Šta je novo?

potrebna pomoc oko smesne stvari...

djvlad

Cenjen
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poena
154
vec godinu dana imam panasonic plazmu x20....ne razumem se bas u te stvari ali sam pokupio dosta informacija oko toga..na kraju bio sam vise zbunjen nego na pocetku...Vec od prvog dana sam normalno koristio TV,nisam samo koristio normal mod vec i ostale.Procitao sam da je potrebno prvo koristiti TV 300h u normalnom rezimu...Posto to nisam uradio da li sam na neki nacin skratio ''njegov vek'' ili uticao na kvalitet slike...Druga stvar koja me muci je raspored uredjaja koji su oko Tv-a dok jedni kazu da to nema veze, drugi kazu da tako mogu da ostetim TV, sto zbog zagrevanja od drugih uredjaja sto zbog elektromagnetnih talasa koje oni emituju...

Uploaded with ImageShack.us

Kao sto vidite imam BR, Xbox,i HDTV na malom rastojanju pored plazme...Pa cekam vase savete...

Ti sto te plase sa raznim teorijama su verovatno malo zavidni na tvoju opremu. Opusti se i uzivaj u tehnici! Bas lepo sve cuci na komodi:)

jedino sto el mag talasi mogu da urade plazma televizoru je da mu smetaju u prikazu slike, pa ako to nisi primetio - sve je ok. steta ne moze da nastane zbog ostalih uredjaja pored.

Druga stvar koja me muci je raspored uredjaja koji su oko Tv-a dok jedni kazu da to nema veze, drugi kazu da tako mogu da ostetim TV, sto zbog zagrevanja od drugih uredjaja sto zbog elektromagnetnih talasa koje oni emituju...
:laugh::laugh:
To ti je ista ona fora kao sa ciscenje lasera na uredjajima : Ne, ne, nikako alkohol, ostaju fleke, crkava uredjaj trt mrt..
Yea :d

pa ja bas citao upustvo i tamo tako kazu..i onda rekoh daj da pitam one koji znaju jer kompanije gledaju da se ograde na svaki moguci nacin..nego kad kazete "prikaz slike" sta tacno mislite..jer mi se desava kad gledam IPTV da svremena na vreme kroz ekran "prolete" neke sarene kockice...ja kontao da je to zbog prijema...sta vi mislite..

pa ja bas citao upustvo i tamo tako kazu..i onda rekoh daj da pitam one koji znaju jer kompanije gledaju da se ograde na svaki moguci nacin..nego kad kazete "prikaz slike" sta tacno mislite..jer mi se desava kad gledam IPTV da svremena na vreme kroz ekran "prolete" neke sarene kockice...ja kontao da je to zbog prijema...sta vi mislite..

Te kockice na IPTV su ti zbog pada protoka kroz sistem...Ako se ucestali zovi podrsku...Sem ako nas malo ne zekis a? ;)

Ladno imas X360 i BR player :d:d

Pa? Kako ce da pusta bluray disk na xbox360 majke ti? Ajde da si rekao da ima PS3 i BR player pa da te skapiram, ali ovako me zaista ponekad iznenadjujes svojim odgovorima.

Au jel ozbiljno to pitas ?
Pa to mu je i poenta posta , da ne mozes da pustas bluray preko xboxa.. Samo ironicno receno.

Poslednja izmena:
A ironija mu je izazvana cime tacno? Lik je kupio bluray player zato sto nije mogao da pusta BD filmove na xbox360? Hvala, nismo to znali. Glupa mu je ironija za sve pare.

Izazvana zasto nije PS3 , koji moze da pusta bluray :D

To je vec stvar ukusa, ne mozemo da kazemo da je covek pogresio zato sto je kupio xbox360 umesto PS3 :) . Uostalom, mozda je covek imao bluray player godinama pre kupovine xbox360, ili obrnuto, tako da mu hejt nije 100% primenjiv :d

Pa daleko je od normalne izjave to ali to je Driver vecni zastitnik PS i Cannona i Apple-a...

Te kockice na IPTV su ti zbog pada protoka kroz sistem...Ako se ucestali zovi podrsku...Sem ako nas malo ne zekis a? ;)
ma sto bih vas zekio:D..zaista se tako desava s vremena na vreme....imam BR zbog filmova a xbox zbog igrica...PS 3 nisam kupio jer nisam imao para za tako skupo cudo...a i u to vreme nije bilo pirata:d:d .... Mozda ce vam zvuciti shasavo ali ni sada ga nebih kupio....nisam bas nesto upucen u te flesheve i jailbrake-ove (valjda se tako pise)...a i brate ne isplati mi se stalno da dajem pare nekom da mi fleshuje konzolu da bih mogao da igram dve - tri igre a onda sledeca donese novu zastitu pa ajde sve isponovo.....jest da je i kod xbox-a slicno..ali ja nemam bas vremena da igram pa tako i stedim na tim fleshovima a za igrice se snalazim..i tako

To je vec stvar ukusa, ne mozemo da kazemo da je covek pogresio zato sto je kupio xbox360 umesto PS3 :) . Uostalom, mozda je covek imao bluray player godinama pre kupovine xbox360, ili obrnuto, tako da mu hejt nije 100% primenjiv :d

kupio prvo xbox...a zatim kupio BR...kad bih imao para kupio bih i PS3...i spopadao J.LO:D:D ali nemam......:d
Nije mi jasno odakle toliko negativnosti prema xbox-u...ko da pojedine sa ovog foruma placaju Japanci da hejtuju sve sto nije sony???
inace ja nesto u odbranu svoje konzole - "mozda je slabija,mozda je nekvalitetnija,ali ima 100 X lepsi izgled od one skoljke,a i dzojpad ma koliko tehnicki bio iza sonijevog,ipak pruza komfornije igranje":D

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno