Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Kojim programom mogu da prebacim poruke sa starog telefona (SE K750i) na Wave? Imenik cu prebaciti na karticu, pa ce biti sacuvan, zanima me kako da prebacim SMS poruke.

Mislim da bi imenik mogao i BT-om, u celini... da se ne mlatis sa prebacivanjem na karticu. Samo posaljes sa jednog fona na drugi. Poruke vec ne znam, mada mi u glavi neka *******cija sa Outlook-om ili tako nesto... bas zbog toga sam i bataljivao prebacivanje poruka kada sam prelazio sa jednog fona na drugi.

BTW, zasto pitas ono za ruter? Naravno da radi, zasto ne bi?
Ja tako ubijem po pola sata dnevno :p

ostavi proslost i kreni u buducnost :D

sta ce ti stare poruke :)

i ja sam hteo da prebacim ali sam ukapirao da je mnogo jebade a mozes preko my phone explorer-a da prebacis na komp ;) mene i to mrzelo :d

potrudicu se da ovih dana spakujem najbolje teme i wallpaperse :d pa da okacim, ima dosta i trash-a po wave forumima pa bi ovo bilo probrano :D

predatorthemepreview.jpg

zanimljiva tema, ide uz wave, registrujte se ovde za 2 sekunde i skidajte. :)

http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-themes/predators-theme-v-1-1/

koristim ovaj sat takođe, dopada mi se kako izgleda ali mi je glupo što je AM-PM verzija, bolje bi bilo da je 24h

BTW, zasto pitas ono za ruter? Naravno da radi, zasto ne bi?
Ja tako ubijem po pola sata dnevno :p

Pa da vidim da li mojih 6mbps mogu aktivno da iskoristim kad skidam nesto za telefon, a ne da se smaram sa 3G mrezom.

Ima li mozda u vasim 1.2 badama Social Hub Premium-a ili je i dalje parlingo prisutan?

potrudicu se da ovih dana spakujem najbolje teme i wallpaperse :d pa da okacim, ima dosta i trash-a po wave forumima pa bi ovo bilo probrano :D

zanimljiva tema, ide uz wave, registrujte se ovde za 2 sekunde i skidajte. :)

http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-themes/predators-theme-v-1-1/

***,ukusi su razliciti. Meni se ta sa predatorom 'ich ne cvidja. :)
'Vako je kod mene trenutno...

20110130225943.jpg 20110130225948.jpg 20110130233443[1].jpg
Neki moj mix...Ikonice u temi mi bash i nisu skroz legle,ali su mi oni indikatori jacine signala/baterije vrhunski. :)

Poslednja izmena:
Ne znam da li je do mog telefona ili do programa, ali sa 3g konekcijom mi je svuklo 100% baterije za nekih 4-5 sati slusanja.
Znaci skinuo telefon sa punjaca i ukljucio radio da mi svirucka dok spavam, slucajno se probudio u 6 ujutru i zatekao ugasen telefon.

Probaj da prebacish fon u AP UART mod,ako vec nisi...

Uputstvo

ronin, ja sam stavio onaj drugi wallpaper, tema mora da se ispostuje zbog predatora :)

nepregledna je itd ali predator je otac ! :smoke:

Pa da vidim da li mojih 6mbps mogu aktivno da iskoristim kad skidam nesto za telefon, a ne da se smaram sa 3G mrezom.

Mozes, don't U worry ;)

Ja sam svo skidanje preko Apps-a (sa fona direktno) radio upravo preko Wi-Fi-ja i mog rutera, i to kada sam skidao malo vece stvari, poput mapa Italije, Slovenije i Hrvatske kada sam sao na tu stranu, potom par (gabaritnijih) igara... iako me je telefon upozoravao (valjda misleci da sam na 3G-u :p) da bi to moglo da me kosta :)
I radilo je k'o zmaj, bas brzo svlacio ;)

Jeidno mi krivo sto ne mogu da skidam sa RS, HF, MU i slicnih servisa, jer bih i to radio...

Aj kad vec stavljate slicice, da stavim i ja :)
Trenutno sam HTC wannabe :d

20110131125401.jpg

Poslednja izmena:
A mogli biste i da okacite te vase teme za skidanje, kada vec dajete slicice :)

imas predatorcinu, postavio sam :D

nego, jel samo ja nemam msn u parlingu na badi 1.2 ?? a ako skinem neku drugu verziju nece biti ovako lepo odradjena kao ova.. sta da radim?

Predatorcinu cu da skinem (dude, Predator je to... MORA da se ima! :D), mada me "mucis" sto moram da se registrujem tamo... Hotfile/FileServe link bi bio idealan :p

Ali sam pre svega mislio na ove ostale teme ;)

Ja imam u telefonu instalirano jedno 6,7 tema i sve su sa samsung apps-a, glupo je da ih stavljam ovde kada se tako lako skidaju derektno sa telefona :)
Konkretno ova je "Silver" ali imam preporuke za jos 2,3 :
- Black Style - lepa tema sa simpaticnom crnobelom slikom neke zgradice i komsiluka
- Textured - ima zanimljive ikonice, furaju ovu temu kao da ima "3D" efekte mada ja ne primetih :D
- BlueWave - legendarna, jedna od prvih tema... (bar u mom slucaju)
- MassEffectCerberus (ova mi je najduze ostala na telefonu jer obozavam ME serijal :) )

Ako me ne bude mrzelo mozda napravim ss svake teme pa postavim slicice mada kazem, pravac samsung apps i imate lepo i prevew pa kom se sta svidja.

Predatorcinu cu da skinem (dude, Predator je to... MORA da se ima! :D), mada me "mucis" sto moram da se registrujem tamo... Hotfile/FileServe link bi bio idealan :p

Ali sam pre svega mislio na ove ostale teme ;)

daj bre kad mene nije mrzelo, nema ulaska u mail za aktivacioni link :) a dobar je forum.

ja imam 30ak tema od kojih mogu 15ak da drzim, ostale su ok ali imaju po neki trip koji me nervira :)

uploadovacu na media fire kad budem imao vremena best of volpejpera i tema :) ali mrzi me da radim kraci preview, verujte mi na rec :d

Evo i kod mene htc :)

20110131143536.jpg

Tema se zove LeatherHD,i trebalo bi da ima na Apps-u,sat imash u prilogu,a ovaj applauncher cu da vidim da iskopam,zove se android-neshto.... :D

Prilozi

• MoonyDesk_Clock_0.01[1].rar
    202.8 KB · Pregleda: 31
Fala vi svima, odo' da prckam po Apps-u... a vala cu i na SamsungWaveForum da se registrujem, trebalo je to da uradim jos pre 6 meseci :p

Inace,po meni veliki nedostatak,koji me uzasno nervira....kad se npr. igra nesto zahtevno,i kad zafali memorije,glupavi sistem ne ume da pogasi widgete i da ih vrati nazad kad zavrsis sa igranjem/kad se oslobodi dovoljno memorije.
Mislim,koliki je problem bio odraditi to,a ne da nervira nego nemam reci.....namestish tri strane widgeta,upalish igricu i prtz...:mad:

koju igricu?
ja imam 5-6 strana widgeta,mp3 player stoji u pozadini i picim apshalt 5 ali ne duze od 10ak min.. i nista.

ali mi je izlazio iz neke tupave igrice sam od sebe i to posle prelaska na 1.2 ali igrica je *****ska pa mi nije bio problem da je smaknem :)

koliko ti je popunjena interna memorija? mozda je u tome[nekako] problem.

Poslednja izmena:
koju igricu?
ja imam 5-6 strana widgeta,mp3 player stoji u pozadini i picim apshalt 5 ali ne duze od 10ak min.. i nista.

ali mi je izlazio iz neke tupave igrice sam od sebe i to posle prelaska na 1.2 ali igrica je *****ska pa mi nije bio problem da je smaknem :)

koliko ti je popunjena interna memorija? mozda je u tome[nekako] problem.

Desava se i kada imam jedan jedini widget, a memorija telefona je totalno slobodna. Telefon ima samo 256mb rama a to je malo. Navukli su nas kao cave da pomislimo da ima 512.

imao sam i ja to upozorenje ali,znam za 256 iako po nekim forumima pise da ima 512mb ali da nisu sve app lepo optimizovane :trust:

ja sam imao to pre 10ak dana, mp3 player+7 widgeta,+ settings+kalendar+ neka igrica, ona crvena sonja,ne znam kako se zove igra :D ona sa macem sto kida :D i tad je posle 2 min igranja npr pisalo to ali nije mi bio problem, ipak je sve to bilo u pozadini.

nego ''iskakao'' mi fon iz jedne igrice posle update-a na 1.2 ali to je bag i tu glupu igricu sam jednostavno obrisao.

Meni se telefon resetuje sam od sebe, uglavnom kad udjem u neku aplikaciju. Desava se retko ali se desava,prvo cu ga flesnuti,ako nista ne pomogne, reklamacija.

reklamacija nego sta ;)
iskreno,, prvi put cujem da se wave nekome sam od sebe gasi, a i uopste od novijih htc,samsung itd.
kad se setim mojih starih siemensa i gasenja po 30 x dnevno..

Nazad
Vrh Dno