Marac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2003
- Poena
- 619
Toliko problema imam sa ovim novim kompom, da ne znam više šta da radim.
Imam Corsair napajanje koje je stvarno tiho, vent se jedva vrti
580GTX se vrti na 1400okr i može se reći da je tiha
Na procu Hyper 212+ vrti se u idleu 740 okr, tih je
Disk je 500gb seagate sa jednom pločom, prišerafljen sa gumicama, nema vibracija
I to sve naguram u jeb.ni Antec 900 i to sve radi onak srednje tiho, nije silent ali može proći.
Stavim ga u svoju malu sobicu od 10m2, nevjerojatno kakvi zvukovi se sve ne čuju iz kučišta.
Priđem kučištu sve onako normalno radi ujednačeno. Odmaknem se od njega čujem neki šum koji me iritira, nekakvo neujednačena vrtnja ventilatora( ne znam kako bi vam to opisao), a gledam u Everestu vrte se jednakom brzinom.
Volim gledati filmove, serije ali me toliko iritiraju zvukovi iz kompa da je to nevjerojatno.
Izvinite na podužem postu, ali moram se nekome izjadati.
Imam Corsair napajanje koje je stvarno tiho, vent se jedva vrti
580GTX se vrti na 1400okr i može se reći da je tiha
Na procu Hyper 212+ vrti se u idleu 740 okr, tih je
Disk je 500gb seagate sa jednom pločom, prišerafljen sa gumicama, nema vibracija
I to sve naguram u jeb.ni Antec 900 i to sve radi onak srednje tiho, nije silent ali može proći.
Stavim ga u svoju malu sobicu od 10m2, nevjerojatno kakvi zvukovi se sve ne čuju iz kučišta.
Priđem kučištu sve onako normalno radi ujednačeno. Odmaknem se od njega čujem neki šum koji me iritira, nekakvo neujednačena vrtnja ventilatora( ne znam kako bi vam to opisao), a gledam u Everestu vrte se jednakom brzinom.
Volim gledati filmove, serije ali me toliko iritiraju zvukovi iz kompa da je to nevjerojatno.
Izvinite na podužem postu, ali moram se nekome izjadati.