Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Po cemu bolji ?
Appbrain ima mngoo vise mogucnosti ( tipa browsovanje usera po aplikacijama , recommend aplikacije na osnovu onih koje vec imas instlairane ...)
Appplanet je just one more u nizu sajtova gde ima kratak review i ocena ...

Tako da ne vidim po cemu je bolji.

Poslednja izmena:
Kratko i jednostavno, zar treba nesto vise? Lako se instaliraju aplikacije.
Kod Appbrain-a prvo moras pogledati i naci sta te zanima, otici na stranicu (logovati se u medjuvremenu koliko se sjecam),kliknuti na install pa se vratiti u applikaciu pa sync (pa sta kad sync nece da proradi iz nekog razloga?) ....zar nije malo previse posla oko svega?

Slazem se da je bolje organizovan pregled app po kategorijama.

Urose poredis totalno dve razlicite stvari.
Applanet je warez, Appbrain je regular aplikacija.
U applanetu za 50% aplikacija ne postoji opis, screenshotovi, a komentari su tipa w00000000000w wtf, woooooooooooow yeaaaaaaaaaaaaaaaah.
Pri tom u applanetu postoje samo aplikacije koje su oni uspeli da "pribave" dok na appbrainu mozes naci sve sto postoji i na marketu, sa daleko boljim opisom, screenshotovima, i realnim ocenama. Mislim da su ove dve aplikacije neuporedive a i applanet je tezhak warez.

Urose to je black market znaci bas ovo sto kaze da pimp.
Ima 0.001% aplikacija... ( ... Applanet's massive database contains more than 9000 Android applications.)
Appbrain ne sadrzi aplikacije u sebi vec su samo linkovane sa marketa i ima opis , komentari,screenshotovi ...

Poneta je bila da nemam potrebe da surfujem web marketom gde nema opisa , ratinga, komentara i slicnog kad mogu da surfujem appbrainom a kad nadjem nesto lepo skinem sa marketa (app brain ce me prebaciti)

Zato applanet nije ni priblizan apbrainu a kamoli bolji ;)

Poslednja izmena:
Ok, prihvatam sugestiju. Mene je kazem, kod appbrain-a odbilo sto od npr 10 instalacija prodju samo 3 preko sync-a...a za opise i komentare ste u pravu.

Da li ima nekog kasnjenja na razlicitim provajderima, ili zato sto smo Srbija.. treba da izadje danas/sutra update za Angry Birds (veca kompatibilnost za vise uredjaja izmedju ostalog), pa me zanima da li ce se to pojaviti i kod nas kad se nakacimo na Market, u isto vreme kad i u drugim delovima sveta?

Što ne pričate da se pojavio novi nivo za angry birds - wild west!? Grafiku su poboljšali, pozadina je bogatija.

Plus jedan skriveni u adsu za Rio ...
Videh sinoc na andorid newsu, al jos nisam probao.

Edit : evo probao odlicni nivoui

cekam superbowl za clue for hidden level

Poslednja izmena:
Radi ok na Wildfire-u sada, mada dosta bolje ako ugasim pozadinu. I dalje moram jednom da zakljucam/otkljucam telefon prvi put.

ima li neki app lok ili nesto cime bi zakljucao samo jedan folder u galeriji , a ne celu galeriju ? HTC Wildfire

POTREBNA POMOC OKO BW-a!

Resim ja da podrzim developere i da kupim BeautifulWidgets preko web-based Android Marketa, ali nece - caze "can't install on this device", dok free aplikacije instalira bez problema :wall:

E sad, problem: posto sam ja izbrisao raniju 3.24 verziju bw-a, u ocekivanju da cu snimiti novu, zatekao me je sipak :) Tacnije, kada sam opet instalirao staru verziju, ne daje mi da skidam skinove, kaze da mi je zastarela verzija aplikacije, a narodna verzija bw-a blokira pri skidanju skinova.

E sad, kako mi mozete pomoci za 2min: :)
Ko ima legalnu verziju BeautifulWidgeta ako moze da skine ovaj weather skin iz attachmenta (ili ako ga neko vec ima skinutog) i da mi ga posalje. Skinovi se nalaze na sdcard\data\beautifulwidgets\skins.

p.s. Ovo zaista nije piraterija, posto su skinovi besplatni za upotrebu i ima ih i npr. po xda forumu , samo sto ja nisam upamtio ime ovog skina :( Znam samo da je medju novijima, tj. pri vrhu liste skinova.

Prilozi

• snap20110204_194738.png
    snap20110204_194738.png
    46.7 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Jesi probao da izbrises Data od BW-a ,koji/ako je preostao posle un-instalacije?

jeli ovaj FlatWhite?
otpakuj u /sdcard/data/beautifulwidgets/

Jesi probao da izbrises Data od BW-a ,koji/ako je preostao posle un-instalacije?

Jesam. A i problem je sa svim paid aplikacijama...ne mogu da ih kupim.

jeli ovaj FlatWhite?
otpakuj u /sdcard/data/beautifulwidgets/

Nije to taj skin, ali hvala puno, i ovaj mi se vise uklapa u setup od defaulta. Akko te ne mrzi, da pogledas jos malo za skin sa slike :wave: Kada se sortiraju skinovi po "latest" kriterijumu, ovaj je bio pri vrhu-u zadnjih mesec dana se pojavio...

Da li postoji neka aplikacija za krekovanje wifi passworda? Zvuci mi malo moguce ali rekoh ajde da pitam posto sam nacuo negde...

Videh da postoji ali naravno samo za WEP koji retko ko koristi kao zaštitu.

Jel koristi neko fancy widget aplikaciju, posle zadnjeg updejta programa nece da mi se updejtuje vremenska prognoza.Jel jos neko ima taj problem?

Kako instalirati Angry Birds 1.5.1?

XGy4c.png

Sve sam izbrisao što sam mogao.
HTC Magic

Imas hackadroid ili tako nesto, ali krekuje samo odredjene rutere, od kojih se nali broj njih koristi kod nas...

Kako instalirati Angry Birds 1.5.1?

Sve sam izbrisao što sam mogao.
HTC Magic

Ako se ne varam, treba mu nesto vise od 40MB slobodno na telefonu za instalaciju... Probaj da instaliras preko adb-a, tako je potrebno znacajno manje memorije za instalaciju. Ja sam tako insalirao na WF

U tome je problem. Uspeo sam da instaliram preko iAPK programa, sa kompa.

edit. Našao, hvala

Poslednja izmena:
Angry Birds radi užasno na Magicu, ne znam iz kog razloga. Ja sam uspeo da ga pokrenem, ali je teško upotrebljiv. Na ostalim telefonima na kojima sam ga instalirao radi perfektno.

Malo je bolje nego prošla verzija, ali opet mučno za igranje :S:.

Jel koristi neko fancy widget aplikaciju, posle zadnjeg updejta programa nece da mi se updejtuje vremenska prognoza.Jel jos neko ima taj problem?

Ja sam koristio ,al malo je spor oko updatea generalno i presao sam na Midui Widget,lepsi i brzi :) jest da ima samo BG zasad :(

Da li postoji neka aplikacija za krekovanje wifi passworda? Zvuci mi malo moguce ali rekoh ajde da pitam posto sam nacuo negde...

Koliko ja znam,da bi krekovao neki pass na Wep2 ili drugom sigurnosnom sistemu ,sa min 8 karaktera bi ti trebalo par meseci...barem preko Mob-a

Nazad
Vrh Dno