Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Neće je dobar engine spasiti ako bude loša ili (ispod) prosečna...

Naravno, najbolji dokaz je fakin TDU 2... Odličan vizuelni engine, igra zarazna ali samo kao Google Earth, a za vožnju dosadna do zla boga...

Ovo je verovatno sam pocetak igre, a i podseca na ranije Black Box uvode.

Pa svakako tako izgleda, ali ako je prica da lik bezi iz grada onda kapiram da ce ga verovatno svo vreme neko i juriti (panduri ?) i ako tokom kasnijeg gameplay-a bude onog glupog helikoptera koji nema uopste potrebe da gadja kola posto su ocigledno neprobojna, onda su ga samo us*** ..

Bice pandura i "setting" igre kao sto vec rekose se provlaci duz celog americkog kontinenta.

Najjaci je komentar na yt: "If there's no HID lights, neons and No NOS I'm going to kill myself -_-" :D

^Pa da li je moguce da opet nema aa :wall::wall::wall:

Grafika je čarobno realistična ali vožnja deluje dosadno do zla boga.

Stvarno deluje dosadno. Ako je nesto monotono onda su to pustinjko-prerijska okruzenja a oni jos dodali i Dolinu smrti :d

frostbite 2... a kazu da ce i mirrors edge 2 da bude zasnovan na njemu

Ovo je dosadno do zla boga... koja je uopste razlika u odnosu na ostalih 20 NFS-ova koji su bili na ovaj kalup?

Pa da si igrao znao bi. :D U poslednjih 5 godina nfs je zonglirao sa dosta toga i ima velike raznovrsnosti.

Da za vas sa nepostojecim standardima :)

Dobro bre, zar tebi stvarno ne smeta sto je ovako dobra grafika uparena sa smarackim gejmplejem ko iz OutRuna?

Da za vas sa nepostojecim standardima :)

Dobro bre, zar tebi stvarno ne smeta sto je ovako dobra grafika uparena sa smarackim gejmplejem ko iz OutRuna?

Pa zar svaka igra mora da bude Gran Turismo, za ne moze da bude igra pustis mozak na pasu i uzivas. Ako hoces vec real drive simulation onda imas Gran Turismo pa uzivaj do mile volje pa ponavljaj jednu voznju i sto puta dok je nedovedes do perfekcije.

I ko si bre ti da kazes nekome da nema standard, zar nemislis da je ljudima mozda dosta briga i nerviranja iz stvarnog zivota pa u igrama traze opustanje i smirenje zivaca, jel treba u svakoj igri da smo napeti ko strune i da iscekujemo neocekivano. Dali si se mozda ti zapitao koji je tvoj standard ili samo ides od teme do teme i trolujes. Ako ti se nesto ne svidja nemoj da drugim kvaris raspolozenje sa svojim glupim postovima.

Ma bre on to gleda i komentarise samo po trailerima i snimcima i ovde po traileru koji pokazuje nesto minimalno da se ne spoileruje kao i za hp (suprotno od bf3 lozane :D). Znam da covek ne igra ove voznje al eto uvek se ubaci da da neki svoj strucan komentar na tu temu... mislim "seginu voznju" sa probisvet devojkom poredi sa ovim sto puca na burnout, split second i hp...

Ma bice garant i zanilmljivih lokacija i gradova cim se odvija igra kroz celu SAD, ako cemo tako onda je i ovaj Hot Pursuit poslednji bio smor nad smorovima :D

Pa zar svaka igra mora da bude Gran Turismo, za ne moze da bude igra pustis mozak na pasu i uzivas. Ako hoces vec real drive simulation onda imas Gran Turismo pa uzivaj do mile volje pa ponavljaj jednu voznju i sto puta dok je nedovedes do perfekcije.

I ko si bre ti da kazes nekome da nema standard, zar nemislis da je ljudima mozda dosta briga i nerviranja iz stvarnog zivota pa u igrama traze opustanje i smirenje zivaca, jel treba u svakoj igri da smo napeti ko strune i da iscekujemo neocekivano. Dali si se mozda ti zapitao koji je tvoj standard ili samo ides od teme do teme i trolujes. Ako ti se nesto ne svidja nemoj da drugim kvaris raspolozenje sa svojim glupim postovima.

Ne mora svaka igra da bude Gran Turismo ali bi bilo lepo da na PCju imamo JEDNU takvu igri ili bar da na svim platformama pored GT, Forze ima još JEDNA. Pošto ne znam da li si primetio ali arkada ima puno više. Kada budu simulacije gušile arkade naravno da ću tražiti arkadu ali ne sada. Kao što kada nije bilo modernih pucačina što sam tražio jednu a danas ne mogu očima da ih smislim ;)

Ovo drugo što si napisao neću ni da komentarišem.

@Gdin_M

Meni ovo najviše liči na OutRun. Liči i na Burnout ali tamo je poenta u razbijanju kola čega ovde neće biti puno. Taj Split Second nisam igrao, to je neka dečija vožnja nije me zanimala.

A jel si ti igrao Outrun kad ti ovo lici na njega? Podseti me na onomad situaciju kad je nano tube uleteo u temu o dirt3 da objasnjava kako da je bolje da se igra trackmanija... tako i ovde, porede se igre kojima je samo zajednicko sto se zovu racing igre.

Kad smo vec kod simulacija na pc-u, ima ih, iracing, rfactor, i dosta almost simulacija (posto ne znam kako drugacije da definisem, mozda su i vise simulacije) gtr, gt legends, lfs, pa onda imamo ove, shift 1, 2, grid, trd delove itd i jos neke koje nisam spomenuo... Ako ocekujes nesto veliko, mocno i moderno, jedino sto mozes da se nadas ovome, posto tu se puca na taj "scope" forze i gt-a po velicini.

A inace, ovo za split second i opisuje tvoj stav o racing igrama... da hoces da igras nesto sto niko drugi ne igra, da si ljubitelj voznji dokle god su to voznje koje si samo ti igrao ili eventualno su to nfs-ovi iz 90-ih... kada je naravno igranje na pc-u bila privilegija...

Pa dobro, to je sad IN :D , ljudi vole da komentarisu nesto sto nisu ni probali niti ih interesuje, kao i ti na primer, pretpostavljam da nisi nesto vozio LFS (mozda nisi ni probao) cim ga stavljas u almost simulacija klasu :)

Pa dobro, to je sad IN :D , ljudi vole da komentarisu nesto sto nisu ni probali niti ih interesuje, kao i ti na primer, pretpostavljam da nisi nesto vozio LFS (mozda nisi ni probao) cim ga stavljas u almost simulacija klasu :)

Pazi kad sam znao da ce da se neko oseti uvredjenim :D, zato i nisam hteo da pravim neku listu nego sam cisto nabacao sve te "simulatorske" igre zbog samo smisla posta, a i da sam ih metnuo sve u jedno, opet bi neko npr. popizdeo sto je i gt legends tamo.. i presume. :D A inace nisam vozio lfs ima 5 godina sigurno, tj. nesto sam ga igrao kad je bio popularan u vreme pojavljivanja i to je bilo to od igranja. No nebitno, poenta posta je drugacija, a i ovo je run tema, da ne prepredamo o drugim igrama...

A jel si ti igrao Outrun kad ti ovo lici na njega?

Jesam, i original kao dete i onaj 2006 ili koja je već godina u pitanju. Da, znam da je OutRun ko po šinama ali ovo ne deluje ništa bolje. Smešno je da ovakav endžin daju nesposobnom Black Boxu.

Samo neko poput tebe čije postovanje na ovom forumu se svodi na komentarisanje mojih postova :) može da očekuje nešto dobro od Black Box studija koji je dosad izdao bar tri igre koje su totalni bunar.

Takođe sve sim igre koje si naveo su matore bar 4 godine, ako tebi to nije dovoljan razlog da želiš da vidiš dobar AAA driving sim onda stvarno ne znam zašto uopšte komentarišem tvoje postove...

A taj ex Simbin projekat je nešto što je na samom početku i sa malim šansama da ikada zapravo izađe.

Nazad
Vrh Dno