...i slazem se da mozemo u nedogled : nikoga ne zleim da ubedim u nesto u sta ne veruje, al nemoj ni mene nejko da ubedjuje kad imam dovoljno iskustva da sam procenim 😉
Ti si razuman , neki bi i dalje ostali da tvrde da je fake i smisljali hiljade razloga zasto jeste 😉Bio sam skeptik na te vrste klipova dok mi drugar inace teski pratioc fudbala nije popizdeo od mojih FAKE izjava i lepo izveo u setnju po prvom snegu i otisli na lokalni teren gde stoje rukometni metalni golovi okruglog profila precnika 10cm.Stane lik na oko 25m od gola,napravi grudvu i kaze: bez jeb... komentara,samo gledaj! Lansira i pogodi precku...
Mislim se al ga usralo... inace covek ima problem sa okom,ono kad "seta" oko,ne znam strucan naziv... napravi drugu,precka...treca,cetvrta...stiglo on do desetke,rekoh " vidi se da si vezbao,stani dalje i ako pogodis gajba piva je tvoja"
Lik ode deset koraka dalje,okrene se,baci i pogodi.Dodje do mene i kaze " I,jel fejk?"
Dobio je gajbu piva i ja vise ne ne vristim fejk...
napravi drugu,precka...treca,cetvrta...stiglo on do desetke,rekoh " vidi se da si vezbao,stani dalje i ako pogodis gajba piva je tvoja"
Lik ode deset koraka dalje,okrene se,baci i pogodi.Dodje do mene i kaze " I,jel fejk?"
Dobio je gajbu piva i ja vise ne ne vristim fejk...
Izvini ti ali ja sam vec psotavio link gde onaj koji je to uradio kaze da to stalno radi na treningu...😀 I ja pokusavam da provalim zasto je postavljen taj klip.
A za precku 4 puta... Ljudi iz Nike-a kazu da je fake. Ovo sam iskopao Der Spiegel 28.11.2005.
Izvini weasel 😀
Ma drugi sut i slepac vidi da lopta kako je krenula nije mogla pogoditi precku. Ima onaj drugi klip sa treninga Milana kada gadja tri puta u precku sa zemlje. To je realno.
Evo i dokaza da je ona reklama fake:
:wave:
Idem sad da gledam mocne rendere
Odličan klip. Kada bi samo više ljudi ovo utuvilo sebi uglavu.Evo ga jos jedan fejk 😀
[YOUTUBE]7U8RckpNgeM[/YOUTUBE]
@angelos
Ti nisi video temu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?254820-Uhapšen-zbog-kopije-filma-Montevideo ? Nemoj da i o tebi čitamo u novinama 😀
ok, stojim na tvojoj strani potpuno,ali ako kazes da neko nema neke namere za placene termine,reklame itd...zasto su onda OVI uradili to...?http://www.youtube.com/watch?v=ExUX7MBk5UM
pa evo ti to ti je odprilike ta preciznost a ima jos gomila primera sa DUPLO vece udaljenosti nego precka i preko zivog zida ..
i slazem se da mozemo u nedogled : nikoga ne zleim da ubedim u nesto u sta ne veruje, al nemoj ni mene nejko da ubedjuje kad imam dovoljno iskustva da sam procenim 😉
The Ring Live 🙂
[YOUTUBE]pSXwipxZFCE[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari