Cigla? Siporeks blok bre. Ruznoca na nivou. Da ne pricam kako mora brusilica da radi na kucistu kako bi isekao pola lima ako zelis da uguras ovu karticu.
Pa ruzna je, brate mili, niko to ne spori!!! :dKuler deluje ubedljivo i ne sumnjam da je kvalitetan. Ali je meni ruzan za medalju.
Cek' bre, jesi li ti uopste pogledao onaj tvoj link... da, 42 stepena idle i da, 73 stepena ful load - ali da li vidis koliko pod opterecenjem ima prvi sledeci GTX 580 koji su testirali? 86!!!Ja sam se razmisljao oko ove Asusove i MSI Twin Frozr II i uzeo sam MSI i mogu da kazem da sam odusevljen em izgledom em Performansama.Nemci su testovali vec ovu Asusovu Kartu i kazu da hladjenje i nije bas nesto kako izgleda i da se greje u igrama do 73° a idle je 42°.Sa mojom MSI neprelazi u igrama 65° idle 32°a jos je i Fabricki vise klokovana.
http://www.hardwareluxx.de/index.ph...5-test-asus-engtx580-directcu-ii.html?start=4
Ili jednostavno - batalim sve te *******cije, pazarim samo GTX 580 sa fabrickim 'ladjenjem za tih ~440 evra i cutim![]()
Iskreno - ni meni... nikada vala nisuA generalno mi je frka bila zbog tog lepka, a i ima shotova spaljenih VR chipova na 580-icama. A ti malecki hladnjaci mi zaista ne ulivaju poverenje.
Stvarno mislis da bi mi trebala dedicated graficka za fiziku pored ovog monstruma od 580-ice?U ostalom kad budes uzeo 580-icu pa je rasklopis i vidis kako je OK napravljen ceo kuler i kako je tiha ostavices kintu po strani za neku physx igracku![]()
Iskreno - ni meni... nikada vala nisu
Stvarno mislis da bi mi trebala dedicated graficka za fiziku pored ovog monstruma od 580-ice?
Ozbiljno te pitam, ne znam![]()
2 srbans:
Nikada SLI/CF kombinacije kod mene, definitivno... sto zbog buke, sto zbog temperature (primarne stavke), sto zbog nedostatka mesta (sekundarna stavka - ipak imam i zvucnu i TV tuner pride)... sto zbog mogucih glitch-eva i *******cija sa takvim setup-ima.
Jedna mocna graficka - all the way! :smoke:
Uvek bilo i ostace...![]()
937 bez diranja napona je odlican score
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari