Šta je novo?

Battlefield 3

Znao sam da će ovo biti BC 2.5. Ye80 im pas mater

poptuno se slazem :)
najvise je kupaca koji uzimaju nove visokobudzetne naslove da bi bili u trendu. eto dodjoshmo do vremena kada kupovina nove igre moze da utice pozitivno na tvoj socijalni polozaj u drustvu. kao slucaj sa black ops... nemas ga, nisi kul (dobro, dodushe vise u svetu nego kod nas :) kod nas ce ga uzeti samo veran igrac).
eto... mi smo vec krenuli sa pljuvanjem i losom reklamom. pa ko ce takve da nas voli?

pa ko ce takve da nas voli?

Sta ima da nas vole, ako ne znaju da trpe kritiku ne moraju ni da rade, to sto ce 5 miliona tinejdzera sirom evrope da preorderuju igru ne znaci da mi moramo da bacamo pare na budalestine u najavi ? Ko sam ne zna da razmislja nego kupuje u trendu i ne zasluzuje kvalitetnije proizvode nego " lutkice jelene karleuse " ;).
mi smo vec krenuli sa pljuvanjem

I mi nismo krenuli sa pljuvanjem apriori nego po zvanicnim informacijama kakva ce igra biti sto " neke od nas " uverava da spremaju " bc3trtexnextgeneration " a ne BF3

Poslednja izmena:
Ljudi ko hoće da igra bf2 nek igra, ne razumem u čemu je fazon zašto bi pravili bf3 da bude potpuno ista igra kao što je već imaju tj. BF2 sa nešto izmenjenom grafikom i detaljima kao i nabudženim efektima. Mislim da trenutno ljudima koji kreiraju BF3 nije u fokusu sama koncepcija i neka pitanja koja nas tenutno zanimaju tipa komadir, koliko igrača će biti u timu, sponovanje na SQ lidera i sl. Akcenat im je trenutno na izgledu, dopadljivosti ono što najviše mami većinu sadašnjih igrača a to su raznorazni svetlosni i efekti destrukcije (samo da ne preteraju u toj realnosti) najverovatnije da će se samom koncepcijom igre baviti nešto kasnije. Znam da bi velika većina volela kao i ja da vide malo ušminkani bf2 (neki mix bf2 i bc2) što ne znači da neće biti tako ali opet još ništa se ne zna konkretno jer je još uvek sve u nekoj izradi i fragmentima koji tek treba da se sklope u neku celinu a koja će se zvati bf3. Sa velikm zadovoljstvom sam igrao BF2 sad isto tako igram i BC2 a najverovatnije ću ako bog da :D grati i BF3.

Poslednja izmena:
Ljudi ko hoće da igra bf2 nek igra ne razumem u čemu je fazon da se potrebno da se napravi potpuno ista igra kao što već postoji tj, sa nešto izmenjenom grafikom i detaljima kao i efektima (netreba mi novi futuristički bf kao što je bila 2142). Mislim da trenutno ljudima koji kreiraju BF3 nije u fokusu sama koncepcija igre i neka pitanja koja nas tenutno zanimaju tipa komadir, koliko igrača može biti u timu, sponovanje na SQ lidera i sl. Akcenat je na samom izgledu i ono što najviše mami mladje igrače a to su raznorazni efekti (samo da ne preteraju). Najverovatnije da će se samom koncepcijom igre baviti nešto kasnije. Znam da bi većina volela kao i ja da vide malo ušminkani bf2 (neki mix bf2 i bc2) ne znači da neće biti tako ali opet još ništa se ne zna konkretno jer je je sve u nekoj izradi i fragmentima koji tek treba da se sklope u neku celinu koja će se zvati bf3. Sa velikm zadovoljstvom sam igrao BF2 sad isto tako igram i BC2 a najverovatnije ću ako bog da :D grati i BF3.

Tacno tako!

Ljudi ko hoće da igra bf2 nek igra, ne razumem u čemu je fazon zašto bi pravili bf3 da bude potpuno ista igra kao što je već imaju tj. BF2 sa nešto izmenjenom grafikom i detaljima kao i nabudženim efektima. Mislim da trenutno ljudima koji kreiraju BF3 nije u fokusu sama koncepcija i neka pitanja koja nas tenutno zanimaju tipa komadir, koliko igrača će biti u timu, sponovanje na SQ lidera i sl. Akcenat im je trenutno na izgledu, dopadljivosti ono što najviše mami većinu sadašnjih igrača a to su raznorazni svetlosni i efekti destrukcije (samo da ne preteraju u toj realnosti) najverovatnije da će se samom koncepcijom igre baviti nešto kasnije. Znam da bi velika većina volela kao i ja da vide malo ušminkani bf2 (neki mix bf2 i bc2) što ne znači da neće biti tako ali opet još ništa se ne zna konkretno jer je još uvek sve u nekoj izradi i fragmentima koji tek treba da se sklope u neku celinu a koja će se zvati bf3. Sa velikm zadovoljstvom sam igrao BF2 sad isto tako igram i BC2 a najverovatnije ću ako bog da :D grati i BF3.

Odlicno si ovo sve rekao,bravo!:Klanjanje

ne razumem u čemu je fazon

I ja ne razumem zasto bi Diablo 3 uopste licio na prethodni serial ili bio bolji, ne razumem zasto bi Witcher II uopste licio na keca ( zamisli da gerald bude zensko u ovom delu ili neki dwarf sta bi rekli fanovi ), zasto SHogun II treba da ima Srce i dusu keca .. .stvarno ne razumem, takodje ne razumem ni ljude koji se zadovoljavaju trivijalnoscu i gledaju grand.

Kako ne razumes kolega ?? Zar nisi vec prekaljeni bf igrac, zar volis da se zanr u kom se osecas najbolje neko drugi upropasti zarad sacice bolida koji ce svakako igrati mesec dana i prodati igru ?? Ajde sto ova balavurdija ne razume oni po defaultu nista unapred ne razmisljaju.

U redu je da kazes " ma svejedno mi je i ne igram se " ali da ne razumes nije.

Poslednja izmena:
Mislim da preterujesh i da vredjash.. nisam se nasao u tome, ali svakako spusti loptu kada "dajes imena" jer sam ispadas u isto vreme i smesan i odvratan. Nije u redu to sto radish...

Mislim da preterujesh i da vredjash.. nisam se nasao u tome, ali svakako spusti loptu kada "dajes imena" jer sam ispadas u isto vreme i smesan i odvratan. Nije u redu to sto radish...

NIkog nisam uvredio, a " balavurdija " nije uvreda to je stanje coveka u periodu zivota ? To smo svi prosli kao i ja. Tosu poznajem pa me cudi kad on onako prica zato ga i pitam direktno a ti bi trebao da pratis post a ne " postosisevecnasaouvredjen " na osnovu ranijih postova gde ja nisam mislio nista protiv tebe licno nego protiv nacina misljenja i nerazumevanja prema tematici. Slazes se da ne mozes puno da kazes na temu ? S obzirom da si prodao Bc2 i da ne znam koliko si igrao BF2 ??

zarad sacice bolida koji
pod ovim nisam sigurno mislio na nekog sa ovog foruma nego na " one koji daju feedback " dice-u i zbog kog igre i izgledaju ovako tj " destruction counts i slicno " ? Ovo iskusnim i ne moram da pravdam kao i svima koji se jos " PCigraju " posto razumeju ' tendenciju " kretanja igara

p.s. Oki evo jedno za tebe, zamisli da ja koji nemam pojma sa audio tehnikom i ozvucenjima pojavim na temi " radio i ozvucenje " i pocnem tebi da solim pamet ? Kako bi se ti poneo posle par razumnih postova ( ako sam dobro ispratio linkove onda se " oki " razume u ove stvari ??

Poslednja izmena:
Prijatelju,bez uvrede,ali njih zabole ona stvar za ljubitelje BF2.Kada bi pravili igru za veterane tog serijala,zarada bi im bila daleko manja nego ovako,sto prave za mladju populaciju.Njima je profit bitan,sto je i normalno.I sam vidis sta danasnja omladina voli i trazi od fps-a i osatlih igara uopste.Ko je kriv sto je gaming krenuo u tom pravcu,ko ce ga znati,valjda svi po malo.Mozes da lupas glavu,da se svadjas,raspravljas,od toga jednostavno nema koristi.Igra ce izaci,velika vecina ce kupiti,neki ce igrati,neki kukati,a oni ce lepo pare u dzep pa na neko tropsko ostrvo:)

Pa jesi ispratio si ali svakako bih sa barem malo manje zhara upadao u tako neshto.. nije da bi mi bilo bash svejedno ali opet ovo cita mnogo ljudi.. i nekako otkud znam.. stice se vremenom utisak o ljudima kakav odnos imaju prema drugima na forumu a ti do ove teme po mom mishljenju si bio totalno umeren...e sada da li meni samo meni upada u oci tvoja strast i pasija za doticnu igru i nacin na koji bi ti voleo da se to odvija, ne znam.

ali da ne bi spamovao vise, sve je to ok i ja postujem svacije misljenje, i sada kontam da se vi malte ne medjusobno znate pa mozete tako da komunicirate.. da igru sam prodao i probacu sa project reality to stoji..

hvala sto si ispratio linkove, na radio stanicama sam proveo pa skoro 9 godina :d

hvala sto si ispratio linkove, na radio stanicama sam proveo pa skoro 9 godina

Eto nije me mrzelo :) i inace sam strastven samo vise dozlogrdilo da samo " ispratis " dogadjaj. Ja sam ti kao " Vujosevic za Partizan " strastven :d taki sam u BF. Ocekujem da svi ginu kao i ja najmanje :) A to sto ovo cita puno ljudi pa neka, i Grand gleda puno ljudi pa me nesto ne interesuje ;) da nekad procitaju Nietzsche-a znali bi da i samar ima mesta u ljudskoj istoriji i da je cesto donosio poboljsanja u raspravama

Prijatelju,bez uvrede,ali njih zabole ona stvar za ljubitelje BF2.

Svestan sam i ja ali zato postoji forum pa mozemo nas par istomisljenika da se skupimo i da im porucimo " Znao sam da će ovo biti BC 2.5. Ye80 im xxx xxxer " :d

iliti da " plasticno " predstavim ovo " znao sam "

http://www.youtube.com/watch?v=lw3_mPayUcw

Poslednja izmena:
NIkog nisam uvredio, a " balavurdija " nije uvreda to je stanje coveka u periodu zivota ? To smo svi prosli kao i ja. Tosu poznajem pa me cudi kad on onako prica zato ga i pitam direktno a ti bi trebao da pratis post a ne " postosisevecnasaouvredjen " na osnovu ranijih postova gde ja nisam mislio nista protiv tebe licno nego protiv nacina misljenja i nerazumevanja prema tematici. Slazes se da ne mozes puno da kazes na temu ? S obzirom da si prodao Bc2 i da ne znam koliko si igrao BF2 ??

pod ovim nisam sigurno mislio na nekog sa ovog foruma nego na " one koji daju feedback " dice-u i zbog kog igre i izgledaju ovako tj " destruction counts i slicno " ? Ovo iskusnim i ne moram da pravdam kao i svima koji se jos " PCigraju " posto razumeju ' tendenciju " kretanja igara

p.s. Oki evo jedno za tebe, zamisli da ja koji nemam pojma sa audio tehnikom i ozvucenjima pojavim na temi " radio i ozvucenje " i pocnem tebi da solim pamet ? Kako bi se ti poneo posle par razumnih postova ( ako sam dobro ispratio linkove onda se " oki " razume u ove stvari ??

Kapiram ja Karma u čemu je reč da ljudi koji su igrali ili još uvek rado igraju bf2 ne žele da se razočaraju u novi BF3 kao što je bilo veliko razočaranje nekih igrača u BC2 od kojeg se mnogo očekivalo. O svemu što se piše u napred a pri čemu mi i ne znamo kakav će biti ustvari krajnji ishod toga o čemu mi pričamo, kod mene izaziva neko ne razumevanje a ne da ja sporim nečije mišljenje ili nešto u vezi igre koja tek teba da se pojavi, jer ja i ne znam kava će biti samo neku najavu nečega i neke površne opise. Pričamo o igri kao da je već izašla pa sad mi kometarišemo, nedostatke. Kao što sam već rekao obožavao sam da igram ali ja još uvek rado odigram BF2 (pre neki dan se Jonny i ja sreli sa nekim iz rakija klana pa se siti napucavali sa nekim likovima na nekom kozna gde serveru) ali mi se svidja i BC2 i njega vrlo rado igram svaki dan - veče. A što se tiče BF3 ja jedva čekam da se pojavi pa da vidimo o čemu je reč i da onda prodiskutujemo o igri.

Poslednja izmena:
^Lik je objasnio. :) Na prvi pogled deluje komplikovano, ali verujem da je relativno lako izvodljivo.

Btw, ovo bi bilo kul... :d
0A8Z1.gif

Procitajte ako vas ne mrzi

Procitao i ideja je OK samo se bojim da je njima za izvesti prekomplikovano, ne vidim razlog da se ne koristi obelezavanje kao u bf2, ti ga markiras i na mini mapi se vide ? I ne treba da se vidi kroz zgradu i slicno, dovoljna je crvena tackica na mini mapi ? Fora je upravo u " lovu na red dot " :)

^^
Upravo se nadovezuje na moju prichu, a na vasu zalost. Znaci pojednostaviti igru tako da cim neko upadne - igra..Mnogima se to nece dopasti, ali kako je receno u samom tekstu, pa mnogi nisu ni bili iz tog fazona koju "nekolicina" [ mislim na par stotina, evetualno hiljada ljudi] zeli nasuprot malte ne milionskom auditorijumu... sto kazu englezi - fingers crossed.. samo mislim da je izuzetno prerano bilo sta prognozirati kada je tek februar...

Sve što kažeš ima apsolutnog smisla. I to jesu smernice kojima se vode današnji developeri. Ali pogledaj jednu zanimljivu stvar. Koliko ljudi se ovde na forumu izjasnilo da želi tupavu konzolašku pucačinu? Slabo ih ima... A i ovo je neki uzorak. Ista je situacija i na svim ostalim forumima (EA recimo). Tako da mislim da je PC igračka zajednica i dalje HC. Samo je problem što i dalje kupuju svo smeće koje im se servira i dok je tako, smeće će im se i servirati.

Ne secam se da u naslovu ovog " treda " stoji " ljubitelji DICE crew-a " pa sad treba da se tu odusevljavamo, pogotovo sto nas nasamarise ( delimicno ) sa bc2 :D
Znaci imaju i " coffe machines " e bas lepo ... imam ja jednu poruku za ovog " cvikerasa - BF3 teamplay based game or GTFO

Poslednja izmena:
Karma ko kaze da sam ja ljubitelj ako objavljujem vest poput ove? :)

Karma ko kaze da sam ja ljubitelj ako objavljujem vest poput ove? :)

Ma moje zamerke uopste nisu tebi upucene :) , nego " ovima " sto nas zamlacuju podacima sta krkaju u pauzama i gde trce, umesto da nam daju gameplay i ostale informacije.
Nemam nikakvih primedbi na lidera EM klana :d sto ne mogu " knife-om " da dokazem :p

E, nemoj to "lider". Ne volim da se postavljam tako niti zelim. Svi su ravnopravni u klanu. :)

A to za noz, pazi se sledeci put :D

Ye8iga hoće to kad se dugo smrdi u žbunju :d

Nazad
Vrh Dno