Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Stvarno je najbolji port bio na SNES-u :)

I Soul Chamber aerna je pokazana. Nekako mi je maska Kabala drugacija pa ce mi trebati malo vremena da se naviknem na ovu. Inace poteze su mu prekopirali iz MK3 i izgledaju super. Mada je ovo los snimak na youtubeu i ne vidi se sve lepo kao sto ce biti u igrici.

Meni se ipak vise svidja stari Kabal :

Kabalshakesit.gif
Kabaln.gif

Nisam ni očekivao da će ubaciti starog Kabala, sve je mirisalo na ovako nešto. Ali i ovo može da se oprosti, barem su mu potezi ekstra :). št se mene tiče, samo neka smanje xray dmg i dovoljno :D

Svidja mi se npr. sto Kabal ima oziljke sad na ruci i po telu. To su se dobro setili ali mogli su malo masku da mu dorade. Ovako izgleda kao neka maska nekog svemirskog specijalca. Ali zato ovog Noob Saibota su odradili vrhunski. Kad se setim u UMK3 uopste mi nije bilo zanimljivo da igram s njim jer je bio kopija odnosno senka kao drugih nindzi, nista posebno. Ali sada su ga rasturili, kakve strava poteze ima.
Moram da priznam da jesu se potrudili oko ovog MK-a, i da posle igranja ovog demoa mislim da ce biti odlicna igrica za zabavu pa cak i za neke turnire.

Meni je MD2 verzija više prijala, ako pričamo o dvojci. SNES verzija jeste imala bolju grafiku, ali mi je MD2 kontroler sa 6 tastera bio jedno milion puta zgodniji za igranje. Takođe, MD2 verzija je imala poseban soundtrack, po meni daleko najbolji od svih MK igara.

Samo da su iskoristili opet ovu temu za character select...http://www.youtube.com/watch?v=PkL65zHA0tk

Meni je MD2 verzija više prijala, ako pričamo o dvojci. SNES verzija jeste imala bolju grafiku, ali mi je MD2 kontroler sa 6 tastera bio jedno milion puta zgodniji za igranje. Takođe, MD2 verzija je imala poseban soundtrack, po meni daleko najbolji od svih MK igara.

SNES verzija je sem dosta bolje grafike imala i kvalitetniji zvuk, endurance mode i bila je dosta brza.
Kontroler ti je tada bio problem, a sada ti ne smeta da blokiras na R ;)?

Ja sam imao Segu i imali smo mnogo bolji zvuk MK-a nego ovi na Nintendu. Nintendo je imao prazan zvuk nekako.

http://www.youtube.com/watch?v=HAOi0biSEHM - Nintendo

http://www.youtube.com/watch?v=QE11jZErBI0 - Sega

Sto se zvuka tice, 32x je imao najbolju verziju (imao sam srece da i ovo probam dok je igra bila aktuelna).
U obicnoj md2 verziji je falilo dosta semplova.

Zar ta komanda bloka ne može da se promeni :/ ?
Moze, ali imas samo 4 tastera.
Neces valjda da udaras na L/R :) ?

Da li sam ja totalno zaboravio kako se igralo, koliko se secam nisi mogao da odradjujes komboe sa samo jednim potezom, recimo sad stisnes tri puta istu ruku i on ce uraditi neki fensi 3 hit combo..

Da li sam ja totalno zaboravio kako se igralo, koliko se secam nisi mogao da odradjujes komboe sa samo jednim potezom, recimo sad stisnes tri puta istu ruku i on ce uraditi neki fensi 3 hit combo..

To su ti cari novijih MK igara ;).
Realno gledano, bilo je toga i ranije, ali ne u tolikoj meni.

Pa bilo je i ranije ja se tacno secam npr. za MK3 na Segi. Kad si blizu protivniku pritisnes 2 puta brzo BC i nazad BC i on odradi kombo sa nogom.

Ti si igrao MK3 na padu sa 3 buttona :) ?
Koje je to mucenje bio ... start za trcanje :D.

Mada, SF je bio jos gori, sa start se vrsila promena sa punch na kick i obrnuto.

Kako bre 3? MD2 je imao onaj legendarni gamepad, najbolji za tuche posle arcade stick-a..

Saturn gamepad je za tuce odlican, tu nema zbora :).

Nadam se da ce u finalnoj verziji da promene ovo kako announcer izgovori FIGHT! Prelose je.

Ne mogu reci ni da mi se svidja ovo da se druga runda nastavlja na istom mestu.. nekako se sve previse brzo desava :) Mora bre napeta pauza da bude :)

Nisam toliko ni obraćao na glas komentatora... Sve su to sitnice za cepidlačenje

Ti si igrao MK3 na padu sa 3 buttona :) ?
Koje je to mucenje bio ... start za trcanje :D.

Mada, SF je bio jos gori, sa start se vrsila promena sa punch na kick i obrnuto.
Aha, kao na onom prvom sto si postavio samo umesto crvenog starta bio je plave boje :D. Lako mi je bilo, stvar je samo navike verovatno.

Nadam se da ce u finalnoj verziji da promene ovo kako announcer izgovori FIGHT! Prelose je.

I ja sam to odma' rekao :)

FAAaaajt...

Budjavo.

I uopste, announcer je bio veliki deo starog MK, odakle im ideja da novi treba ovako izgleda..?

Jedino sto ja ne mogu da zamislim da to promene u finalnoj verziji, mislim da je to to.

Poslednja izmena:

Samo da su iskoristili opet ovu temu za character select...http://www.youtube.com/watch?v=PkL65zHA0tk

I MK2 i MK3 su bili brzi na SNES-u, koliko se secam, a definitivno su izgledali bolje. Legendaran je segin joypad, naravno, ali meni je za MK SNES-ov bio MNOGO bolji, neuporedivo. Posebno za trojku. I za sve ostalo mi je bio vrhunski, zato mi je bilo mnogo dobro kad sam prvi put probao Playstation joypad - nije mi trebao ni sekund da se naviknem :).

I ja sam to odma' rekao :)

FAAaaajt...

Budjavo.

EDIt: Ne kaze svaki put isto, nekad kaze bolje, a nekad ovako kako sam napisao. Znaci to ipak varira, ima sanse da izbace tu jadnu verziju :). Mislio sam da razlicito kaze zavisno od toga koja je runda, ali nema pravila...

Nazad
Vrh Dno