Naravno da gledanje filmova na tablet uredjajima ne moze biti nezaboravno iskustvo, prvo zbog malog ekrana a onda i zbog 4:3 aspect ratio-a. Eto srecom tu je sada HDMI pa se moze gledati normalno na TV-u, a opcija pustanja na tablet-u je tu cisto u situacijama kada TV-a nema i meni ume da posluzi skroz OK. A slazem se da Apple preteruje sa marketingom ali zato su i sada tu gde jesu, mislis da je Average Joe shvatio da je prikazivanje 16:9 materijala na 4:3 aspect ratio-u cist photoshop?
kako se spominje tih 90%svaki 3. post ...
kad je mac vs pc rasprava, onda je onih 92% PC udeo, nebitna stvar
radujte se jos godinu-dve tom broju...pa stari dobri android da poravna rezultat....again
Зашто again? Када је то андроид поравнао резултат са било чиме? :d
О том Андроиду ево већ годинама само слушамо како ЋЕ да престигне, како ЋЕ нешто да се деси, како има ПОТЕНЦИЈАЛА, како ово како оно... Једини квалитет тог Андроида откада је изашао се огледа у обећањима, да како ће некада да напредује и можда престигне iOS, како ће да постане ко зна шта, само никако то да се деси.![]()
cek, da li ti ovim postom tvrdis da iphone ios ima visi trzisni udeo nego android?
edit: pa cak i RIM ima veci share !!
![]()
Наравно да не.
Говорим о објективном достизању iOS-a. Као прилог томе говори и огроман тј. предоминантан проценат коришћења интернета на iOS у односу на Андроид нпр.
Једино 3.0 ће нешто моћи да уради али и за то ћемо се начекати док добијемо апликације.
Говорим о објективном достизању iOS-a. Као прилог томе говори и огроман тј. предоминантан проценат коришћења интернета на iOS у односу на Андроид
sta je to objektivno dostizanje ( pazi objektivno ) i ogroman procenat u odnosu (po onim istrazivanjima sto smo videli u nekom thread-u jeste veci ali nikako ogroman)...
dajte bre vise ljudi, ovde se vise ne zna ni kako ni sta ni gde...
nikako te ne kapiram, quote-ovo si moj post gde spominjem procente, i onda kazes a kad ce taj android ista uraditi, kog on uopste moze da PRESTIGNE....znaci pricao si o %
i sad pricas o "objektivnom dostizanju"......srsly..make up your mind !
Нисам скапирао да само причаш о процентима, био сам пијан![]()
ali kasno![]()
PC brise patos u testovima protiv Mac pa opet se Mac prodaje, u jako malim kolicinam..ali eto..Da li si ti mene uopste razumeo?
Rekao sam da je kasno sada da menjaju dizajn i da kopiraju iPad 2 jer sigurno da su vec napravili velike kolicine ovog tableta sa iP4 dizajnom.
A to kako ce da razbija videcemo, ali ne verujem da ces ti, ili bilo koji fandroid sa ovog foruma da baci pare na neki Samsung, LG, Motorolu koji se muce sa jabukama po reklamama, dok u testovima iPad brise patos sa njima...
Stvarno Samsung ne moze jedan uredjaj da dizajnira sam, ovaj tablet je isti iPhone 4 u vecim dimenzijama, najverovatnije da zato su ga i odlozili kada su rekli da je "inadequate" jer kada su videli kako izgleda novi iPad mozda su hteli i oni da promene dizajn po novom uzorku ali kasno![]()
Po cemu kida? Ima bolji homescreen i nestabilan OS, a nema ono sto je najbitnije, a to su aplikacije i igrice za tablet, dok o dizajnu hardvera i performasama necu ni da pricamo.Inace sto se OS-a tice, mozemo voleti ili ne, ali Android 3.0 stvarno kida
ne verujem da cu za bilo koji tablet dati vise od 150-200€ - koja god platforma bila na njemu.
nestabilan OS, a nema ono sto je najbitnije, a to su aplikacije i igrice, dok o dizajnu hardvera i performasama necu ni da pricamo.
Ja ti prijateljski kazem, bolje nemoj ni da ga kupis, jer stvarno ces baciti 150€ (i to nisu male pare) ako kupis neki tablet za te pare, pogledaj samo ove ljude sto su se presli sa tim kinezima, koji su stvarno neupotrebljivi, (sada ce igoritza da me ubije)
Bolje sacekaj jos godinu ili dve jer ce onda generalno pasti cena ovih proizvoda.
Pa to ti i ja kazem, dobar je za one koji vole da cekaju i da se kockaju u nadi da ce mozda nesto dobiti u buducnosti.![]()
pogledaj samo ove ljude sto su se presli sa tim kinezima, koji su stvarno neupotrebljivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari