jumper2high
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2010
- Poena
- 169
Gde??
Osedecu pored ovog Sandy-a i p67... na 1204 bios-u je radio 49*102 bez problema i prlazio testove (preko 49 nije hteo da ide), stavim novu reviziju biosa 1305, sad bus nece preko 100 ali mnozioc ide na 50 udje u windows pokrenem test i puca ko zveckaaa...
Osedecu pored ovog Sandy-a i p67... na 1204 bios-u je radio 49*102 bez problema i prlazio testove (preko 49 nije hteo da ide), stavim novu reviziju biosa 1305, sad bus nece preko 100 ali mnozioc ide na 50 udje u windows pokrenem test i puca ko zveckaaa...
Stigla su ploče u SRBprva manja količina. U ponedeljak roba kod distributera, pozovite i rezervišite svoje modele
![]()
Sacekaj malo....stizhe Asus ...pa cemo poslati zajedno ploche na zamenui uzeti Gigabyte ako Bog da
A mozes li mi bar odokativno reci kada moze da se ocekuje doticna maticna ploca, da znam kako da rasporedim vreme bez kompa.
@spacemaster izvini molim te,htedoh reci,sta ako ja sad zelim da kupim sendy bridge znaci procesor i zelim plocu sa b3 revizijom,da li mi moramo cekati,posto su u prednosti oni koji vrse zamenu ploca verovatno> Ili mozemo i mi direktno plocu da uzmemo bez cekanja> da li je sada bolje?
Nisu u prednosti oni koji čekaju zamenu, i oni moraju "ugrabiti" svoj primerak ili ga rezervisati.
Većina prodavaca tvrdi da je Gigabyte bolje rešio ovu zamenu od Asus-a, e sad ako Space može da opovrgne ove tvrdnje nekim konkretnim planom Asusa u smislu zamene npr. direktno kod njih kao što je to uradio Gigabyte,
bilo bi sjajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari