ovaj cpu score je nenormalan - kod mene na masini iz potpisa je oko 25K. Inace GPU score je uporediv sa onim kod moje 6950@6970 karte...
Ne razumem.
Zasto bi bilo sta gasio ?
Valjda je poenta da se testiraju sva implementirana resenja u kartici.
Siguran sam da niko nece iskljuciti fiziku u Mirrirs edge lil Batmanu,ako mu kartica podrzava te opcije.
Ipak proc nije usko grlo...probao sam Call Of Pripyat i razlika je baš primetna između 800 i 900MHz, tako da ostaje klokovana.
Skinuo sam "cheap looking" nalepnicu sa ventilatora i oklopa oko istog sa Gigabyte modela. Rekao bih da izgleda dosta bolje, ozbiljnije ..
Nemojte ljudi, odlepiće![]()
OCz imamo isti model ali meni je lepse sa nalepnicama
Interesuju me da li ce biti neke promene prilikom menjanja paste ajd javi da li si sta dobio(mislim na temperaturu graficke)
... inace - ti uvek nogama rasklapas graficke?Nego ne obecavam nista skoro, mozda tamo pred kraj nedelje ili za sledeci vikend. Povredio sam nesto palac na nozi pa mi kretanje ne ide bas od ruke ..
za sve preko 800 ces morati da podignes voltazu (opcija koju drzis iskljucenu u afterburneru iz nekog razloga), koliko ja znam, driver se nesto iskljuci da ne bi doslo do bsod-a kada nema dovoljno napona![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari