Šta je novo?

ASUS P67 zvanična tema

Osedecu pored ovog Sandy-a i p67... na 1204 bios-u je radio 49*102 bez problema i prlazio testove (preko 49 nije hteo da ide), stavim novu reviziju biosa 1305, sad bus nece preko 100 ali mnozioc ide na 50 udje u windows pokrenem test i puca ko zveckaaa...

Osedecu pored ovog Sandy-a i p67... na 1204 bios-u je radio 49*102 bez problema i prlazio testove (preko 49 nije hteo da ide), stavim novu reviziju biosa 1305, sad bus nece preko 100 ali mnozioc ide na 50 udje u windows pokrenem test i puca ko zveckaaa...

malo tu veze ima bios... cpu nece dalje ili zahteva enormnu kolicinu voltaze za taj klok.. pa ako si voljan daj mu preko 1.5v u loadu

I ja sam mišljenja da treba čekati Z68, naravno kome je to potrebno, ostali mogu da voze i ovo što je do sada izašlo :)

Sacekaj malo....stizhe Asus ...pa cemo poslati zajedno ploche na zamenu :) i uzeti Gigabyte ako Bog da

Ne znam koliko je dobra ideja menjati ASUS za Gigabyte plocu :)

Ja sam mnogo gore iskustvo imao sa P67A-UD4 nego sa P8P67.

Stigla su ploče u SRB :) prva manja količina. U ponedeljak roba kod distributera, pozovite i rezervišite svoje modele :)

"distributeri" jos nisu ni culi vest o tome KADA ce stici ploce, a kamoli da ih imaju kod sebe.

Ploce stizu danas...i distributeri imaju pojma veruj mi :)

Ima li sanse da se u ovoj posiljci nadje i sabertooth p67?:))

A mozes li mi bar odokativno reci kada moze da se ocekuje doticna maticna ploca, da znam kako da rasporedim vreme bez kompa.

A mozes li mi bar odokativno reci kada moze da se ocekuje doticna maticna ploca, da znam kako da rasporedim vreme bez kompa.

kupi papigu. :D

salu na stranu danas sam uzeo papagaja, malu tigricu, i mogu reci da nisam seo za komp 12 sati !
vreme mi je proletelo, tako da sam siguran da cu lako sacekati dolazak novih ploca uz novog ljubimca, pa makar i bez kompa.:)

evo prelistacu malo bench pa bezim ispred kaveza.:p

:) hehehe znaci trudis se da ga naucis da prica:p
Ma prodao sam i maticnu i proc, i sad trenutno radim na nekom krsu (laptop p3) umirem koliko je spor. Nego sam ja mislio negde da pobegnem u prirodu. Samo mi je bitna informacija na koliko dana...:)

P8P67 ima 9 koje nisu rezervisane, i ima nešto P8P67-M koja je dosta jeftinija i po meni best buy u koliko ti svi PCI slotovi ne trebaju, sve ostalo je rezervisano.

Znači sutra od 9h zovite svog najbližeg prodavca i povucite svoj model. Malo je problem sad sa "šortidžima" nema dovoljno čipova, tako da sledeći order može biti za nekih 15-20 dana i duže u zavisnosti koju alokaciju će zemlje okruženja dobiti.

space a sta da rade oni koji bi sad sklapali sendija sa novom plocom,da kupe?

Teo te pita čovek što i ja....šta da radimo mi koji imamo sve sem željene nam ploče :p

Ako imas sve osim ploce onda mislim da treba jos da kupis plocu :D :p

lepo je rekao covek da ima devet nerezervisanih p8p67 i nekoliko p67-m ploca, pa zovite sutra od devet...

znaci sad mogu da se nose stare na zamenu za b3 bez problema? Jel menjao neko u winwinu, jel treba da se ceka?

@spacemaster izvini molim te,htedoh reci,sta ako ja sad zelim da kupim sendy bridge znaci procesor i zelim plocu sa b3 revizijom,da li mi moramo cekati,posto su u prednosti oni koji vrse zamenu ploca verovatno> Ili mozemo i mi direktno plocu da uzmemo bez cekanja> da li je sada bolje?

@spacemaster izvini molim te,htedoh reci,sta ako ja sad zelim da kupim sendy bridge znaci procesor i zelim plocu sa b3 revizijom,da li mi moramo cekati,posto su u prednosti oni koji vrse zamenu ploca verovatno> Ili mozemo i mi direktno plocu da uzmemo bez cekanja> da li je sada bolje?

Nisu u prednosti oni koji čekaju zamenu, i oni moraju "ugrabiti" svoj primerak ili ga rezervisati.
Većina prodavaca tvrdi da je Gigabyte bolje rešio ovu zamenu od Asus-a, e sad ako Space može da opovrgne ove tvrdnje nekim konkretnim planom Asusa u smislu zamene npr. direktno kod njih kao što je to uradio Gigabyte,
bilo bi sjajno.

Vec vidim koad dobavljaca red, kao kod Dafine i Jezde .

ispravka na moj post, gore, ono je greška. ono je broj telefona kimteka, servisnog centra za asusove notebook računare.
izvinjavam se.

Upravo to što q4u napisa :) ko bude imao sreće neće čekati narednih 20 do 30 dana za sledeći šiping :). Bilo koju da uzmete nećete pogrešiti :)

Nisu u prednosti oni koji čekaju zamenu, i oni moraju "ugrabiti" svoj primerak ili ga rezervisati.
Većina prodavaca tvrdi da je Gigabyte bolje rešio ovu zamenu od Asus-a, e sad ako Space može da opovrgne ove tvrdnje nekim konkretnim planom Asusa u smislu zamene npr. direktno kod njih kao što je to uradio Gigabyte,
bilo bi sjajno.

A po čemu je bolje :)?
Odeš i zameniš ploču koju prodavac uzme od distributera ako je ima na lageru i to je to. Šta je tu direknto uradio GA? I ASUS direkrno dobija ploče, tj. šalje distributeru... sve je to isto, samo je pitanje ko je traženiji u ovom trenutku. Zahvaljujući Andre Yangu i Shaminu, tj. svim ovim zanimljivim stavkama u ASUS P67 kuhinji to je ASUS ovih dana :)

P.S
Prodavci su razgrabili P8P67 još u 9.15h :D, ostalo malo P8P67-M i jedan Deluxe, verujem da su top 4 najveća prodavca poručila količine i da će danas distributeri ostati prazni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno