A svako od Vas je intenzivno zadnjih godinu i po ili duze koristio ipad pa zna da ce tek sa jb-om dobiti pravu stvar?????
Uh...koliko vidi-youtube-link-strucnjaka
Transferring files is considerably easier than anything iTunes puts you through, as AVPlayer opens up the File Sharing aspect of Apple’s portal so you can drag and drop video files directly into the app’s Media Explorer. No conversion, no library, just a straight USB transfer, which is bidirectional so you can remove older videos just as easily.
Should you want to bypass iTunes entirely, AVPlayer also comes with a web browser-accessed Wi-Fi transfer option. This might be slower, but is very useful if a cable isn’t around to throw the file down a wire. Again, this is a bidirectional feature, meaning videos can also be downloaded from the device through the web browser.
au, leden znojda prekinem diskusiju :d
danas mi je ispao sa stola direktno na ekran i preziveo je lagano :d zao mi je samo sto nisu snimili moju facu dok sam ga okretao iscekujuci da je ekran u delicima :d
Ово већ излази из оквира дискусије техничког карактера, већ долазимо до личних фрустрација, а томе није место на овом форуму.![]()
dobro instaliras to i sta onda?
Teško da su to frustracije, više bi ih nazvao stvarima koje mi smetaju.
Tehnička diskusija je pokušana - obrnuto je na priču sa brojem aplikacija iPad-a i udelom na tržištu protiv direktnih rivala. Pokušana je diskusija o manama iPad-a i iOS-a - te mane su preokrenute magično u prednosti . Pokrenuta je bila priča o zatvorenosti sistema - preokrenuto je u to kako Apple to radi u našem najboljem interesu. Pokrenuta je priča o tome kako neko od konkurenata zapravo može da parira iPad-u 2 - kao rukom je odnešena diskusija i insistiralo se da svi samo kopiraju Apple. Alternative iPad-u 2 - pa nema ih, iPad 2 je najbolji tablet i niko nikada neće moći da dostigne njegov nivo, barem neki ljudi odavde tako misle. Svako ko uđe u ovu temu a da ne deli isto mišljenje kao Apple korisnici automatski ovde nije poželjan. Da li treba da pominjem nepriznavanje bilo čega osim Apple proizvoda i pljuvanje po sve što nije Apple i to sve u sigurnosti "svoje teme" kako je nazivaju, mada i dalje ne kapiraju da ovde nije ništa "naša tema, vaša tema" svako ima pravo da dođe i iznese svoje mišljenje o iPad-u i Apple-u, bilo da je loše ili dobro.
Amerikanci su debeli somovi koji znaju samo da se jave na telefon i upale browser, sa njihovim mentalnim sposobnistima naravno da nece da bakcu sa androidom jer je to prevelik zalogaj za njih.
I onda drag n drop video fajla i titla u iTunes-u u folder aplikacije. Koliki je to problem?
Problem je kada u ovakvim diskusijama glavnu rec vode oni koji su se javno izjasnili da Apple kao kompaniju mrze (ne znam kakav je tebi zivot ukoliko si u stanju da mrzis bilo koju kompaniju) , oni koji nisu koristili nijedan tablet i ne planiraju da ih koriste, i kada ti isti ljude koji placaju programe koje koriste javno nazivaju laznim moralistima i iz sveg glasa podrzavaju pirateriju. Ne razumem kako voditi diskusiju sa nekim ko se javno izjasnio da mrzi Apple i da uredjaj o kojem se pise nije nikada koristio. Treba li pomenuti i ovaj stav?
Samo jedno konkretno pitanje, da ti sutra Apple ponudi posao i, podrazumeva se, odličnu platu da li bi "progutao neke stvari" ili bi rekao "ne, hvala, ja ne mogu da radim za vas?".To su stvari koje mi smetaju kod Apple-a i koje nikada neću moći da progutam, kao što je većina progutala ovde zarad nekog statusa ili čega već. Naravno, biće i procenat onih koji stvarno veruju da je Apple budućnost i da je časna kompanija sa odličnim proizvodima i da nema nijednu manu, a to je već laganje sebe i to ne bih nikad sebi dozvolio...
Problem je što su kod Apple-a stvari jednostavne - imaš jedan tablet, jedan smartphone, jedan desktop, jedan laptop, itd. E sad kod androida i ostalih operativnih sistema ti imaš mnogo veću rasprostranjenost i slobodu izbora, neko neće voleti Motorolu kao brend, ali će voleti Samsung, tako da nikad ne možeš zapravo da ne voliš celinu, samo pojedinosti te celine, što raspodeljuje stvari koje nećeš voleti, a osoba će uvek imati alternativu.
Ako ne voliš neku stvar iz Apple-a, koju alternativu imaš?...
Kod Apple-a je takođe striktan izbor, kupi ovo po toj ceni ili nećeš ući u Apple klub, a upravo zbog te njihove eksluzivnosti i činjenice da svoje stvari zadržavaju samo na svojim uređajima, pokazujući svoj elitizam nad drugim kompanijama i izvlači se neki zaključak da je Apple iznad ostalih i neće da se meša za ostalim šljamom.
Još jedan problem je Apple-ov stav, tužbom protiv Samsunga o kopiranju dizajna...
Onda je tu i Snake koji striktno insistira da moraš da imaš iPad 2 u rukama da bi mogao da komentarišeš u ovom threadu, ali tada bi imali samo nekolicinu ljudi koji ga zapravo imaju i tema bi se zvala "Utisci korisnika" i imala bi 2 strane umesto 35. Nije sve u imanju konkretnog proizvoda u rukama prijatelju, forum bi bio znatno praznije mesto samo kada bi se diskusija vodila između ljudi koji imaju određeni uređaj.
Muzzy je bio postavio poruku o tome kako illidan pojavom na ovakvim threadovima ubeđuje sebe da je u pravu, pre nego što je obrisao, a meni stiže notifikacija na mail pa sam je pročitao pre toga. Pitanje za njega: Zašto bi se neko uopšte trudio da piše o nečemu ovde ako nije uveren u ono što priča? Mišljenje većine će pokazati koliko je neko u pravu a koliko nije i koliko ljudi deli slične stavove. Ko pročita sve ovo svaka mu čast![]()
Dobro, izvinjavam se, tako mi je delovalo
Sto se tice ovog AVPlayera citao sam (nisam probao) da bas pusta sve zivo, kazu ljudi su otvorili cak i .iso fajlove sa njime
problem je u tome sto je meni vetj ispao iPhone 3GS sa otprilike iste visine i puklo je staklo.... pa sam shodno tome ocekivao da je ovaj u delicima :dpostavio sam ja negde na pocetku teme test izdrzljivosti tog stakla na iPad 2, i dokazali su da je mnogo elasticniji i izdrzljiviji od prethodnog iPad-a.
ni ja nisam nista pametno i korisno od tebe procitao, pa te ne prozivam posle tvojih postova. ali ok, takav si, takav sam :wave:Uopste nije problem pisati o svojim uverenjima ali bi trebali da se zapitamo koja je poenta onoga sto ovde ostavis zapisano? Ja ni jednu korisnu informaciju od doticnog nisam procitao. Sve se svodi na podbadanje i sarkasticno obracanje. Ovo oko misljenja vecine... necu ni da komentarisem.
ako je tako, nikakav. zato i pitah, ali je to za neke potpaljivanje.I onda drag n drop video fajla i titla u iTunes-u u folder aplikacije. Koliki je to problem?
@Gizmor
I stvarno je zanimljivo koliko ti pratis ove teme pa cak i na mail ti stizu, a kao tebe ovi proizvodi nerviraju i ne podnosis ih... mada nije uopste tesko da se zakljuci o cemu se radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari