Šta je novo?

Tableti i njihov OS - opsta diskusija

Hahaha... Kako je smesan ovaj samsung. Pogledajte samo izvestaj sa prezentacije. Sve fotke i svaki slajd se odnose na velike prednosti galaxy tab-a u odnosu na ipad - usb, card slot i flash. Izgleda da su to postali veli features-i samo zato sto ih apple ne ubacuje. :)

ti kao da nikad nisi video appleove prezentacije....

Cekaj bratunce, ste pricali da je ekstra sto je tanak i jeftin. Evo ovaj tanji i ista cena.
Tanji je 0.02mm i jefitniji 10 dolara. Ne znam samo kako su uspeli to da naprave. ovo ce ozbiljno da zabrine apple i mislim da ce steva za petnaest dana izaci da nam pokaze ipad 3. dok ce ipad 2 odmah da povuku iz prodaje.

uhhh Sljamsung :) mene je najvise iznenadilo kako su za expresno vreme uspeli ovo da urade (mislim da su preuredili one modele koji su bili prikazani na MWC, spakovali ih u tanje kuciste i takodje vidim da su stavili jace baterije :) ). Znaci ima u Sljamsungu veoma kvalitetnih inzenjera...hm
takodje do j*** izgleda, bas elegantno

Pa za te pare mozes da kupis iPad! :D

To ce biti prva recenica u glavi svakome ko ce probati ove uredjaje.

I stvarno bih voleo da vidim bar jednog manfromearth sa ovog foruma koji je bio toliko ubedjen i iskren u ono sto je pricao, i da je kupio taj xoom ili neki samsun za sebe licno. To ce se veoma tesko desiti.

Naravno. 98 % posto ljudi koji postuju u ovoj temi nece kupiti ni xoom ni galaxy s ni ipad, mozda eventualno neki flytouch i slicne bisere kineske proizvodnje. A ukoliko bi kupovali tablet, 100 posto od tih 98 posto bi kupilo iPad i tu nema zbora. Ne znam nikoga na ovom forumu ko ima galaxy s tablet.

Pa za te pare mozes da kupis iPad! :D

To ce biti prva recenica u glavi svakome ko ce probati ove uredjaje.

I stvarno bih voleo da vidim bar jednog manfromearth sa ovog foruma koji je bio toliko ubedjen i iskren u ono sto je pricao, i da je kupio taj xoom ili neki samsun za sebe licno. To ce se veoma tesko desiti.

nemam tablet, znaci ni xoom, ni bilog koji...niti cu imati u skorije vreme, jednostavno mi ne treba....

kladim se da si isto pricao i za android pre 2-3 godine, sto bi kupili android telefon kad mogu iphone..kad ono vidi vraga....

Poslednja izmena od urednika:
Naravno. 98 % posto ljudi koji postuju u ovoj temi nece kupiti ni xoom ni galaxy s ni ipad, mozda eventualno neki flytouch i slicne bisere kineske proizvodnje. A ukoliko bi kupovali tablet, 100 posto od tih 98 posto bi kupilo iPad i tu nema zbora. Ne znam nikoga na ovom forumu ko ima galaxy s tablet.

evo ga jos jedan biser.....

znaci ovaj samsung napravio tablet i prodace ukupno 0 komada?

pa sto im nisi poslao neko pismo i rekao za IPAD?? pa ***..mislim stvarno....

Koliko vidim ovaj samsung ce se pojaviti tek na leto i stvarno je smesno sto ih apple sada ne muci vise samo sa inovacijama nego su na teskim mukama i sa cenama... :)

A ovi iz Samsunga povukli su model koji su hteli da izbace jer im apple izdao novi domaci zadatak pa sada do leta moraju da stancuju nesto sasvim drugo po novom uzoru.
I posle kako da ti ne bude krivo kada dodje neko pa ti prica bajke kako apple nema nikakvu ulogu vec je sve to slucajno i da ostali nisi copycats!

Nemoj da se kladis :) odmah bi izgubio opkladu... Pre je bilo zasto kupovati iPhone - WM je kevaaa :d

phahahaha

sta ocekivati od takvih ljudi...koja crna diskusija...sacu da budem prozvan za hejt..cek sace on...

Koliko vidim ovaj samsung ce se pojaviti tek na leto i stvarno je smesno sto ih apple sada ne muci vise samo sa inovacijama nego su na teskim mukama i sa cenama... :)

A ovi iz Samsunga povukli su model koji su hteli da izbace jer im apple izdao novi domaci zadatak pa sada do leta moraju da stancuju nesto sasvim drugo po novom uzoru.
I posle kako da ti ne bude krivo kada dodje neko pa ti prica bajke kako apple nema nikakvu ulogu vec je sve to slucajno i da ostali nisi copycats!

i sta je tu lose ?????????????????????????????????

jel ti krivo sto su izbacili konkurentan tablet ???????????????????

zar to nije dobro za sve nas ?

nemam tablet, znaci ni xoom, ni bilog koji...niti cu imati u skorije vreme, jednostavno mi ne treba....

Znao sam da sam u pravu i da ces imati neko opravdanje.
Jeste tablet ti jednostavno ne treba ali visis danonocno po temam koje se bave iPad-om, pa sada neka ti poveruje ko hoce, ja ne mogu. :)

kladim se da si isto pricao i za android pre 2-3 godine, sto bi kupili android telefon kad mogu iphone..kad ono vidi vraga....
Danas android jeste inferioran iOS-u u svemu osim u widgetima

Znao sam da sam u pravu i da ces imati neko opravdanje.
Jeste tablet ti jednostavno ne treba ali visis danonocno po temam koje se bave iPad-om, pa sada neka ti poveruje ko hoce, ja ne mogu. :)

O__O

imas 2-3 poruke na istom ovom topicu, gde sam spomenuo da nemam ni jedan tablet, BAS KAO STO NI TI NEMAS, tako da imam ista prava da budem na ovom topicu, isto koliko i ti.....

zasto visis ovoliko na ovoj temi ako te tableti ne zanimaju? zasto se intresujes za nesto sto te ne zanima? :d

Switch zasto visis na benchmark forumu ako te benchmark ne zanima?

ne podnosim ljude koji drugima govore gde i sta da rade, sta ste vi iznad nas mozda?

Poslednja izmena:
O__O

imas 2-3 poruke na istom ovom topicu, gde sam spomenuo da nemam ni jedan tablet, BAS KAO STO NI TI NEMAS, tako da imam ista prava da budem na ovom topicu, isto koliko i ti.....
Nemam za sada, ali ja sam bar iskren u ono sto pricam, ubedjen sam da je iPad najbolji tablet i veoma brzo cu kupiti za sebe taj proizvod, i zato kazem da bih stvarno voleo da vidim iskrenost onog ko ce baciti svoje pare na nesto sto nije iPad i u istom je cenovnom rangu.

Nemam za sada, ali ja sam bar iskren u ono sto pricam, ubedjen sam da je iPad najbolji tablet i veoma brzo cu kupiti za sebe taj proizvod, i zato kazem da bih stvarno voleo da vidim iskrenost onog ko ce baciti svoje pare na nesto sto nije iPad i u istom je cenovnom rangu.

e pa vidis i ja sam iskren....i ne svidja mi se iOS, ko si ti da mi kazes sta ja treba da kupim !? to sto si ti ubedjen ne znaci da je stvarno tako, i mentalno bolesni ljudi su ubedjeni da su zdravi.....

nek kupi svako sta mu je volja, odmah gledas drugacije na ljude sam zato sto je kupio kineski tablet?

Poslednja izmena od urednika:
Nije problem kupiti kineski tablet, ali je problem onda doci na forum i pricati kako je taj kineski tablet bolji od ipad-a jer ima cetiri usba.

Ja sam lepo rekao "u istom cenovnom rangu kao iPad" a to nisu kinezi.

Sto se kineza tice, ja bih pre kupio neki polovni iPad 1 koji ce biti sve jeftiniji, i mislim da je to mnogo bolja kupovina.

Nije problem kupiti kineski tablet, ali je problem onda doci na forum i pricati kako je taj kineski tablet bolji od ipad-a jer ima cetiri usba.

naravno da nije bolji od ipada, ali prednost tog kineskog tableta je cena od 150-200 evra......da taj kineski tablet kosta 500 evra e onda bih ga ispljuvo....

Ali moras da se smejes na to da je Samsung vec imao gotov proizvod, nad*kali 8mp kameru, i onda izadje ipad2 i sve ispocetka :d Tanji, kamera od 3mp, shvatili da ne treba 8 a i ipad nema ni 1mp.. U principu, SVI prvo cekaju da vide sta ce Apple da uradi.

Ali moras da se smejes na to da je Samsung vec imao gotov proizvod, nad*kali 8mp kameru, i onda izadje ipad2 i sve ispocetka :d Tanji, kamera od 3mp, shvatili da ne treba 8 a i ipad nema ni 1mp.. U principu, SVI prvo cekaju da vide sta ce Apple da uradi.

u neku ruku jeste...

ali da bi imali konkuretniji proizvod, jer apple trenutno diktira kako ce izgledati tablet trziste.

mozda su stavili drugaciju kameru jer je sad tablet tanji :p

to je vise nego smesno, ajd da je to neki kineski proizvodjac, ali sasmung koji je mogao kupiti apple pre deset godina sa dvomesecnim profitom danas vraca tablet koji se vec verovatno nasao u proizvodnji kako bi napravili nesto jos slicnije ipad-u. ali to je dokaz koliko je mocna appleova filozofija. sta su napravili od 2001. od prvog ipoda do sada, to je za divljenje. a pre svega to sto su neverovatno dosledni i posebni u svakom segmentu poslovanja - od pakovanja, marketinga, specijalnih apple dogadjaja, pa sve do samog proizvoda.

Vrh Dno