Šta je novo?

5 modela, koji izabrati

• Začetnik teme Začetnik teme m4rk0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

m4rk0

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
630
42LE4500 - 78000
42LD565 - 80000
42LD465 - 72000
LE40-C530 - 75000
42LD420 - 72500

Zbog odredjenih okolnosti mogu da biram iskljucivo izmedju ovih 5 modela. Cene su takve kakve su, ***.

Koristio bi ih za gledanje hd ripova, kablovske, i ponekad bi opalio koju igricu.
Povezao bih sa kompom preko dvi-hdmi kabla.

Znaci sta je najbolje od ovih 5 modela, da ne kazem sta je najmanje zlo :>

koliko se vidi razlika u realnom radu izmedju 60 i 100Hz ?

pal je na 50 herca a razlika izmedju 50 i 100 je ogromna vidi se golim okom🙂

pa nisam ni mislio da se "čuje", nego me interesuje ima li vidljivog benefita u radu sa PC ( klasična zamena za monitor ) ?

pa nisam ni mislio da se "čuje", nego me interesuje ima li vidljivog benefita u radu sa PC ( klasična zamena za monitor ) ?

ako vezes komp tv ga automatski setuje na 60 herca. Neverujem da ima driver za tv pa da zna da je tv na 100 herca tako da mislim da za komp nema veze ali zato za tv ovaj nas pal kad skalira na 100 herca vidljivo je poboljsanje i to dosta.

Od svih tih modela koje si nabrojao LD565 je bestbuy .On je jedan od boljih televizora sa veoma pristupacnom cenom, televizor je na 100hz ima usb' cita sve video fajlove ukljucujuci i mkv formate. Definitivno najbolji izbor odnosa cene i kvaliteta.

@Gizmor

Hvala druze. BTW: Nisam se ni nadao da ce ceo 5.1 sistem raditi, ali mislim da bi trebala barem 2 zvucnika da rade u okviru tog genius zvucnog sistema kada se isti prikaci na TV. Na zvucnom sistemu od izlaza, pored povezivanja na neki od "5.1 uredjaja" (zvucna, DVD) ima jos jedan "paket" izlaza oznacenih kao stereo i proizvodjac je istakao da je to upravo za povezivanje sa TV-om. Cak se napominje da sistem moze istovremeno biti povezan na tv i na komp (ili dvd) a na aktivnom wooferu biras na koji od izvora zelis da slusas zvuk.

Zamisao mi je da komp povezem sa tv-om preko hdmi-dvi i da zvuk ide na zvucnike preko kompa, a kada gledam nesto direktno sa TV (sat televiziju i sl) da iskoristim barem nesto od genisu zvucnog sistema kad mi je vec u sobi. Sigurno je bolji nego integrisani zvucnici u tv-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno