Pa ja sam mu namerno stavio Nvidiu, zbog CUDA-tehnologije, a to mu je veoma bitno za 3d programe. Ona je jedva nešto slabija od 5770, mada je radeon samo par evra skuplji. To sve zavisi od rezolucije, ako se igra na fullHD, onda ništa ispod GTX 460 1gb, ako se igra na 1440x900 ili 1680x1050, onda će GTS 450 dobro doći. Za napajanje, ja sam prvo gledao Čiftekovu CFT seriju ali se jednostavno nije moglo uklopiti u budžet. Mada i ovo će mu biti dovoljno za ovu konfiguraciju koja nije neki naročit potrošač. Ova ploča je sasvim ok za novce, skuplju nisam smeo da stavim jer se ne bih uklopila u budžet. Od msi-a imaš samo ovu kao što ja imam 870A G54, koja je gotovo identična ovoj Asus-ovoj, Gigabyte ima malo jače cene, a čuo sam da se njihove ploče malo više greju, što svakako nije poželjno ako se uzme u obzir da će kompjuter raditi gotovo neprestano. A na ovoj Asusovoj imaš i USB3, a i Crossfire/SLI podršku, koja itekako znači ako u međuvremenu uletiš u lovu, pa upariš dve grafe. Kućište sam stavio ovo, jer je dosta jeftino a dobro. Greota je tako lepu konfiguraciju staviti u neko buđavo i gadno blueberry kućište, koje ima podršku za maximalno 2 venta, a jeftinije ni 10e. Da sad ovo kućište košta jedno 80-90e, bila bi druga priča, ali 35e je zaista smešno napram mogućnosti i izgleda istog.