Šta je novo?

Cooler Master CM690 Advanced II

Ima na Microsoftovom sajtu da se skine fix koji sve odradi automatski,da ne mora mnogo da se mozga....pitajte chika Google-ta za detalje... :)

ma bi nego cu ja to natenane sve od pocetka da ga inst.
lepo mu bootnem win7x32 preko usb flasha i zavrsim poso za 15min :D

Hmm.... a koja je poenta instaliranja 32bit-nog Wina,ako smem da pitam? :)

mozes naravno :)
imam samo tu verziju(64 mi samo muke zadavao pogotovu sa graf. i sa satelitskom karticom)
plus preseljavam se na nov hdd HD204UI
a tu acronis ne pomaze
ili ja bar nisam nasao nacin da prebacim da ga odma butuje, mora instal pa tek onda stavis staru verziju backupa.

Zvao sam jednu radnju i rekose mi da moze da se pazari posebno samo ta strana za 1800 din. :smash:

Deder, podeli sa nama (ili mi barem javi na mejl) koja je to prodavnica.

Kako uošte povezati hd dock sa matičnom , ja vidim samo dva sata kabla.Mnogo bi mi pomoglo.

prikaci ih na plocu kao i bilo koji hdd ili opticki draj sto stavljas
nego jel neko uspeo da raskaci hdd kad win7 zablokira saf. rem.
nisam siguran dal je iskljucivanje iz disk mangement(desni klik na hdd pa offline) ok

Prilozi

• New Bitmap Image.jpg
    New Bitmap Image.jpg
    125.6 KB · Pregleda: 84
ja sam našao u easy-u cena je bila pre mesec dana 1800 din...

Prilozi

• Temp_484929.jpg
    Temp_484929.jpg
    79.7 KB · Pregleda: 207
Pozdrav, uzeo sam juce ovo kuciste ali nikako ne mogu da osposobim X-Dock da funkcionise. Naime prikljucim HDD ali ga u ospte ne registruje. Pise da je uredjaj spreman za rad ali ga ne vidim u My Computer. Kada odem na Device Manager samo ga registruje kao "ATA". Neko zna u cemu je problem?

Pozdrav, uzeo sam juce ovo kuciste ali nikako ne mogu da osposobim X-Dock da funkcionise. Naime prikljucim HDD ali ga u ospte ne registruje. Pise da je uredjaj spreman za rad ali ga ne vidim u My Computer. Kada odem na Device Manager samo ga registruje kao "ATA". Neko zna u cemu je problem?

verovatno u AHCI drajverima ( tj nepostojanju istih )

vidim da su neki kupovali providne stranice,pa zanima da li se to moze naci jos uvek?!

Trebalo bi da se moze naci, probaj ovde, mislim da su i dalje zastupnici CM-a.

Tesko da ce kod njih naci,nema nigde..jedino da se kontaktira cm-ovo predstavnistvo. Doduse ima dve bocne stranice inace,koje se razlikuju po dimenziji i obliku providnog dela.

Koje su vam temperature u kucistu u MIROVANJU u CM 690-ki?Znaci sistem,cpu i gpu...i sa koliko ventilatora?

Kod svakog razlicito, zato ti prakticno nijedan odgovor pomogao ne bi osim globalan da je kuciste izvanredno provetreno :)

Forum je valjda ili nadam se da jeste neka vrsta razlicitih odgovora i misljenja pa ko pobedi svaka cast,tako da svaki pojedinacni odgovor bi mi dobro dosao,zato je i vrlo vazan odgovor koje su temperature u CM 690-ki koje se postavilo kao vrlo kvalitetno kuciste...ALI i bilo koju drugu komponentu za koju prodavac kaze da je DOBRA ne kupujes odmah,zar ne? Zbog toga sam i postavio pitanje,cisto da vidim razlike i svrsishodnost MENJANJA kucista i doplacivanja 30-40-50-60-70-80-90 itd evra za neko ''bolje'' kuciste...:) u svakom slucaju fala na ne-odgovorima...,)

Sa 5x 120 ventova i titan fenrir evo cooler-om idle mi je 30c a prime kad przim ode 44-47 stepeni, ploca 31, graf 30. Sada je zima kao olaksavajuca okolnost.
Nadam se da ti je ova informacija korisna:)

vfjdqf.jpg

Poslednja izmena:
Relativna temp u mom cm 690 (nije Advanced II ali su skoro isti) 5x12 vent + cpu vent.
mozda ti pomogne info.. Instaliran PhenomMsrTweaker. Full load Linx max 52-54c. Idle se vidi na slici.

sshot-50.jpg

Poslednja izmena:
lepe su vam temperature,ja imam Dokker-a TT i 4 venta plus na Ninji3...nisu velika odstupanja koliko vidim,sta ja znam...1055t na 3.5ghz na ful load-u mi ne prelazi 44-45 stepeni,a ploca 36-37...ranije sam imao Asgarda i ploca je bila i do 41-42 a cpu i do 50,vrlo zanimljivo...inace odgore sam stavio jednu 12-ku i namestio da radi na vrlo malo obrtaja,700rpm-a gore dole...i tada je najveci efekat i najbolji...Terzazak reci mi da li ti je audio chip ukljucen na ploci ili imas posebno karticu?

Prilozi

• ScreenHunter_01 Nov. 21 20.32.gif
    ScreenHunter_01 Nov. 21 20.32.gif
    41.5 KB · Pregleda: 43
  • ScreenHunter_02 Nov. 21 20.34.gif
    ScreenHunter_02 Nov. 21 20.34.gif
    72.6 KB · Pregleda: 42
  • ScreenHunter_03 Nov. 21 20.37.gif
    ScreenHunter_03 Nov. 21 20.37.gif
    23.5 KB · Pregleda: 36
Nemam posebnu zvucnu, imam tv karticu..ako ti to nesto znaci.

Meni biju dva spire-a 1500 na vrhu kucista, kad mucim komp moze
neko da osusi kosu iznad XD

Nazad
Vrh Dno