- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 229
Cekaj bratunce
hahahahah, promeni "lokacija" u Leskovac, odma! :d
Cekaj bratunce
Hahaha... Kako je smesan ovaj samsung. Pogledajte samo izvestaj sa prezentacije. Sve fotke i svaki slajd se odnose na velike prednosti galaxy tab-a u odnosu na ipad - usb, card slot i flash. Izgleda da su to postali veli features-i samo zato sto ih apple ne ubacuje.![]()
hahahahah, promeni "lokacija" u Leskovac, odma! :d
Tanji je 0.02mm i jefitniji 10 dolara. Ne znam samo kako su uspeli to da naprave. ovo ce ozbiljno da zabrine apple i mislim da ce steva za petnaest dana izaci da nam pokaze ipad 3. dok ce ipad 2 odmah da povuku iz prodaje.Cekaj bratunce, ste pricali da je ekstra sto je tanak i jeftin. Evo ovaj tanji i ista cena.
Tanji je 0.02mm i jefitniji 10 dolara. Ne znam samo kako su uspeli to da naprave. ovo ce ozbiljno da zabrine apple i mislim da ce steva za petnaest dana izaci da nam pokaze ipad 3. dok ce ipad 2 odmah da povuku iz prodaje.
Pa za te pare mozes da kupis iPad!
To ce biti prva recenica u glavi svakome ko ce probati ove uredjaje.
I stvarno bih voleo da vidim bar jednog manfromearth sa ovog foruma koji je bio toliko ubedjen i iskren u ono sto je pricao, i da je kupio taj xoom ili neki samsun za sebe licno. To ce se veoma tesko desiti.
Naravno. 98 % posto ljudi koji postuju u ovoj temi nece kupiti ni xoom ni galaxy s ni ipad, mozda eventualno neki flytouch i slicne bisere kineske proizvodnje. A ukoliko bi kupovali tablet, 100 posto od tih 98 posto bi kupilo iPad i tu nema zbora. Ne znam nikoga na ovom forumu ko ima galaxy s tablet.
kladim se da si isto pricao i za android pre 2-3 godine, sto bi kupili android telefon kad mogu iphone..kad ono vidi vraga....
Nemoj da se kladisodmah bi izgubio opkladu... Pre je bilo zasto kupovati iPhone - WM je kevaaa :d
Koliko vidim ovaj samsung ce se pojaviti tek na leto i stvarno je smesno sto ih apple sada ne muci vise samo sa inovacijama nego su na teskim mukama i sa cenama...
A ovi iz Samsunga povukli su model koji su hteli da izbace jer im apple izdao novi domaci zadatak pa sada do leta moraju da stancuju nesto sasvim drugo po novom uzoru.
I posle kako da ti ne bude krivo kada dodje neko pa ti prica bajke kako apple nema nikakvu ulogu vec je sve to slucajno i da ostali nisi copycats!
nemam tablet, znaci ni xoom, ni bilog koji...niti cu imati u skorije vreme, jednostavno mi ne treba....
Danas android jeste inferioran iOS-u u svemu osim u widgetimakladim se da si isto pricao i za android pre 2-3 godine, sto bi kupili android telefon kad mogu iphone..kad ono vidi vraga....
Lose je to sto niko od vas hejtera nece da prizna da su to copycats...i sta je tu lose ?????????????????????????????????
Znao sam da sam u pravu i da ces imati neko opravdanje.
Jeste tablet ti jednostavno ne treba ali visis danonocno po temam koje se bave iPad-om, pa sada neka ti poveruje ko hoce, ja ne mogu.![]()
zasto visis ovoliko na ovoj temi ako te tableti ne zanimaju? zasto se intresujes za nesto sto te ne zanima? :d
Nemam za sada, ali ja sam bar iskren u ono sto pricam, ubedjen sam da je iPad najbolji tablet i veoma brzo cu kupiti za sebe taj proizvod, i zato kazem da bih stvarno voleo da vidim iskrenost onog ko ce baciti svoje pare na nesto sto nije iPad i u istom je cenovnom rangu.O__O
imas 2-3 poruke na istom ovom topicu, gde sam spomenuo da nemam ni jedan tablet, BAS KAO STO NI TI NEMAS, tako da imam ista prava da budem na ovom topicu, isto koliko i ti.....
zasto visis ovoliko na ovoj temi ako te tableti ne zanimaju? zasto se intresujes za nesto sto te ne zanima? :d
Nemam za sada, ali ja sam bar iskren u ono sto pricam, ubedjen sam da je iPad najbolji tablet i veoma brzo cu kupiti za sebe taj proizvod, i zato kazem da bih stvarno voleo da vidim iskrenost onog ko ce baciti svoje pare na nesto sto nije iPad i u istom je cenovnom rangu.
Nije problem kupiti kineski tablet, ali je problem onda doci na forum i pricati kako je taj kineski tablet bolji od ipad-a jer ima cetiri usba.
Ali moras da se smejes na to da je Samsung vec imao gotov proizvod, nad*kali 8mp kameru, i onda izadje ipad2 i sve ispocetka :d Tanji, kamera od 3mp, shvatili da ne treba 8 a i ipad nema ni 1mp.. U principu, SVI prvo cekaju da vide sta ce Apple da uradi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari