Šta je novo?

Playstation Phone

• Začetnik teme Začetnik teme kimi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da dodam my 2 cents: ovo ce se pokazati kao veliki promasaj. Ljudi koji zele ozbiljnije igre cekace psp2 ljudi koji zele igre na telefonu zele neozbiljne igre koje se mogu igrati u kratkim intervalima od 5-10 minuta, koje vec imaju na iphone-u i android telefonima. Ovo je velik agreska SOny-a pogotovu sto je xperia malo jaca od prvog psp-a

Ja ga želim (ko zna oću li ga uzeti). Ako ništa drugo, ima dosta igara koje mogu da se igraju preko emulatora, kojima će itekako da odgovara ovaj gamepad. A ne želim dodatni uređaj u džepu.

Ako ništa drugo, ima dosta igara koje mogu da se igraju preko emulatora, kojima će itekako da odgovara ovaj gamepad. A ne želim dodatni uređaj u džepu.
Uze mi reč iz usta tj. tastature 🙂 mada ne bi' se bunio ni da su ga napravili sa qwerty tastaturom ali sa posebno izdvojenim (boja, oblik, materijal) tasterima koji bi služili sa igre, a van igara bi bili neka od slova.

jel ovaj SE ima jos neki njihov graficki chip ili samo ona klasika adreno 205 sto dolazi uz dhd i uz slicne aparate?
ono sto je za ocekivati je da ce napakovati dobru bateriju?
kapiram da ce cijena biti slicna sgs2...koji je kolko mi se chini bash jachi...sem ako ovo gore prvo nije tacno.

Sve u jednom, game, tel, gps, ekstra. Ako sam mogao da se igram na psp-u na ovome cu jos bolje. Uzimam ga cim se pojavi.

Jel su psp i ovo kompatibilni tj. jel mogu igre za psp na ovo i obrnuto?

Bruce Lee Dragon Warrior from Digital Legends (pre-installed)
FIFA 2010 from EA Mobile (pre-installed)
Sims 3 from EA Mobile (pre-installed)
Star Battalion from Gameloft (pre-installed)
Tetris from EA mobile (pre-installed)
Asphalt 6 from Gameloft (free to download)
Dungeon Defenders: Second Wave from Trendy Entertainment
Galaxy on Fire 2 from Fishlabs
Assassins Creed from Gameloft
Need for Speed SHIFT from EA Mobile
Worms from EA Mobile
Nova 2 from Gameloft
Modern Combat Black Pegasus from Gameloft
Guns n Glory from Handygames
Reckless Racing from Polarbit
Real Football 2011from Gameloft
Gun Bros from Glu Mobile
Racer Luma from Arcade/Unity
Cordy from SilverTree Media
Aporkalypse from Handygames
Brothers in Arms Global Front from Gameloft
Guerrilla Bob from Angry Mob Games/Unity
Let's Golf 2 from Gameloft
Zenonia 2 from Gamevil
Cyberlords from Handygames
Guitar Hero Warriors of Rock Mobile from Glu Mobile
Age of Zombies from Halfbrick Studios
Spectral Souls from HyperDevBox Japan
Splinter Cell Conviction from Gameloft
Air Attack from Art in Games/Unity
Armageddon Squadron from Polarbit
Uno from Gameloft
InfeCCt from Handygames
Spiderman total Mayhem from Gameloft
Millionaire City from Digital Chocolate
Raging Thunder 2from Polarbit
Homerun Battle 3D from Com2us Games
Aftermath XHD from Jakyl
I Must Run from GameLion
Baseball Superstars 2011from Gamevil
Ground Effect Pro from Jakyl
ZeNonia from Gamevil
Super KO Boxing 2 from Glu Mobile
Farm Story from Team Lava
Wave Blazer from Polarbit
Soccer Superstars from Gamevil
Battle Bears from Skyvu
Tower Blocks New York from Digital Chocolate
Super Dynamite Fishing from Handygames
Iron Sight from Polarbit
Toonwarz from Polarbit
Restaurant Story from Team Lava
Escape from AMA
Raving Babies from AMA
Bakery Story from Team Lava
Denki Blocks! Deluxe from Jakyl
Rollercoaster Rush from Digital Chocolate

Razočaran sam. Ovo nema veze sa PSP, nema ni jedne jedine Sony igre. Običan Android fon sa specijalnim kontrolama za igranje.

E vidiš, zbog toga je sklonjen PSX emulator sa marketa i neke od igara sa spiska koji sam okačio biće jedno vreme Xperia Play eksluziva.

Igre sa tvpg linka su prerada starih PSX igara i nijedna nije bila top u svoje vreme.

Google je postao teška sisa kad je pristao da skine emulator sa marketa. Svi mi znamo za šta se emulator koristi ali sam emulator nije nezakonito parče softvera a oni su ga zbog toga i skinuli. Vune.

Čovek koji je radio PSX4droid je pre toga radio aplikacije za iOS i kada je Android sazreo kao platforma totalno se bacio na PSX4droid totalno zanemarivši iOS zajednicu. Evo šta se desilo u poslednjih mesec dana:

As of very recently I was working on a large update to psx4droid. This update is MUCH faster and adds the options for OpenGL ES support which can increase performance of devices with good GPUs. Issue is Google pulled this release upon Sony’s request. I am porting the changes back over to the iOS version and I think many Apple fans will be very happy with it!

Ako Google nastavi sa sličnim fazonima može izgubiti ono što je napravilo Android takvim kakav jeste a to je zajednica. Izbacivanje SD slota na Nexus S telefonu, odlaganje Honeycomba, brisanje aplikacija na zahtev posrnulog Sony-ja (ako nastave sa optimizacijom troškova u svojim najboljim studijima poput bivšeg Psygnosisa mogu slobodno da zaborave na izbacivanje PS4). Pitam se šta je sledeći korak Google-a koji je polako počeo da pokazuje svoje pravo lice.

Poslednja izmena:
***a, znam...mada video sam da se taj psx4droid v2 moze naci i skinuti sa neta sa drugih lokacija.
Steta ce biti ako taj programer potpuno napusti taj emulator.

Ko kaže da u narednih nedelju dana neće njega skinuti sa marketa iz istog razloga?

pa sto da ne skinu i njega od market-a 🙂 moze im se i niko im ne moze zabraniti... Ne znam, ja ne verujem ni jednoj velikoj korporaciji, ama bas. Sve su iste na ovaj ili onaj nacin. Niko ne garantuje da ce i Ubuntu ostati onakav kakav je sada, mogu sutra da krenu i oni nekim drugim putem 🙂

baš to. Ne postoje dobre kompanije. Postoje samo one koje misle na profit i one koje misle na profti, ali bi istovremeno da izgrade i brand.
I naravno da bi trebalo da ga povuku. Dok sony nije nastupao na marketu, ovi likovi su zarađivali. Sada kada je sony počeo sa playstation suit-om i treba da traži povlačenje aplikacija koje koriste njegov ip. Da su ti programi bili besplatni, možda bi bila druga situacija.

Poslednja izmena:
E vidiš, zbog toga je sklonjen PSX emulator sa marketa i neke od igara sa spiska koji sam okačio biće jedno vreme Xperia Play eksluziva.

Igre sa tvpg linka su prerada starih PSX igara i nijedna nije bila top u svoje vreme.

Google je postao teška sisa kad je pristao da skine emulator sa marketa. Svi mi znamo za šta se emulator koristi ali sam emulator nije nezakonito parče softvera a oni su ga zbog toga i skinuli. Vune.

Čovek koji je radio PSX4droid je pre toga radio aplikacije za iOS i kada je Android sazreo kao platforma totalno se bacio na PSX4droid totalno zanemarivši iOS zajednicu. Evo šta se desilo u poslednjih mesec dana:

P.S. Neko je objavio link za FPSece na Androidu, za neobaveshtene, to je bio PSX emu za WinMo i on ubija na HD2, a ako ga je lik portovao na Android onda ovaj shto pravi PSX4Droid nema shta da trazi. Razlike izmedju ta 2 emulatora su ogromne, prvenstveno zato shto autor FPSece-a ima samo taj jedan projekat, dok PSX4Droid autor ima na desetine takvih emulatora i nijedan ne uspeva da odrzava kako valja, tako da ima uglavnom samo polu zavrshene emulatore. Daleko od toga da ja mislim da chovek ne zna da napravi emulator, shtavishe mislim da je on super programer, ali jednostavno ne posvecuje nijednom projektu dovoljno vremena da "sazri".

Ako Google nastavi sa sličnim fazonima može izgubiti ono što je napravilo Android takvim kakav jeste a to je zajednica. Izbacivanje SD slota na Nexus S telefonu, odlaganje Honeycomba, brisanje aplikacija na zahtev posrnulog Sony-ja (ako nastave sa optimizacijom troškova u svojim najboljim studijima poput bivšeg Psygnosisa mogu slobodno da zaborave na izbacivanje PS4). Pitam se šta je sledeći korak Google-a koji je polako počeo da pokazuje svoje pravo lice.
Zelish da kazesh da MediEvil i Syphon Filter nisu bile top u svoje vreme.
Prijatelju, reci cu ti samo da je tvoja izjava nije bash korektna.
Pored toga imam i super secanja igrajuci DD i CB2.

Anyway bilo bi super kada bi mogao da se obavi neki multiplayer na vishe uredjaja. Ako ne to, onda cemo barem moci preko jednog uspomoc PS3 bluetooth kontrolera.

Poslednja izmena:
Ovo treba malo posmatrati "drugim" ocima. Ono sto je cilj ovde jeste da Sony (da Sony) ulazi u rat sa Apple-om na trzistu mobilnih konzola. Iako je PSP (narocito NGP) superiorniji (jos uvek), ne moze se zmuriti kada se vidi potencijal trzista. Hteo je Sony da ovo uradi i na iOS-u, ali je tamo Apple postavio svoje uslove (app store + 1/3 od prodaje ide njima), a Sony ne zeli da trpi da se pa neko njima mesa u politiku i izabrali su Android. E sad ovaj Playstation Suite ce moci valjda da dobiju i ostali proizvodjaci (naravno uz placanje licence), e a sad ste ce biti-videcemo...

http://www.engadget.com/2011/04/07/...rom-a/?utm_source=engadget&utm_medium=twitter

Objasnio je čovek u komentaru zašto su mu skinuli app a FPse i dalje stoji. PSX je trademark Sony-ja...

Prijatelju izvini ali ja imam standarde kada je u pitanju muzika.
Lepo je to shto ti njih slushash, ali ne znam shta pokushavash da kazesh time shto si u potpisu napisao nevaznu liriku iz jedne, u najboljem sluchaju, pesme osrednjeg kvaliteta.
Time ce samo ljudi da misle da si pozer i da u stvari ne slushash taj bend, a time su samo moje sumnje da si xbot ojachane i nevidim nishta u tvom prethodnom postu shto bime navelo da promenim mishljenje.
Tako da si uspomoc 5 hyperlinkovanih rechi uspeo od sebe da napravish pozera i xbota. Svaka ti chast.

Prijatelju izvini ali ja imam standarde kada je u pitanju muzika.
Lepo je to shto ti njih slushash, ali ne znam shta pokushavash da kazesh time shto si u potpisu napisao nevaznu liriku iz jedne, u najboljem sluchaju, pesme osrednjeg kvaliteta.
Blago tebi.

Time ce samo ljudi da misle da si pozer i da u stvari ne slushash taj bend, a time su samo moje sumnje da si xbot ojachane i nevidim nishta u tvom prethodnom postu shto bime navelo da promenim mishljenje.
Ova recenica je smehotresna.
Ljudi ce da misle da ne slusam PT zbog linka u potpisu 🙂? I to dokazuje da sam xbot?
Da li si ti imao logiku u srednjoj?

Tako da si uspomoc 5 hyperlinkovanih rechi uspeo od sebe da napravish pozera i xbota. Svaka ti chast.
Druze, ti si mene prvi uvredio.
Ako ti smeta sta pisem, tu ti je ignore opcija.

Samo cu ti predloziti da cutish pre nego shto se obrukash josh vishe, meni ne smeta to shto ti pishesh, chak naprotiv, smeshno mi je.
Ako zelish da nastavish razgovor tu je PM, manimo se vishe ovog zeshceg OT-a.

Samo cu ti predloziti da cutish pre nego shto se obrukash josh vishe, meni ne smeta to shto ti pishesh, chak naprotiv, smeshno mi je.
Ako zelish da nastavish razgovor tu je PM, manimo se vishe ovog zeshceg OT-a.

Smesno je i meni, posebno jer sam obe igre igrao kada su izasle i u to vreme su bile osrednje, a sada nema para za koje bih ih igrao.
OT si ti i pokrenuo i sto se mene tice, mozes sam da poslusas savet koji si mi tako velikodusno dao.

Da li se neko dokopao telefona ili da li ga je neko odavde barem držao u rukama? 😀

Gledajući samo malo reviewe na internetu čini mi se kao jako dobra sprava za nekoga ko voli da prekrati vreme na telefonu, cim mu je da nosi PSP/DS, a hoće nešto više od samo TS kontrola.

Nego možda jedno glupo pitanje. S obzirom da "kinezi" sve kopiraju i da imaju odavno jako dobre i podjednako brze Android telefone šta ih sprečava da u dogledno vreme izbace klon xperia playa ili nešto slično? To bi bilo loše za Sony, ali bi ojačalo Android kao gaming platformu.

Ne mogu kinezi da naprave klona, jer mora sony da licencira playstation telefone.
Mislim, sigurno će biti kopija od nepoznatih kineza, ali ako misliš od zte ili huawei, oni su počeli da igraju po pravilima, čini mi se, pa ne verujem da će ih biti.

Ne mogu kinezi da naprave klona, jer mora sony da licencira playstation telefone.
Mislim, sigurno će biti kopija od nepoznatih kineza, ali ako misliš od zte ili huawei, oni su počeli da igraju po pravilima, čini mi se, pa ne verujem da će ih biti.
Ma nisam ni mislio na bilo kakvo licenciranje 😛 već ako mogu da naprave tolike android telefone (bilo ZTE i huawei bilo "no name" brandovi) mogu i da sklepaju onako nekakav kontrolerski deo u obliku slidera. A što se softverskog dela priče tiče "hacking zajednice" uvek ima na pretek :-devil-:

I niko nije probao ovu "igračku" 🙂 ?

Nazad
Vrh Dno