Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Odradio sam jutros ona paljenja i gašenja, izgleda da je sada OK.

Meni je baterija uz pola sata igranja Real Football-a i dobrog maltretiranja telefona izdrzala 23h i jos imam 33%. Nice.

Evo poludela mi baterija, tačno nakon instaliranja Voodooa. Čim se skine sa punjača bude 98%. 97%...

Meni to baterija radi vec duze vreme, nikakva kalibracija nije znacajno pomogla.
Koliko sam citao tu se ne moze nista i da to nije pravi bag i da samo ne obracam paznju na to.
A baterija drzi normalno,2-3 dana...

ja sam jos na Darky 7.8. Baterija mi traje 84h, i sada sam na 35 %, prilicno sam zadovljan :).
Da li mogu sa 7.8 na 9.02 da predjem sa no-wipe verzijom?

:O Koristis li ti telefon uopste? Tacnije, koristis li wirelles, GPS...?

da,da.. :)..sa sve nekih sat vremena angry birdsa :)..stim sto mi wi fi nije ukljucen stalno, samo kada sam na mestima gde proverim da postoji hot spot..gps koristim po potrebi..ne svaki dan, u prethodna tri dana ga nisam koristio.

Opet problem, pomagajte. Isao sam na reboot, kada se telefon restartovao, nijedna aplikacija koju sam instalirao nije radila. Pisalo je, application not installed. Ni market ne radi. A ja naravno nisam napravio backup. Sta da radim?

Edit: postoji li neki lak nacin da prebacim kontakte sa nokie n73 na galaxy s?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

jeste li znali da drzanjem menu dugmeta ulazite u search... i to search vezan za aplikaciju u kojoj ste trenutno. veoma korisno! ;)

Opet problem, pomagajte. Isao sam na reboot, kada se telefon restartovao, nijedna aplikacija koju sam instalirao nije radila. Pisalo je, application not installed. Ni market ne radi. A ja naravno nisam napravio backup. Sta da radim?

Edit: postoji li neki lak nacin da prebacim kontakte sa nokie n73 na galaxy s?

Onda ovako da pitam, da li da flesnem telefon opet, da li ce resiti problem sa marketom?

Onda ovako da pitam, da li da flesnem telefon opet, da li ce resiti problem sa marketom?

Ja sam prvo probao No Wipe verziju sa 8.1 na 9.0.2 i skoro svi bagovi sa 8.1 su ostali.Problem sam rešio reflashom sa Wipe verzijom preko one darkijeve aplikacije.Probaj,možda ti to pomogne.

Pozdrav svima!
Od juče sam i ja ponosni vlasnik S Galaxy s (pazario u Vip-u)..
Pre kupovine telefona sam pročitao veći deo ovog foruma i to je trajalo danima jer 4.139 postova nije za zanemariti :)

Sada mi je potreban savet nekog od vas iskusnijih.. firmware koji sam imao na telefonu je bio npr i9000xxxfjp7..prikačio sam fon na kies i obavestio me je da je novi firmware dostupan, neki i9000xfjp9..obradovao sam se da je to 2.2.1. jer sam negde na ovom forumu pročitao da mi uz taj firmware ne treba lagfix i slično jer iskreno ne volim da trpam na fon svakakv software.

Koji je najbezbolniji način da preko kies-a dobijem 2.2.1 verziju ? Da li će mi tada ostati meni na srpskom (nije jako neophodno, ali srpski je baš fancy :)
Hvala unapred

Ko moze da mi pomogne sa ovim ?

Ok, ali npr rom I9000XXJPY nije napravio nezavisno programer nego samsung,zar ne?
Kad smo vec kod toga, koji je bolji taj rom ili i9000xwjs3 ?

Nisam primetio razliku, niti sam pročitao da je neko primetio bilo kakvu razliku. JS3 je samo noviji rom za određeno područje i sasvim je moguće da ie u suštini isti kao i JPY.

Prvi put cujem za takav problem. Oduvek ga imas ili je nastupio posle instaliranja neke aplikacije?

Nemam ga oduvek, pojavio se prvi put pre nekoliko dana i juče, oba puta sam resrartovao tel i stanje se popravilo. I ja mislim da je problem nastao posle neke aplikacije ali ne znam koje.

Flesovao sam telefon, i to je resilo problem sa marketom. Moze li neko da mi kaze kako da bekapujem podatke i aplikacije pomocu Titanium-a, ako se ukaze potreba za ponovnim flesom, da ne moram ponovo da instaliram sve i kopiram kontakte?

jedno pitanje narode. Galaxy s je uzet u vip-u sa XFJP7 2.2 froyom. Imam dilemu kod upotrebe odina.... kada koristiti "re-partition" opciju cekiranu a kada ne? pitam to zbog cistog flasha stock FW... negde sam na netu gledao da treba prvo fleshovati na JPU tj prvi 2.2.1 frojo a posle tek na JPY ili koji vec, pa me to malo buni. Kada sam gledao da li je telefon brendiran dobijem pcode 12345678910TOP sto mu dodje brendiran ili nije? telefon sam otkljucao sa VIP mreze i odradio root i jos mi samo ostaje da ga nadogradim na noviji froyo jer je ovaj poceo bas da gusi sa lagom.

hvala

Flashovao sam preko Odina na verziju JPY...sada mi je product code promenjen sa TOP na KOR.. za šta je taj product code uopšte značajan i da li je neophodno da vratim na TOP? (i kako :) )

Bih ja vrlo rado ali ga nema :)
Kada udjem u onaj meni preko *#272*imei... dobijem neki izbor gde je KOR , XEE, to su oni poznatiji druge se nisam ni trudio zapamtiti, ali nema TOP... šta treba da uradim kako bih ga ubacio ? Da li treba opet da uradim neki flash preko odina? Kada sam juče radio flash imao sam samo jedan fajl .tar koji sam ubacio u PDA nije ništa bilo za CSC.

Hvala unapred na pomoći

Poslednja izmena:
Nije uošte značajan. Jedino ti neće automatski prepoznati vipove apnove.

U JPY romu nemaš TOP CSC. Nemoj da brineš. Ako eventualno budeš nosio na garanciju flešovaćeš neki firmware sa TOP product code-om tj neki koji je namenjen našem tržištu.

Poslednja izmena:
Ok...onda ako sam dobro shvatio sa TOP se ne dobija i srpska tastatura i swype vec samo ta podešavanja oko mreže?
Izvinjavam se, mozda imam neka glupa pitanja, ali sam prešao sa Samsung OmniaHD na Galaxy S i to je baš osetna promena :) OmniaHD sam flashovao par puta i to je jednostavno, ali kod ODina ne znam na primet ako imam jedan .tar fajl u kojem se sve nalazi da li mogu mimo toga pronaći CSC fajl koji mi trebati i sve tako zajedno flashovati...

da li neko ima problema sa mms-om na darky 9.0.2
neće da radi,zeza i gps,ali probaću gps test pa će valjda proraditi

Skontao sam zasto mi daje bug na iGo-u tipa (mape su izolovane, ne mogu da nadjem putanju). Radi kalkulaciju recimo BIH - Srbija a nece BIH - (Hrvatska, Madjarska, Ceska itd). Ako odradim polaznu i krajnju tacku unutar iste drzave - radi. Zezaju Navteq mape... Resenje: staviti sve navteq mape ili sve osim njih. Kombinacija no-no. Mozda nekome zatreba,... kao meni recimo :) Koliko znam ovo se desava samo na Androidima?

gameloft je izbacio Modern Combat 2 ....igra izgleda i radi super

Nazad
Vrh Dno