Šta je novo?

Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader

Mislim da su kapče u tom folderu one koje su "prošle", tj. od fajlova koje si skidao.

Za sada super radi. Hvala na tipu.

Posle prvog fajla cekao sam 10 min da krene drugi, a onda se nista nije desilo i sad cekam jos 5:S:

Oce li on tako u nedogled???

p.s. je li mi filesonic ogranicava dl na 240-260KB/s??? Posto dok on stoji zaglavljen na toj brzini speedtest izbaci 40Mbit/30Mbit

Poslednja izmena:
naravno da ti ogranicava.
ako ti smeta, uzmes premijum i skidas punom brzinom i bez cekanja

A megaupload mi dao 4MB/s prosle nedelje, sad samo 300KB

naravno da ti ogranicava.
ako ti smeta, uzmes premijum i skidas punom brzinom i bez cekanja
Uh pa ne bas. Skidas bez cekanja... DA ali punom brznom pa i ne bas.
Mojih 9MB jedino sljaka sa ripidom i to je uvek radilo. Sa Hotfila mogu da skidam punom brzinom jedin ako skidam dva fajla. A Filesonic i File Serve se vrte tu negde oko 500

Danas je izasao 2.02 patch sa kojim je kao % poboljsan ali meni i dalje ne radi. :(

Neradi vise uopste,google je usr** motku s nekim updateom captcha...

stavio sam verziju 2.0.4 i nakon malo mucenja - prodje captcha...

videcemo kako ce da se ponasa. kazu da je procenat pogodaka oko 16%, mada je meni izvrteo 10ak i vise capthca, pre nego sto je pogodio...

Da, sa 2.0.4 ponovo radi, mada je prilicno losiji %, cesto mi se desi Fatal error posle neuspelih pokusaja ili na fileserve recimo mora da se ceka 10 minuta posle ne znam koliko pogresnih captcha.

Izašao 2.06, navodno dosta blji sa novim sličicama sa slovima sa senkama...

Radi li jos uvek i odakle ga skinuti, da li treba stari brisati i kako :)

Ovo i mene zanima, kako se brši update?

Evo da potvrdim sa verzijom 2.06 radi. Nisam čak ništa ni deinstalirao.

radi li ti fileserve

radi, baš skidam The Event

brzina je preko 300

Kod mene trazi da upisujem peske :(

Ne, ovo jednostavno ne radi, nista se ne desava. JDownloader i dalje trazi da se rucno ukuca captcha.

Postoji nacin da proradi i fileserve > odete u C:\Program Files (x86)\JDownloader\jd\captcha\methods\anti-r-c_ST (ili vec gde vam je instalirano) i nadjete jacinfo.xml, otvorite u notepadu i samo dopisete fileserve.com (mozete da dopisete sta vam je potrebno),restartujete JDownloader i trebalo bi da radi :wave:

j09moj.jpg

Postoji nacin da proradi i fileserve > odete u C:\Program Files (x86)\JDownloader\jd\captcha\methods\anti-r-c_ST (ili vec gde vam je instalirano) i nadjete jacinfo.xml, otvorite u notepadu i samo dopisete fileserve.com (mozete da dopisete sta vam je potrebno),restartujete JDownloader i trebalo bi da radi :wave:

j09moj.jpg

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaadi, hvala :)

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaadi, hvala :)

Nema na cemu. Samo da znate da jako slabo pogadja fileserve,pa se i dugo ceka kad ima puno promasenih,sve u svemu bolje je skidati sa nekog drugog hostera ako postoji... Mislim da su ga zato i izbacili sa liste.

Još se zamajavate sa ovim? :) Pa to se od početka znalo da nema šanse da radi kako treba, mislim da nije uopšte ni moguće rešiti kad oni čas posla opet nešto promenu.
Nego ko možda nije u toku, ima ona druga tema za premiumzillu pa dok radi cepajte premium free (rs, mu, fs, fsc, hf).

Nova verzija radi i sa novom verzijom MiPony-ja? Odlično.:)

EDIT:
Radi.:)

Da bi antirecaptcha radila sa Fileserve potrebno je otvoriti fajl pluginInfo u Notepadu (Program flies > MiPony > plugins > AntiRCSTMP > pluginInfo.xml) i dopisati Fileserve u SupportedSites.

Poslednja izmena:
Još se zamajavate sa ovim? :) Pa to se od početka znalo da nema šanse da radi kako treba, mislim da nije uopšte ni moguće rešiti kad oni čas posla opet nešto promenu.
Nego ko možda nije u toku, ima ona druga tema za premiumzillu pa dok radi cepajte premium free (rs, mu, fs, fsc, hf).

Ako nije problem gde je ta tema? I uputi nas malo bolje kako i sta?

Edit: Nasao www.premiumzilla.com

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno