Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

kako je onda to uradio htc...? ili sam nesto lose skapirao

Ja bih, ali ne mogu da ih nadjem gde se fizicki nalaze. Videcu jos malo da potrazim.

Naravno, tako uvek i radim. Morao sam da ceprkam po system apk-ovima, tacnije u system/app pa sam kopirao Launcher2.apk na komp. Onda sam otvorio Launcher2.apk uz pomoc winrar-a, tu ceprkao jos malo i nasao ti walpapere :) . Nije mi bilo preveliko cimanje.

http://www.megaupload.com/?d=ZEI0XCU7

5kpmyp.png

idemoooooo...gj samsung :)

I Voodoo Sound za JVK se pojavio:

8m2.png

Ja sam kupio ovu njegovu aplikaciju.

ne planiram da instaliram samsungov GB dok ga developeri dobro ne protresu... da ne bude nekih skrivenih samsung trikova. :D
a samsung obicno prije objavljivanja novog roma objavi i source. nadam se da ce to uskoro da uradi, pa da CM7 zasija.

Ovaj XWJVB je official Gingerbread, biće source ovih dana pa čekam da supercurio baci njegovu magiju na kernel iako mi soundfix sa Voodoo Control Plus radi i na XXWJVB. :) Probao sam firmware, dobar je, čekam Serendipity GB i naravno Voodoo napravljen na osnovu sourcea.

Izvinjavam se ako ulecem u razgovor ali koja je optimalna cena za polovan i9000?
I na sta treba obratiti paznju pre kupovine?
Imao sam iphone pa nisam bas upucen a kupio bi ovaj tel.
Hvala na odgovorima :)

Sad stavljam Oficijalni GB, a hteo sam da dodam,sada posle duzeg koriscenja mogu da kazem da je Serendipiti za nijansu brzi od Darkija,ali mi baterija da Darkiju traje oko 30% duze...

Meni na Serendipity, juce gledano, trajala 2.5 dana! Ok, ugasio sam bio 3G ali se zato nisam skidao sa WIFI-a. Promeni kernel, SpeedMod jeste brz ali trosi vise baterije.

Meni na Serendipity, juce gledano, trajala 2.5 dana! Ok, ugasio sam bio 3G ali se zato nisam skidao sa WIFI-a. Promeni kernel, SpeedMod jeste brz ali trosi vise baterije.

Prvo sam stavio speedmod,pa sam mislio da je zbog toga pa sam stavio voodoo ali nije neka razlika bila...

Baš da vidim gde ćeš naći za 270e. :) 300-320e bi trebalo da idu polovni.

ima 310nov...

280 ima polovni...gledajte oglase svaki dan ;)

Ja sam pronasao za 300e,kaze lik simfree :S
Mislio sam da to simfree non simfree postoji samo u Apple svetu.
Ok, znaci u prosek spada ova cena, moracu malo da pogledam i ko zna, mozda ga i kupim.
Mada sam bio zagrejan za 3gs...
Hvala na odgovorima

ja ne vidim nikakvu razliku izmadju jvk i jvb. Ako gresim neka me neko ispravi, a i nijanse su u pitanju izmedju froya i ova dva

Performanse su nenormalno dobre u JVB, ne znam kakve su bile u JVK. Znam da se ovo kaze za svaki rom, ali ovde je sve bukvalno instant, cimam screenove levo desno u pokusaju da ga nateram da zasece ali jok, cak se i stranice nenormalno brzo otvaraju. Druga stvar, nema gingerbread tastature, nema screen off animacije, ne znam kako je ovo official. Stavio sam voodoo-a i rootovao sam ga. Quadrant 1500.

Sad ima u oglasima na "mobilni svet" za 270e par nedelja star.

^upravo to kazem...

kad izadje galaxyS2, eto novih galaxyS-ova za 290e :)

Iz razloga zato sto to ima po defaultu na Nexus S-u? Zasto bi Galaxy S bio drugaciji? Ovako mora da se radi framework fora da bi dobili screen off animaciju, i da se instalira gingerbread keyboard sa marketa, a to je samsung trebao da ubaci u official gingerbread rom za sgs.

Vrh Dno