ama sve što može iphone može i ipod. samo nema 3g, ali svejedno wifi>3g. i nije lepo što me svrstavaš u neku kategoriju ljudi kojoj ne pripadam
I retina na iPod nije IPS:
A bilo je i boljih mada nije los
ubrzan safari mi ni ne treba, ionako ga ni ne koristim![]()
na yt sam čitao komentare kako su ljudi brickovali telefon kad su jailbreakovali, e sad dal lažu, pojma nemam.
...zashto bi neko stavio samo zadnju masku druge boje, i to ove uzasno plavePostoji 7 boja + providna, i sve su bolje od ovoga
![]()
Probali su na iSrbija, to ipak ne radi kao softverski unlockovan fon. Kada se desi da ispadne iz mreze, sve morash da radish kao prvi put, a videcesh koliko ispada tek kad nabavish taj sim, kod "normalnog" telefona veza se vrati sama pa ni ne znash kada i koliko puta se desiloNeko sa iSrbija se zali kako mu se to desavalo 10x dnevno...
Sto se tice 4.3, najvece novosti su wifi tethering, ubrzani Safari i gestures, i zbog toga samo vredi ici na update, a fon se ne moze brickovati jailbreakom :d
A shto se tiche ove plave zadnje maske, neko mi obrisa post, ali mi nije jasno zashto bi neko stavio samo zadnju masku druge boje, i to ove uzasno plavePostoji 7 boja + providna, i sve su bolje od ovoga
![]()
Gevey sa našim karticama u romingu provereno ne radi. Da li će biti bolje kad stignu u Srbiju, videćemo...
Zao što se o ukusu ne raspravlja: neki ga imaju, neki ne. :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari