nista, samo ne mrsi kabl dok kopiras podatke levo-desno![]()
Imas tek jedan... cuti tu i ne javljaj se![]()
Uuuuuuuuh...
Menjaj kabl! :d
Ako nista drugo - "Ultra DMA CRC Error Count" ti je sjajan, nemas nijednu jedinu gresku!![]()
Ja sam ti rekao sta da radis, nikakvo ispravljanje bad sektora i slicno...
Meni se dasava da disk 2.0TB WD green star dva meseca prikacen na MSi P67-C45 plocu krene da ili zabada prilikom neke vece operacije nakon cega sistem trokiraa i HDD led nastavi konstantno da svetli ili se sistem potpuno upuca gde nakon reseta kod bios check-a stane na A2 i tako ostane... Probao sam sa dva kabla i nema razlike isto se desava. HD Tune prikazuje samo jednu udma crc gresku i to je to, sve ostalo je ok. Da li je do diska ili je do problematicnog cipseta? Da napomenem da pored ovog diska u sistemu postoje jos jedan SSD 60 i WD 640 koji su prikaceni na SATA 3 sa kojima nema problema.
I kod mene upucavanje sistema samo nisam još ustanovio šta je, ali najviše sumnjam na disk/kontroler. Kod mene neki partition programi prijavljuju greške iako je u drugima i u winu ok (iz wina je disk i particionisan sve normalno, prva 20 GB primary pa onda ostatak extended i u okviru toga tri logička drajva).
Recimo partition magic sve žuto i kaže partition error #110... Proveri baš da nije i kod tebe nešto slično. I naravno ako neko može nešto da mi kaže u vezi mog problema. Još nekoliko drugih programa sa hirensa javljaju probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari