me_on_the_net_2003
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.07.2003
- Poena
- 619
Transcend JetFlash 256MB radi vec 6.5 godina pouzdano.
Kingston DT101 4GB radi vec godinu dana pouzdano.
Kingston DT101 4GB radi vec godinu dana pouzdano.
To je problem do win 7 ne flash-a ja imam takav problem na svakom USB-u da iskida pocetak i cekam pola minuta da iskopira manje se to primecuje na ULTIMATE verziji ali i tamo postoji slican problem ova skala nikako nije tacna Ps Koristim win7 ProTranscend 8Gb, placen 1500 din pre 1,5 god i ima odredjene probleme, kopira brzinama koje sam bira :d, a kada dodje do kraja moram da cekam koji minut :d
Ali dobro, kome sam sve davao dobro je da radi uopste. Ja inace ovo kapiram kao zestoku potrosnu robu pa me i ovaj vek trajanja iznenadioDa ga pohvalim da se unormalio malo u poslednje vreme :d
Inace sam radio one online recover-e itd.
Za 1500din- prezadovoljan sam.
Imam neki stari od 16MB ni sam ne znam koja je marka, radi ko sat samo slabo cemu sluzi jer ima 16MB(ima muzejsku vrednost jer je jedan od prvih fleski koje su se pojavile :d ).
Ja bih ti preporucio da taj "muzejski primerak" cuvas jer ko zna sta ce biti u buducnosti, mozda bude vredeo milione (kao u Muckama sa onim naizlged bezvrednim satom). I ja imam neki 64MB MP3 plejer jos iz 2002-2003. Umalo sam ga prodao 2004. godine kad sam kupio novi plejer sa "neverovatnih 256MB" u to vreme
. Posto nisam sada ga samo cuvam, pa cemo videti jednog dana, hehe
@TMEV
Fina ideja, evo sad sam ga probao i radi kopiranje na i sa njega sve u 16 sa sve diodom koja blinka unutar njega. Prava je steta sto ima samo 16MB ali dodje kao odlicna zamena strarom flopiju 1.44MB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari