Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da pretpostavim....ne postoji nikakva sansa da se na jedan adsl prikljucak povezu dva tv-a? Ne mislim fizicki, nego da se na jednom gleda jedno, na drugom drugo? Logicno bi mi bilo da ne moze, ili da moze ali da se samo jedan gleda u isto vreme, al` ***a, nis` ne kosta priupitati

300din mesečno je dodatni stb.

Evo novosti oko promocije ADSL 1,5 MB + IPTV za 1 dinar ugovor na 12 meseci,koju ja koristim.Zalio sam se na racune za februar 660 dinara i mart 1100 din.,posto smo trebali imati IPTV u fullu za 1 dinar.Receno mi je iz Telekoma da ce mi biti ispravljeni racuni za ta dva meseca tj. bice 1 dinar,ali da od sredine marta imam samo OSNOVNI PAKET + ARENASPORT za 1 dinar,usled promene uslova promocije ponudili su mi da mogu da raskinem ugovor i vratim opremu bez placanja penala.Ja sam prihvatio njihovu promenu i prihvatio nove uslove.Tako da ko nije zadovoljan,moze pozvati Telekom i pregovarati oko vracanja opreme bez kazne ( zbog njihove promene promocije ).

Poštovani korisnici,

od 21. marta u OPEN IPTV ponudi je nov kanal – BBC Entertainment. Dostupan je u okviru Osnovnog paketa, na kanalu 600.

BBC Entertainment je kanal koji prikazuje komedije, drame, zabavne emisije, program namenjen deci, kao i sadržaj edukativnog karaktera.
Odlican kanal! Meni ne smeta sto nema titlova, razumem engleski odlicno, mada kontam da vecini smeta.

Najveci propust je sto osnovni paket nema History kanal, to ne mogu da im oprostim! :mad:

Najsrecniji dogadjaj je kada sam skoro otkazao IPTV i ustedeo.
A posto imam satelitsku opremu presao sam na CS za 500din mesecno.

Ovo je bruka sta sve ima od kanala...
Uskoro obican risever menjam za HD risiver, tek onda ima da bude bruka od kvaliteta.

CS ?

dodaj da za CS treba i stabilna internet veza sa sto nizim odzivom i kvalitetan server... Za 500 din/mesec tesko da je kvalitetan, ali sve je moguce.

Meni je nekako IPTV postao prihvatljiv otkako je Cinemax uveo 16:9. Jos samo da uvedu bar History i bio bih prezadovoljan, plus zato sto imam i mini hrvatski IPTV, tj DVB-T, a Hrvati su lepo razvrstali svojih 12 kanala. Ima svačega... Filmskih, dokumentarnih, muzičkih, info,sportskih kanala... Dobitna kombinacija IPTV+HBO+Cinemax+hrvatski DVB-T. Šta ćeš više?

Poslednja izmena:
dodaj da za CS treba i stabilna internet veza sa sto nizim odzivom i kvalitetan server... Za 500 din/mesec tesko da je kvalitetan, ali sve je moguce.

Naravno da nije kvalitetan ali u poredjenju za onim budzetskim od 700dinara, 1000dinara je sasvim sve isto !
Onoliko koliko gledam TV sasvim je dovoljan i taj od 500dindzi. koji ima preko 6000 SD kanala i preko 200HD kanala...
za razliku od bednog izbora kanala na IPTV za 945dinara mesecno.

Nadam se da je prolazni problem u pitanju.

Tako zamazuju oci narodu. Navodno, tehnicki problemi. Ucili ih cika Jezda i strina Dafina biznisu. Mozda su vec otperjali preko grane. :)

Treba mi tacan i kvalitetan odgovor. Potpisao sam ugovor 06.10.2010. za akciju Click4 + IPTV. Dosao mi je racun za mart mesec u kome u specifikaciji usluga:
Mesecna naknada-IPTV 456,00
Pretplata za posebne usluge 99,00
PDV (stopa 18%): 99,00
Ukupno (din): 654,90
Oni su mi naplatili HBO + Cinemax pakete. Zar nije pisalo kada je ta akcija pocela da vazi da u toku prve godine koriscenja HBO + Cinemax + Arena paketi idu besplatno. Secam se da je u periodu januar/februar bilo neke price da pocinju da naplacuju HBO + Cinemax, ali su dali jos jedan mesec besplatno i onaj koji je hteo morao je da ih sam aktivira iz menija STB-a. Zar nisu oni trebali da iskljuce ova dva paketa po isteku te promocije ?

1. Samo Arena je besplatna godinu dana, uostalom proveri u ugovoru.
2. Ako si naknadno aktivirao HBO + Cinemax morao si sam otkazati do početka marta. Za šta je išlo obaveštenje i na info kanalu.

Poslednja izmena:
Nisam uspeo da nadjem u ugovoru... Znaci moja greska. Ako deaktiviram sada hoce li mi uci u racun za sl. mesec i koliko

Nazovi ih sutra, ili još bolje otiđi do najbliže poslovnice i reši to. Vidi eventualno da li možeš da uložiš i neku žalbu, ali ne verujem.

Otici cu bolje, sta da im kazem, kada je bilo to za prijavljivanje, ne secam se tacno ?

ja pokušao da se prijavim za iptv, kad sam imao problema sa totalom, i kažu mi da u veterniku ne postoje uslovi za iptv tj da centrala ne podržava. nalazim se bukvalno na samoj granici veternika i NS-a. odem nedavno kod jednih prijatelja "dublje" u Veternik i imam šta i da vidim, ljudi imaju IPTV. uopšte mi nije jasno šta telekomovci izvode, ali se definitivno više neću prijavljivati.

Treba mi tacan i kvalitetan odgovor. Potpisao sam ugovor 06.10.2010. za akciju Click4 + IPTV. Dosao mi je racun za mart mesec u kome u specifikaciji usluga:
Mesecna naknada-IPTV 456,00
Pretplata za posebne usluge 99,00
PDV (stopa 18%): 99,00
Ukupno (din): 654,90
Oni su mi naplatili HBO + Cinemax pakete. Zar nije pisalo kada je ta akcija pocela da vazi da u toku prve godine koriscenja HBO + Cinemax + Arena paketi idu besplatno. Secam se da je u periodu januar/februar bilo neke price da pocinju da naplacuju HBO + Cinemax, ali su dali jos jedan mesec besplatno i onaj koji je hteo morao je da ih sam aktivira iz menija STB-a. Zar nisu oni trebali da iskljuce ova dva paketa po isteku te promocije ?

Ja sam imao slican problem kao i ti, i resio sam ga na moju srecu.
1.Da li zelis da koristis SNIMANJE SADRZAJA,ona ti se naplacuje kao Pretplata za posebne usluge 99,00 dinara ( ako ne koristis zoves 9813 i reklamiras racun kazes,da ne zelis da koristis tu uslugu )
2.U pravu si sto se tice automatskog iskljucenja,pise i u ugovoru da ti Telekom sam namesta izbor paketa za 1 dinar,a da ti naknadno mozes ukljuciti koji hoces paket uz doplatu.Posto ti nisi trazio dodatne pakete koje bi placao,imas pravo na reklamaciju racuna.
ZNACI ZOVES 9813 I ULOZIS REKLAMACIJU NA RACUN i objasnis da si ti potpisao ugovor za 1 dinar IPTV i da nisi nista samostalno ukljucivao tj. aktivirao neki paket.Tako da racun treba da ti iznosi 1 dinar i nista vise od toga.

E to sam cekao.. da mi neko konkretno kaze... nista ako budem imao vremena da odem jos bolje kod njih u poslovnicu pa cu da vidim..

Ja sam imao slican problem kao i ti, i resio sam ga na moju srecu.
1.Da li zelis da koristis SNIMANJE SADRZAJA,ona ti se naplacuje kao Pretplata za posebne usluge 99,00 dinara ( ako ne koristis zoves 9813 i reklamiras racun kazes,da ne zelis da koristis tu uslugu )
2.U pravu si sto se tice automatskog iskljucenja,pise i u ugovoru da ti Telekom sam namesta izbor paketa za 1 dinar,a da ti naknadno mozes ukljuciti koji hoces paket uz doplatu.Posto ti nisi trazio dodatne pakete koje bi placao,imas pravo na reklamaciju racuna.
ZNACI ZOVES 9813 I ULOZIS REKLAMACIJU NA RACUN i objasnis da si ti potpisao ugovor za 1 dinar IPTV i da nisi nista samostalno ukljucivao tj. aktivirao neki paket.Tako da racun treba da ti iznosi 1 dinar i nista vise od toga.

Pa Telekom mu i jeste automatski isključio, ali on je ponovo aktivirao, tako da ovo ne stoji. Možda može nešto da izbori žalbom i da se nada da će mu izaći u susret, kao što sam rekao, ali je ovo njegova krivica.

Poslednja izmena:
U paketu smo dobili i Arenu Sport do kraja godine free. Posle proslog vikenda i ne prenošenja italijanske i francuske lige, u prilog tome da se ova TV "raspada" ide i najava prenosa za ovaj vikend tj. nema najava i nema TV programa http://www.tvarenasport.com/channel/2011/04/09 . Naravno, nema ni odgovora na mnoga pitanja vezana za ova "slučaj" a Arena je bila jedna od razloga sto sam presao na IPTV kao i mnogi moji poznanici. Nisam neko ko se žali na sve i svasta ali ovo nece na dobro da izadje ako se ova TV ugasi jer i ovako (IPTV) nema neki izbor programa.

Poslednja izmena:
Jel' se jos kod nekog desava da neki programi povremeno ne rade? Npr meni zeza HBO, ESPN Classic, Svi regionalni... Pise Error During Videostart. Btw, MGM opet nema prevod. Prosli put sam zvao 977 da to poprave i popravili, *** uzimaju sve podatke zbog toga iako je globalni problem. Samo sto mi JMBG nisu trazilli. Ajd' nek neko drugi sad prijavi da poprave titlove na MGM :D

Pa Telekom mu i jeste automatski isključio, ali on je ponovo aktivirao, tako da ovo ne stoji. Možda može nešto da izbori žalbom i da se nada da će mu izaći u susret, kao što sam rekao, ali je ovo njegova krivica.

I meni su iskljucili polovinom januara,da bi mi rekli da HBO+CINEMAX mogu koristiti do 1.marta besplatno...Da su iskljucili 1.marta..pa da ti objasne da se od tada placa,pa ti trazis da ti ukljuce onda OK...ali iskljucivanje mesec i po dana unapred je neodgovorno.
To oko ARENESPORT je najsmesnije..na pitanja gledalaca na koliko godina imaju otkupljena prava za Spansku i Italijansku ligu rekli su za naredne 2 sezone,sada se dokazuje da su LAGALI i navlacili narod.
Firma koja prodaje prava za prenose im je stavila zabranu na prenos Italijanske,Francuske fudbalske lige a i Spanske kosarkaske.Izgleda da im je istekao ugovor o zakupu prava na te lige.
A nas korisnike zavlacili prve nedelje na pitanje zasto nema prenosa : "Tehnički radovi u sistemu prijema signala uzrokovali su trenutni prekid u emitovanju direktnih prenosa. Ovo se radi sa ciljem unapredjenja našeg sistema prijema signala i realizacije prenosa, kao i prevazilaženja eventaulnih budućih problema slične prirode."
Ja sam im postavio pitanje zasto tokom radnih dana imaju dnevno samo dva LIVE prenosa na 4 kanala,dok SPORTKLUB ima pet LIVE prenosa na 2 kanala,jel oni non-stop odgovaraju korisnicima :"Arena Sport je je pay televizija " Pa ako su PAY TELEVIZIJA onda i nek naprave kvalitetne kanale.

Poslednja izmena:
Evo posle par meseci korišćenja IPTV usluge mogu da kažem da sam krajnje razočaran...Realno ozbor kanala je vrlo slab odsustvo želje od strane provajdera da se ponuda unapredi-nikakva!!!Usluga je uvedena u sklopu akcije pa je sa finansijske strane josš i nekako u plusu -za sada.Fenomenalno je da provajder ništa ama baš ništa ne čini da uvede neke dodatne usluge pa to i naplatio...

Bilo je lepo dok je trajalo. Nakon 2 godine ću ponovo da aktiviram satelitsku.

Nazad
Vrh Dno