sam ulazio u cwm iz aplikacija (sori, noob sam)
Kliknuo sam na advanced pa obrisao stats i posle isao u reboot.

baterija mi bukvalno nestaje pred ocima.
od 10 jutros (odradio kalibraciju), dakle za 1h40min pala mi je na 87 posto!!!
kaze mi da imam jos manje od 10h koriscenja, a za to vreme nisam radio skoro nista, wifi pola sata, cak mi je on iskljucen stalno, nemam ni 3g, ma ocaj zivi.

uopste ne znam sta cu.
Da li bi nekim romom drugim dobio bolji life time?

tnx ljudi

A sta ti kaze pod Battery use?

skini i ovaj widget pa vidi trenutnu potrosnju u mA. takodje ukljuci i logging pa vidi i kako se ponasa posle nekog vremena, ne moras stalno da buljis u widget.

jesi skinuo onaj battery calibrator pa sa njim odradio kalibraciju baterije po uputstvu?

trosi najvise displej sa 32%, pa pozivi 24 pa sistem 15% pa os...

kalibrisao sam ovim sto ste mi stavili...

evo, sad mi je vec na 75% xD def cu morati a ga stavim na punjac popodne...nestace mi do veceras...

Ajd probaj pa javi , kako izgleda, sta radi, sta ne radi :).

Ova poslednja verzija cyanogena razbija koliko je dobra.

Sent from my GT-I9000

Veceras cu da probam ovaj rom :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059561

Komentarisu ljudi da je skroz ok i totalno je SGSII

Probao sam ga sinoc (RC2) i posle sat vremena ga mako ,nervirala me Fugu boot animacija + sto za *#272*imei# nije hteo da prihvati zeljeni CSC (mozda zbog root-a)...Mada je dosta brz rom... Stavio sam posle ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1031038 ...deluje kompletniji i za sad extra radi...

Poslednja izmena:
Meni je dovoljno dobar. Na veće bugove nisam naišao.

Koristim njihov stock, pošto kada god flešujem neki drugi nešto se pokvari pa moram da se drndam pa da popravljam, koristim Mobo player on je pustio sve što sam imao na telefonu i uopšte nije loš plejer. A to žućkasto je do gingera znam da su se i oni na nexus s žalili.

Poslednja izmena:
jel mi moze neko pomoci?

jedno kratko pitanje od početnika:

imam sgs sa eclair verzijom nekih mesec dana i sad me interesuje
da li će se REGULARNO apdejtovati na froyo preko kies-a?
je li to nekome u srbiji uspelo?

kačim ga svakodnevno ali uvek piše 'this is the last firmware...'

tnx

Već si postavio pitanje juče, nema potrebe da ponavljaš. Zavisi koji ti je product code, ja sam preko VIPa kupio telefon i mogao sam preko Kiesa da odradim upgrade, ali ne znam što bi iko radio preko Kiesa umesto da koristi Odin/Heimdall.

Da li je neko naterao music hub(drzava nije podrzana ili kartica nije ubacena),game hub (force close) I samsung im (pokusava da se konektuje) da rade?ostale sgs2 aplikacije rade.

Poslednja izmena:
^ gde da vidim product code?

Mozes proveriti i promeniti ako ga imas u CSC-ovima kucanjem *#272*tvojIMEI# ako ti je SMO to ti je univerzalni Srpski i mislim da za njega i dalje nema update... Stavi XEU oni su prilicno azurni, ali ako menjas tako trebas da znas da ce ti uraditi factory reset i sve izbrisati...
A razlog zasto ti slabo ko odgovara je jer vecinu takvih odgovora imas ovde http://lmgtfy.com/?q=galaxy+s+product+code :)

Poslednja izmena:
hahaha link je objasnio :)

Planiram da deinstaliram neke defaultne aplikacije (tipa Aldiko, Mini Diary i sl. nebuloze), pa me interesuje da li je neko to radio i da li uklanjanje defaultnih aplikacija može da izazove neke probleme? Pretpostavljam da ne, ali da proverim za svaki slučaj.

Ako nekog od iskusnijih SGS usera (telep, gizmor, cezar, trenje, ...) ne mrzi, neka postuje screenshotove home ekrana, kao i svih ekrana aplikacija (znači ono za realnu upotebu, ne "paradne" skrinove iz one druge teme :D). Čisto me zanima organizacija do koje ste vremenom došli i koju smatrate optimalnom, a ujedno da bacim pogled i na listu aplikacija. Trenje je pre jedno 200 strana postavio listu svojih aplikacija i to mi je prilično pomoglo kao neka početna tačka, ali bi bilo zanimljivo videti i up-to-date liste. :)

Poslednja izmena:
Pa ubacis one koje tebi trebaju i raspored koji tebi godi, to je individualna stvar.

Ma znam da je individualna, ali zanimljivo je videti tuđa gotova rešenja jer mogu da posluže kao polazna osnova. ;)

Planiram da deinstaliram neke defaultne aplikacije (tipa Aldiko, Mini Diary i sl. nebuloze), pa me interesuje da li je neko to radio i da li uklanjanje defaultnih aplikacija može da izazove neke probleme? Pretpostavljam da ne, ali da proverim za svaki slučaj.

Ako nekog od iskusnijih SGS usera (telep, gizmor, cezar, trenje, ...) ne mrzi, neka postuje screenshotove home ekrana, kao i svih ekrana aplikacija (znači ono za realnu upotebu, ne "paradne" skrinove iz one druge teme :D). Čisto me zanima organizacija do koje ste vremenom došli i koju smatrate optimalnom, a ujedno da bacim pogled i na listu aplikacija. Trenje je pre jedno 200 strana postavio listu svojih aplikacija i to mi je prilično pomoglo kao neka početna tačka, ali bi bilo zanimljivo videti i up-to-date liste. :)
Ja stcok appove stalno brisem iz root explorera. Nikad nisam imao problema, samo pazi da obrises tacno njih (appove), a ne nesto drugo.

Ja cu ti postovati skrinove malo kasnije

ljudi,
da li je neko probao ovaj kernel?
hocu da ga probam na gingeru...
nadam se boljoj bateriji (u odnosu na 14h sa lajt koriscenjem koje imam sada)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519
Koliko vidim to je test verzija, nije jos finalna. Njegovi (hardcore) kerneli su odlicni. Doduse vecina nas ovde vise "voli" voodoo, ali kada sam koristio njegov nisam naisao na bilo kakve probleme.

Ako ti je za utehu i meni baterija traje 16-17h, doduse sa Ultra heavy usage :)

@Bukinjo
Jel bi mogao da odgovoris na PP koji sam ti poslao pre par dana??

@Gizmoid
Hvala. :) Dakle ti si na home ekrane izvukao ikonice aplikacija koje koristiš, a u Applications ulaziš tek ponekad? :) Trenutno se razmišljam da li da na home ekrane naređam sve app koje relativno često koristim, a da applications ostavim tako kako je, ili da imam jedan-dva home ekrana, a da sredim ikonice unutar Applications...

@Caesar
Hvala na odgovoru... :)

Trenutno sam u SGSII fazonu :)

wqsr6c.png
zq3hc.png
5cb0qu.png
2135fva.png
119t6xk.png
i4fls5.png
2wpt5bk.png

Nazad
Vrh Dno