Šta je novo?

LG Optimus 3D

OTAC

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2008
Poena
349
lgoptimus3d3.jpg

lgoptimus3dp9201.jpg

Zasto ne bi i ovaj cool fon imao svoju temu :)
Hardverski dosta dobar, sa 2 kamere i 3D ekranom inovativan i zasluzuje kao "prvi" da ima temu...

Specifikacije:

Dimenzije: 128.8 x 68 x 11.9 mm
Tezina: 168 g
Ekran: 3D LCD capacitive touchscreen; 16M boja; 480 x 800 piksela ; 4.3"
Kamera: Dual 5 MP, 2560х1920 piksela; autofocus; LED flash; Stereoscopic photos & videos; 1080p@24fps (2D), 720@30fps (3D)
Operativni Sistem: Android OS, v2.2 (Froyo); upgradable to v2.3
Procesor: dual-core 1GHz OMAP 4 CPU
Memorija: 8 GB storage, 512 MB RAM (microSD, podrzivo do 32GB)
Baterija: Li-Ion 1500 mAh

Otalo: Akcelometar, Proximity senzor, Ziroskop,HDMI port, Full Flash 10.1 support

:guitar:

S obzirom da je prvi 3d ne bi me cudilo da ima neke decije bolesti,ali je svakako dobar domaci za konkurenciju!

Ako cena bude pristojna i ako se pojavi kod nasih operatera bice superiska :D

Da bice 8godina na ugovor po 1000dinara mesecno , xaxa a kad ga otplatis mobilni vise nece ni biti u modi :)

Boze da li cu posedovati nekad ovako neshto :) Kako je dobar...

1GHz dual core:zgran: DDR2 memorija:zgran:I must have it:D:eyebrows:
Strasno 3D i jos mocan hardever:zgran:

Sve je to lepo ali 2 kamere su malo kic a ?
Da ne budem veliki hejter, bolje da su ugradili jednu sa n8, malo poboljsanu ;) i xenon, naravno.

Dve kamere su tu zbog trodimenzionalnog snimanja, tako da nisu kič. :)

zar ne treba 3 kamere :d

ne znam, ako nista drugo-ruzno mi je :)

ali podrska za lg, samo neka se oni takmice, a odnos cena/funkcije bude sto povoljnija za nas :)

Pa dobro mogli su staviti od n8 kamere onda bi bilo ekstra:D

ako imas 2 oka vidis ovaj smajli :d

meni on znaci zaebanciju ;)

a inace sam mislio da je to neki fejk 3d, samo oko osnovne multimedije i ekrana.. a sad vidim na gsm areni da je i kamera u 3d fazonu :D

Poslednja izmena:
ma sve je u full 3D :)

cak u jednom od klipova gore u prvom postu je objasnjeno zasto nisu razdvojene kao ljudske oci...
sve u svemu,telefon je vrh

Extra fon. I sto je najbitnije za 2-3 mes verovatno mozemo da ga ocekujemo kod nas!

da...dolazi i pre galaxyS2...

Ocekivana cena 640e (gsmarena)...
Bice verovatno skuplji nego desire hd i galaxy,ali ne mnogo (kod operatera)

ma sve je u full 3D :)

cak u jednom od klipova gore u prvom postu je objasnjeno zasto nisu razdvojene kao ljudske oci...
sve u svemu,telefon je vrh

Opasan telefon, nema sta... ipak, Galaxy S II je hardverski jaci, pa sam njega naciljao, inace bih nosio ovaj LG bez problema :)

Ekran: 3D LCD capacitive touchscreen. Šta ovo znači? Kako izgleda 3D prikaz na ovolicnim ekranima. Da li je neko to video uživo i kakav je osećaj?

Za sada niko ko nije bio na WMC-u.
Ne znam da li i Nintendo 3DS koristi istu tehnologiju za prikaz 3D efekat bez naocara.

Inace, na nekom od snimaka okacenih na ovom forumu (mislim da je u Samsung GalaxyS 2 temi) ima objasnjenje kako funkcionise tehnologija prikaza 3D efekata bez naocara.

ima jedan "sloj" ispred ekrana koji se aktivira na dugme, i 3D UI se aktivira.... sam ekran nije 3D,nego ima filter koji polarizuje ili sta vec...ima u klipu u SGS 2 temi :)

Da, onaj urnebesan klip. :D
Tokom celog klipa sam cekao da se posvadjaju ko ce drzati telefon u rukama :D Svaki cas jedan drugome "otimaju" telefon iz ruku :D

Pa vidi se 3D na ovom snimku (ili se meni ucinilo), deo sa slonovima.

ma tripujete ljudi, nema tu nikakvog 3d efekta, sve je to jedna velika zavera protiv potrosaca :)

^apsolutno...kao i 95% posto stvari na TELEFONU....kamera osim ako nije na fotoaparatu, je glupa...GPS,ako nije na navigacionim i drugim uredjajima je isto glupo, 48GB memorije, pored externih hard diskova i usb-ova, glupo....muzika, pored mp3 playera>glupo.... isto kao i 3D ekran, pored bioskopa i 3D televizora, ali je ipak tu kao jos jedan nacin da ti IZMAMI NOVAC...ja to shvatam,prihvatam i stvarno je ok dok je tako :)

sta ce ti dualcore REALNO sad na telefonu...gledam SGS, gledam DHD...svi rade kao saliveni sa single core 1GHz CPU...
kao sto kazes porez na budale,ali tako je 99% stvari u zivotu, sem hrane i ciste vode i odela da ne ozebes;D

Boze sacuvaj kakvi komentari :)

^ realni?

evo LINK ka ceni i datum pustanja u prodaju...

jos mesec i po...

trebao je vec da izadje, tj krajem aprila, el eto, vec mesec i po dana nismo nista pisali u ovoj temi nema nikakvih promena...
ocekuje se svaki dan da budu objavljeni datum pustanja u prodaju i cena,a do tada...nestrpljivo cekam

mali update: (review od pre 2 dana)

edit:
benchmarks

edit2:
igranje na ovom cudu je prelepo...tj ekran je prelep,slika, FPS... puno detalja na tako velikom ekranu..

veliki pozdrav za OCA...pa ti bas volis LG....bice ga i pre u prodaji...samo treba poznavati prave ljude....he he ....

Veliki pozdrav za limanca ;D

Pa ja ne da ne volim LG,ali od ove godine su se uozbiljili i odigrali kako treba..
do sad nisam ni razmisljao ikada o jednom LG-u (i kad jesam, uvek je u konkurenciji bilo boljih fonova...)al sad, konkurencija je rame uz rame, i cak odskacu malo od konkurencije.

;D poznajem ja prave ljude, postoji sansa da ce biti i lovice dovoljno (eh mi studenti,vecno kuburimo sa parama)...samo da ne bude bas jako paprena LG chorba ;D

Nazad
Vrh Dno