Šta je novo?

Portal 2

To jeste, ali ovo ne mora da se odnosi na Portal 2 uopšte. Valve je koristio ovaj domen i za prethodni ARG, tako da može biti Portal 2 demo, EP3 najava, L4D3 najava, bilo šta. Mada će po meni biti ili Portal 2 demo ili nešto vezano za HL.

Zasto bi koristili GlaDOS ako je ista osim Portal 2? :) Moguce da je demo, ali zbog rumors od pre nekoliko dana, tipujem da je ipak early release.

EDIT: Osim toga, ako ste pre-orderali Portal 2 i upalili Steam danas, videcete da imate update za P2 i da ispise "Ready to Play" posle patch-ovanja, iako je na glavnom meniju jos uvek Preload.

Poslednja izmena:
Ne bi pravili ARG od dve nedelje samo da bi izbacili igru 4 dana ranije, ako mene pitaš. Sa druge strane...19. 4. -> 15. 4. pojma nemam šta znači, po tome bi early release bio logičan. Znaćemo za par sati svakako :)

jel igra zahteva da se mora imati porta 1? prvi put je vidim izgleda mi super za coop.

Ništa od early release-a - što više ljudi igra igre iz Potato Sacka, to će Portal 2 brže izaći.

Ništa od early release-a - što više ljudi igra igre iz Potato Sacka, to će Portal 2 brže izaći.

Originalno nema šta. Valve još uvek ima svežih ideja na pretek. Trebalo se setiti ovog fazona :)

Ne znam jel neko pomenuo, pojavio se klon, 9,7gb.

je l' zna neko zahtevnost?

je l' zna neko zahtevnost?

The follow are the official system requirements (according to Steam):

Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Hard Disk Space: At least 7.6 GB of Space
Video: Video card must be 128 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or higher / NVIDIA GeForce 7600 or higher / Intel HD Graphics 2000 or higher).
Audio: DirectX 9.0c compatible

nema sanse da to pokrenem sa amd64 3000+ i 6600gt...moram da se otvorim za novi komp

I dalje je Source u opticaju. Smanji detalje i možda bude radilo solidno. Kao da je grafika bitan deo Portal igara.

ne znam da li cu ja moci na lapu... procesor mi je ok i imam 4 gb memorije ali grafika nvidia 8400m

Sa 6600GT? Teško...jeste Source, ali je verovatno dorađena verzija ili tako nešto.

Ja sam pre ovog mog 8800gt imao 6600gt i secam se da je prvi portal radio sve na max (mada sam tad imao manji monitor , 1280x1024).
Ako i ne budes mogao u startu da ga igras ( u sta cisto sumnjam ) sacekaj malo da se provale oni *.ini i *.cfg fajlovi. Kada se provale cake u njima , moci ces sa Voodoo karticama da ga igras sa kvalitetom crysis-a :p

Poslednja izmena:
radio mi je hl2 i portal dobro...nadam se da ce i ovo...valve obicno dobro optimizuje igre

Koliko su puta dosada update-ovali Source, treba da ima 2.0 u nazivu.

Btw, čudno da se ništa još ne spominje oko Hydra-e.

Poslednja izmena:
Moram priznati, fino im napreduje ova glados@home inicijativa. Krompiri se mnoze.

/crossover
gde iskopa taj info gde je izracunat release date?

ko još hoće portal 2 za manje nego što je na steam-u i g2play-u neka mi šalje pm

Pojavio se , ali bez kljuca..

Our Portal wedding cake

portalcake.jpg

Poslednja izmena:
Pocinje opasno da me nervira ova pederasta kugla :D

Wheatley je najveći car pored Morta iz Planescape Tormenta, ja ne znam kako ikoga on može da smori :D

Krenuo sam sa skidanjem igre sa steama, jedva cekam da krenem da igram.

Vrh Dno