Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

To se isto i meni desava sa Telenorom. U tim trenucima nisam dostupan i obicno to traje par dana. Naravno pojava nije izrazna u celom gradu, vec na pojedinacnim mestima.

Zamenio sam SIM karticu, promenio sam 3 telefona ove godine (iPhone, Desire i SGS) i na svima se isto desavalo.

Savet ti je da prebacis na 2G i da cekas da nesto "resetuju" ili sta vec rade...

I meni nesto deluje da je do njih, samo ne zele da priznaju. Isto sam i ja primetio da u zavisnosti od mesta na kome se nalazis hoce da zeza. Nadam se da ce resiti to u sto skorije vreme :)

I meni nesto deluje da je do njih, samo ne zele da priznaju. Isto sam i ja primetio da u zavisnosti od mesta na kome se nalazis hoce da zeza. Nadam se da ce resiti to u sto skorije vreme :)

Meni se to desava u kancelariji u Knez Mihailovoj ulici, kada izadjem kod Ruskog Cara radi, u office-u ne radi. Odem u Majestic na rucak i tu ne radi.

Primetio sam i na Zarkovu isto...

Traje dan, dva, tri max i onda bude sve OK. Ponavlja se svakih par meseci...

Naravno zvao sam ih i dobio sam odgovor da je sve OK...

Poslednja izmena:
DRUŠTVO POMOĆ,juče sam imao problema pitao sam u jednom momentu ne reaguje ni na jedno dugme pa sam vadio bateriju vratio i uključio se normalno!Sada uključim telefon i pazi ono pokrene se dodje do ono S i ni makac dalje!POMOĆ!Šta raditi i da li je neko imao slično iskustvo!HVALA.Inače imam XWJS8 zadnju verziju 2.2.1

Društvo zar mi niko ne može pomoći!

@ salton-iva

Da li je stock ROM u pitanju? Jel imas iskustva sa fleshovanjem?
Najbezbolnije ti je da uradis hard reset telefona

First, try this:

From the main home screen, tap menu
Tap Settings, then Privacy
Tap Factory data reset
Tap Reset phone
Enter your password, then tap Yes to confirm

If that doesn't work, or if your phone is frozen:

Turn the power off. If your Samsung Galaxy S is frozen, pull the battery out and reinsert it
Hold the Volume Down button
Press and release the Power button
You are now presented with a menu that allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock
Select Clear Storage by pressing the Volume Down button
Press and release the Power button
Now simply confirm your decision: Volume Up for YES and Volume Down for NO

If you selected YES, all data including third-party applications will be deleted from the Samsung Galaxy S. Once the wipe is complete, the phone will reboot to its factory fresh state.

Poslednja izmena:
Ja sam odskora počeo da se bavim tim pitanjem, i mnogo mi smeta što većina playera (na koje sam ja naišao) ne podržavaju puštanje po folderima, već iskeniraju kartice pa oni po azbučnom redu ili kako već naprave listu...
PowerAMP Music Player je po meni odličan, ali nisam uspeo da nađem izlečenu verziju.

I ja sam do skora mislio da ne postoji "lek" za pomenutu aplikaciju, ali izgleda da postoji ;) Ovo sam napisao iz razloga sto taj "lek" radi na galaxy s modelu, ali ne i na svim ostalim telefonima. Ako je nekom potrebno i zeli link, neka se javi na pm, necemo da spamujemo ovde i krsimo pravila ;)

Meni se to desava u kancelariji u Knez Mihailovoj ulici, kada izadjem kod Ruskog Cara radi, u office-u ne radi. Odem u Majestic na rucak i tu ne radi.

Primetio sam i na Zarkovu isto...

Traje dan, dva, tri max i onda bude sve OK. Ponavlja se svakih par meseci...

Naravno zvao sam ih i dobio sam odgovor da je sve OK...

I meni su rekli kako je navodno sve ok, a upravo tako zeza kako si naveo u zavisnosti od mesta i dala grada. To pricam generalno za centar, posto je tu i najzastupljeniji 3G signal. Pricao sam i sa nekim korisnicima drugih android telefona, isto im se desava kao i nama, tako da je definitivno do isfrankture mreze u srbiji. Bar kod VIP-a i Telenor-a, za mts jos nisam cuo od nekoga da se zalio. Ne kazem da je ovo nesto strasno, ali kad ti zatreba brzi net negde u gradu, ovo ume da iritira dosta.

Šta bi na kraju, jel probao neko cm7. Na youtube-u izgleda lepo samo što je snimak seckan nekoliko puta, neznam zašto

Dobar je cyanogen, sve lepo radi, čak mi je i baterija bila OK kada sam stavio jvk radio, ako ste spremni na malo lošije trajanje baterije (od stock romova) i po neki bug slobodno ga stavite.

cm7 je extra. prvi put kada sam ga instalirao(pre mesec - dva) nije bio stabilan. ponovo sam ga instalirao pre tri dana i stvarno sam zadovoljan. za modem sam stavio jvk. nema fc-ova, a sve radi kao podmazano. znaci leti! :D a jos nisam stavio neki od unapredjenih kernela...
baterija je svakako najvaznije pitanje. kada sam ga tek instalirao baterija je curila tako da je skoro svaki minut padao po procenat. trosila se cak i na punjacu :D ali onda sam stavio google maps pod kontrolu, iskljucio da mi se bateriija prikazuje u procentima i prebacio se na 2g. sada se potrosnja stabilizovala na malo preko 2% na sat standbya(sync on, wifi on, skype online) sto se prevodi u to da moze lako da izdrzi vise od 24h sa normalnom upotrebom i ja zadovoljan.
kamera je jos uvijek nepouzdana, ali ja je svakako ne koristim.

izgledom(sa temama) sije sve! a jos uvijek nisam primijetio nikakav lag! ni u jednoj situaciji. mogucnost podesavanja u sitna crevca je vrlo zabavna! svakako preporucujem za advanced korisnike!

Poslednja izmena:
Jel primetio neko da mu se desava kad upali pocket data (internet preko mreze) da je nedostupan za pozive?? To sam upravo provalio da se desava kod mene.... Doc's js8 rom, zsjpg modem,hardcore k13e 250 hz kernel

Sent from my Galaxy S

Ja nikako da se nakanim da probam cm7, dok sam miui drzao nekih nedelju dana i zdrao mi je bateriju ko blesav. Posle toga sam stavio serendipity koji je stvarno prijatno osvezenje, a u medjuvremenu sve mislim kako ce offical ginger za koji dan pa nikako da fleshnem cm7.

Kako nece, dok Samsung ne pusti Ginger, Darky ce doci do verzije 50 :)

Imam problem...
Naime alarm mi je totalno nepouzdan! Ponekad se upali, ponekad ne. Zamalo da zakasnim pre neki dan na posao! :D Kada naknadno proverim, vidim da je upaljen ali se nije oglasio...
Jel ima neka aplikacija koja je pouzdana?

Takodje mi se desava kada zavrsim razgovor, sam telefon i dalje konstatuje kao da se razgovor nastavio tj ne mogu da spustim slusalicu! Tako da ne mogu nikoga da zovem a ni da primim poziv sve dok ga ne restartujem...

da li ce izbacivanjem gingerbreada samsung napokon izbaciti source svojih drivera?

Nece im samsungov source nista znaciti, ono sto bi znacilo je propriatary i nece biti pusteno.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno