Uvek napises "apro po", zajedno se to pise.
Znaci klipovima treba da objasnjavam?
hmm 847mhz..steta sto ni na vodi nece moci vise, kada crkava zbog veceg napona 🙁
Jel se zna, dal ce izlaziti nereferente verzije sa poboljsanim naponskim delom - da moze lepo da se OC 🙂
Ma negde sam procitao da su mogli da stave kvalitetnije delove, zato mi palo na pamet.
Realno nema potrebe uopste za OC, ovo cudo tere sve na max..Al niko od nas je ne bi drzao na stock, u to sam siguran 😉
Apsolutno, pa valjda su proizvodjaci do sad skapirali da moraju da obrate paznju pogotovo na modele iz viseg cenovnog ranga(i ne samo iz viseg vec i iz nizeg i srednjeg), to jest na kvalitet i samu izdrzivost karte, ipak se tice najvise njih jer njima uvoznik vraca a oni kao proizvodjaci sticu losu reputaciju ako se pojavi ozloglaseni model karte....tako da Extreme OC je postalo nesto sto normalno 🙂Tako da to stoji, al opet ja bih je OC do max-pa ako crkne novu lepo da mi daju
Pogledajte review na sekiri za GTX 590 i uporedni test sa 6990.
Jedna stvar mi je cudna, a to je veci broj slicica sa GRX590 nego sa 6990 u Crysis2 igri, koja je realno manje zahtevna od keca?!?! Mora da su drajveri u pitanju i da AMD i dalje sporo sredjuje iste... Ostali rezultati su manje vise ocekivani.
A i moram jedno svoje oazanje da podelim sa vama, a to je da iako je 6990 duzi za samo 2.5cm, zbog samo g oblika kartica 590 deluje znatno krace iako nije 🙂
Jedna stvar mi je cudna, a to je veci broj slicica sa GRX590 nego sa 6990 u Crysis2 igri, koja je realno manje zahtevna od keca?!?! Mora da su drajveri u pitanju i da AMD i dalje sporo sredjuje iste... Ostali rezultati su manje vise ocekivani.
A i moram jedno svoje oazanje da podelim sa vama, a to je da iako je 6990 duzi za samo 2.5cm, zbog samo g oblika kartica 590 deluje znatno krace iako nije 🙂
Nisam zagledao OC potencijale, samo fabričke, ali sve preko 800 za 24/7 je bombona! Onda ipak jeste zver! 🙂
Imash ovde uporedjivanje buke i potroshnje.Na probleme sam nailazio velikim delom po netu.
Imas i Linusov test gde je prekinuo testiranje jer sa ATI 6990 nije mogao da radi Crysis 2 bench.
A sto se tice testa pregledah ga na brzinu ali samo Clash of The Titans.
U ovoj rezoluciji tj 1920x1200 kao i do sada sto smo videli prednost definitivno ima GTX590 a to se moglo videti i na dosadasnjim review-ima sa neta.
Izuzetci su igre koje su bas naklonjene ATI pa se tu vidi veca razlika po meni igre koje cak nisu ni zanimljive.
Mozda Alien vs Predator jeste (ja ga recimo nisam nikad igrao niti cu) .Govorim sa moje tacke gledista ali cemo igru svakako svrstati u test igru jer to svi tako rade.
Drugo cudan mi je rezultat u Just Cause 2,tu nVidia definitivno bolje renderuje (uglavnom bolji rezultati) mada opet tu postoji problem sto za simulaciju vode koriste cuda jezgra i tu opadaju definitivno performanse.
ATI nema takav realistican prikaz vode..
U BBC2 mi je isto cudan rezultat malo ali nema veze..Nek bude to to..Jel to bilo pod DX11?
Trece nigde nema poredjenja potrosnje i buke ovih karti kao ni jedan video snimak da upotpuni celokupnu sliku testa na ozbiljnijem nivou.
Imash ovde uporedjivanje buke i potroshnje.
Nego, ja stvarno ne znam gde si ti video da je GTX590 u prednosti u 19x12 rezoluciji. Na maloprelinkovanom testu je GTX590 jedino u Lost Planet 2 imao prednost u toj rezoluciji, dok u svim ostalim GTX malo vodi u 16x10, pa malo gubi u 19x12 da bi bio oduvan u 25x16.
Tako barem kaze onaj test. Ako mislish da je nameshten, slobodno linkuj par testova koji potvrdjuju tvoje tvrdnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari