Da, kao sto sam napomenuo, fps i strategije su bolje na misu. Niko to ne osporava, ali postoji tako mnogo third person igara ovog tipa koje su mnogo bolje na gamepadu. Meni je problem sto bacas hejt na gamepad u ovoj temi. U temama o fps igrama bi bilo u redu, ali ovde je stvarno suvisno.
Ja mislim da svako ko uziva u igrama treba da ima i gamepad ako nije iskljucivo fps ili rts fan. Onda mozes da biras u zavisnosti od igre. Evo sad cekam Crysis 2 i igracu ga na misu iako mogu da ga skinem vec sada za konzolu. Sa druge srane AC i PoP serijale sam igrao na gamepadu i ne vidim drugi nacin za te igre. PC i jeste toliko rasprostranjen zato sto ima sirok spektar upotrebe. Apsolutno ne shvatam zasto bi se neko iz principa ogranicavao na losiji izbor.
Ja mislim da svako ko uziva u igrama treba da ima i gamepad ako nije iskljucivo fps ili rts fan. Onda mozes da biras u zavisnosti od igre. Evo sad cekam Crysis 2 i igracu ga na misu iako mogu da ga skinem vec sada za konzolu. Sa druge srane AC i PoP serijale sam igrao na gamepadu i ne vidim drugi nacin za te igre. PC i jeste toliko rasprostranjen zato sto ima sirok spektar upotrebe. Apsolutno ne shvatam zasto bi se neko iz principa ogranicavao na losiji izbor.
Poenta koju pokusavam da ti prenesem (ako je ikako moguce) je ta da ne treba ja da "mecem" dzojstik", vec da oni prilagode komande pc periferijama i da bude jednako ugodno igrati i na pc-u bez dzojstika. O tome ja ovde drvim. A to nije slucaj skoro nikada, cak ni kada je rec o fps-u (cist primer je black ops) pomeranje misa se razlikuje mnogo nego kod nekog cistokrvnog pc fps-a.
ma koje konzole,treba u konami ubaciti 20 terorista da im sede tamo i teraju ih da prave resident evilove i izbacuju ih prvo za pc![]()
Jao sto je kratka igra,bas sam se smoriopoceo burazer daje igra prekjuce,onako po malo, i kaze mi sinoc: ,,e, vidi ovo, kraj igre!" Tuga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari