Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]cycXuYzmzNg[/YOUTUBE]

Evo nesto i za naseg Boba :D

[YOUTUBE]mxLgrB3Xylc[/YOUTUBE]

http://www.youtube.com/watch?v=pBai3fl8MbI
Srbija.
Zemlja u kojoj zive najlepsi momci, najlepse zene. Momci su najbolji ljubavnici, selektori, politicari i sve naj.
Mesto u kojoj se piksle prazne na semaforu. Mesto gde celavci ne ciste iza svojih ljubimaca.
Svoje djubre odlazemo tamo gde mu je nije mesto.

Ovo je strasno... slicna prica i u Vojvodini,ali su nam vode kolko tolko dosta cistije...
Bolje da su dali ljudima onih 26.000 evra od sajta "ocistimo Srbiju" i dobar deo bi ocistili... uzas od ljudi ovde...
A rodjak se nasao pametan u Svajcarskoj kad se odselio tamo pre 10-tak godina pa bacio kesu sa otpatcima iz auta pored puta dok je obavljao malu nuzdu,a u kesi iscepana koverta od pisma.
Neko nasao kesu i nije ga mrzelo da sastavi puzzle od koverte i zavrsio kod sudije za prekrsaje sa fest kaznom.Nikad vise ni pikavac nije bacio na ulicu.
E tako treba i kod nas,ali dzaba,daleko je nasa svest...

Poslednja izmena:
Strašno je šta ljudi rade i kako se navuku na takve stvari, a ima ih na hiljade ovakvih koji dobijaju nervne slomove zbog igara, *ebale ih igre :crash:. Ej, 5 godina i hiljade dolara na WoW :zgran::wall::wall:

Čisto da razjasnimo, Francis je izmišljeni lik koji pretstavlja klasičan stereotip WoW igrača a može se primeniti na većinu online igara. Čovek koji "glumi" Francis-a je poznat kao Boogie, koji sebe smatra zabavljačem i odlično je skinuo pobesnelog gejmera. Naravno, ovakvih likova stvarno ima, ali se Boogie *****ava. Pogledajte njegove druge klipove i videćete da uopšte ne priča retardirano kao na klipovima u kojima glumi Francisa. (npr. Sad news for boogie fans)

Poslednja izmena:
Jel tebi hakovali acc wow-a pa znas kako se to sa glupim gm sredjuje za 10min? ;)

A da klip jeste fejk ali je smesan :D

Tolko glup nisam da mi hakuju account, a da se sredjuje brzo sredjuje se, mozda si ti imao drugacija iskustva i sve zavisi od servera do servera. Tip je klasican attention whore, nebitno sto ce ispasti totalni ***** (svestan je on toga i sam) njega je videlo 1.600.000 ljudi. Pun je internet takvih.

Čisto da razjasnimo, Francis je izmišljeni lik koji pretstavlja klasičan stereotip WoW igrača a može se primeniti na većinu online igara. Čovek koji "glumi" Francis-a je poznat kao Boogie, koji sebe smatra zabavljačem i odlično je skinuo pobesnelog gejmera. Naravno, ovakvih likova stvarno ima, ali se Boogie *****ava. Pogledajte njegove druge klipove i videćete da uopšte ne priča retardirano kao na klipovima u kojima glumi Francisa. (npr. Sad news for boogie fans)

Hvala na razjasnjenju, upravo ono sta sam rekao da mislim da je klip fejk na kraju se ispostavio da jeste :). Poslusao sam tvoj savet i pogledao odmah njegov naredni klip gde je objasnio sve o Francisu. Svaka mu cast kako je odglumio, verujem da je prevario dosta ljudi, pa jednim delom i mene :D

[YOUTUBE]hqMnQOdDN2k[/YOUTUBE]

Premotajte na 3:00 i odatle gledajte.

*** vas debeli wowas. Ima li nesto interesantnije na tom yt ? Sta ste se uhvatili njega ...

stvarno, a posle meni kazu da trujem forum ...

hahahaha kakav smehhhhhhhhh :d

[YOUTUBE]bqLOaSjQG7A[/YOUTUBE]

:d:d:d

[YOUTUBE]h11RTcBhoXU&feature[/YOUTUBE]

hahahahaha bas malo pre sam ga video, koji lik *** :D

Lepo se vidi kako se zbunio posle kosa :D

Mirza, ti kao da si prespavao zadnje 2 godine. Sve klipove koje kacis okaceni su poodavno. Daj nesto sveze :)

Italijani su neprevazidjeni u mnogim stvarima. Tako i skrivena kamera "Scherzi A Parte". Na ovu sam slucajno naisao, nisam je ranije gledao.
JEdnom od njihovih popularnih muzicara ukradu novi automobil. Posle godinu dana!! slijedi drugi dio skrivene kamere u kojem oni kao slucajno nabasaju na taj isti automobil...
[YOUTUBE]M0A9JdU_Heo&feature=related[/YOUTUBE]

ovo kad se pogleda, opushteno moze da se umre ;D
http://vimeo.com/22439234

prelepo...jako...cak je lepse i od iPhone4 xD

cisto ko prati nba, recap portland dalas:

Peja sa klupe, 21 poen, 5 trojki, mnogo mi je nedostajalo ovo dok si igrali on i vlade kao Kraljevi, kad Kovacic kaze - BOMBAAA! :)

[youtube]vbETXhTG3YM[/youtube]

najlepsa trojka u istoriji kosarke. jeste da neobicno sutira (lakat izbacujuce ruke skroz u stranu) ali je shut kao robot da ga izvodi. zadnje dve trojke sa klipa nisu ni dotakle mrezicu *** :)

"American Boy" haahah, pokreti kidaju :d

[YOUTUBE]JQceEAdUmBg[/YOUTUBE]

Pokreti su mu truli, ko da se stidi.
Evo pravog predsednika-densera.

Ova ne zna ni nos da obrise... :d
[YOUTUBE]9BWQ0fBefJk&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ja bi je i ovako slinavu ...

Ko ne bi :D

Sirove vlasti :)

[YOUTUBE]rzhHQRcOBBs[/YOUTUBE]

LOL :d

E ***, obrisan video sa onom slinavom. :)

Kako se lik nalozio, to je strasno. Ko pogodi sta je tacno rekao na 0:53, dobija bambi :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno