E vidiš, zbog toga je sklonjen PSX emulator sa marketa i neke od igara sa spiska koji sam okačio biće jedno vreme Xperia Play eksluziva.
Igre sa tvpg linka su prerada starih PSX igara i nijedna nije bila top u svoje vreme.
Google je postao teška sisa kad je pristao da skine emulator sa marketa. Svi mi znamo za šta se emulator koristi ali sam emulator nije nezakonito parče softvera a oni su ga zbog toga i skinuli. Vune.
Čovek koji je radio PSX4droid je pre toga radio aplikacije za iOS i kada je Android sazreo kao platforma totalno se bacio na PSX4droid totalno zanemarivši iOS zajednicu. Evo šta se desilo u poslednjih mesec dana:
P.S. Neko je objavio link za FPSece na Androidu, za neobaveshtene, to je bio PSX emu za WinMo i on ubija na HD2, a ako ga je lik portovao na Android onda ovaj shto pravi PSX4Droid nema shta da trazi. Razlike izmedju ta 2 emulatora su ogromne, prvenstveno zato shto autor FPSece-a ima samo taj jedan projekat, dok PSX4Droid autor ima na desetine takvih emulatora i nijedan ne uspeva da odrzava kako valja, tako da ima uglavnom samo polu zavrshene emulatore. Daleko od toga da ja mislim da chovek ne zna da napravi emulator, shtavishe mislim da je on super programer, ali jednostavno ne posvecuje nijednom projektu dovoljno vremena da "sazri".
Ako Google nastavi sa sličnim fazonima može izgubiti ono što je napravilo Android takvim kakav jeste a to je zajednica. Izbacivanje SD slota na Nexus S telefonu, odlaganje Honeycomba, brisanje aplikacija na zahtev posrnulog Sony-ja (ako nastave sa optimizacijom troškova u svojim najboljim studijima poput bivšeg Psygnosisa mogu slobodno da zaborave na izbacivanje PS4). Pitam se šta je sledeći korak Google-a koji je polako počeo da pokazuje svoje pravo lice.