Šta je novo?

Fotografije - 2011 (Pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlične slike Dzoni, posebno prve 3

Obican fotoaparat sa mogucnoscu manuelne fotografije sve preporuke za ljude koji zele pouzdan i kvalitetan aparat za male pare ;-)

Poslednja izmena:
Evo dve makro od mene:

makrozabench.jpg

Uslikano sa udaljenosti oko 1,5cm (možda i manje), iz ruke, opaljeno internim blicom (stavio nešto preko njega da ne spali fotku).
Roza krug u crvenom prstenu je prečnika 2mm, a tačkica tj. rupica u sredini je približno 20 mikrona (0,02mm) !!!

Evo jedne iz iste serije malo bolje izoštrene u proseku i malo bolje osvetljene:

sharpzabench.jpg

Aparat je A650IS Canon !

Inače, ovo je sve crop koji sam nekako uspeo da isečem u gimp-u, inače ne radim takve stvari, pa se izvinjavam,...

Zanima me generalno makro fotografija, naročito rasveta za istu, pa ako neko zna dobar link,.....

Poslednja izmena:
Kao da je slikao Džej, pa nije mogao da "prebaci" preko ograde 🙂

:laugh: he he e ludi ste skroz, naravno pozitivno, pa nije da ne smeta, nego je ta fotka samo bezveze skljocnuta, da vidim kako slika u mraku, a mogla sam malo i da obratim paznju! Hvala na sugestijama!

ATI, vrlo lepo.

pozd.

Jako dobra slika,svaka cast ATI.

Jos jedna nocna fotografija

jako lepo ali mi deluje kao da je malo preeksponirana , mozda je do monitora n akome radis obradu

jako lepo ali mi deluje kao da je malo preeksponirana , mozda je do monitora n akome radis obradu

ako si meni rekao ovo je untouched pic samo copyright je stavljen nista vise nije dirano nocne slike nisu zahvalne za obradu...

sve je zahvalno za obradu a ova je preeksponirana , no mozda si tako hteo poz, meni je ovako puno efektnija

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Civi majstor svog zanata. Svaka cast :wave:

Prva i poslednja fantastice 🙂)))

Odlična fotka, samo je ispravi.

Hvala! U ovom slucaju bojim se da sam morao na to vise da pazim dok sam fotkao, posto da bih je ispravio moram rotirat za skoro 4 stepena sto dovodi veliki dio sata sa lijeve strane van kadra, pa citava kompozicija gubi, bar mi se cini, ajde odrdicu i to, pa da vidimo.

i ovo lazno vinjetiranje je nepotrebno.

aj i ja da se upishem :d

prvi kontakt i omaseno sve sto moze da se omasi 😀

dsc0794fj.jpg

dsc0808c.jpg

dsc0892u.jpg

dsc0936x.jpg

Poslednja izmena:
Nikon D700 Radi svoj posao kako treba 🙂))) Koliko je para i kakve fotke pravi pri Iso 25,600 posto sa 6400 sam video da nema grama suma 🙂)))

Poslednja izmena:
^Jel ovaj asfalt stvarno bio tako zut?

Не ваља ти кадар. Ово доле (део асфалта) ништа не приказује а само оптерећује слику. Много је за једну фотографију да обухвати и ''ово близу'' и ''оно далеко'', па на све то још и велико парче неба. ''Ово близу'' ти не припада фотографији па би могао комотно да га уклониш...

Ево овако, можда...

Prilozi

• sdc10827copysharpr.jpg
    sdc10827copysharpr.jpg
    645 KB · Pregleda: 144
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno