- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
Evo poludela mi baterija, tačno nakon instaliranja Voodooa. Čim se skine sa punjača bude 98%. 97%...
Kalibriši bateriju, nije Voodoo tu kriv...
Evo poludela mi baterija, tačno nakon instaliranja Voodooa. Čim se skine sa punjača bude 98%. 97%...
Radi !Hvala drugar. I arrived to the dark side.
Opet problem, pomagajte. Isao sam na reboot, kada se telefon restartovao, nijedna aplikacija koju sam instalirao nije radila. Pisalo je, application not installed. Ni market ne radi. A ja naravno nisam napravio backup. Sta da radim?
Edit: postoji li neki lak nacin da prebacim kontakte sa nokie n73 na galaxy s?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Ja sam prvo probao No Wipe verziju sa 8.1 na 9.0.2 i skoro svi bagovi sa 8.1 su ostali.Problem sam rešio reflashom sa Wipe verzijom preko one darkijeve aplikacije.Probaj,možda ti to pomogne.Onda ovako da pitam, da li da flesnem telefon opet, da li ce resiti problem sa marketom?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Pozdrav svima!
Od juče sam i ja ponosni vlasnik S Galaxy s (pazario u Vip-u)..
Pre kupovine telefona sam pročitao veći deo ovog foruma i to je trajalo danima jer 4.139 postova nije za zanemariti
Sada mi je potreban savet nekog od vas iskusnijih.. firmware koji sam imao na telefonu je bio npr i9000xxxfjp7..prikačio sam fon na kies i obavestio me je da je novi firmware dostupan, neki i9000xfjp9..obradovao sam se da je to 2.2.1. jer sam negde na ovom forumu pročitao da mi uz taj firmware ne treba lagfix i slično jer iskreno ne volim da trpam na fon svakakv software.
Koji je najbezbolniji način da preko kies-a dobijem 2.2.1 verziju ? Da li će mi tada ostati meni na srpskom (nije jako neophodno, ali srpski je baš fancy![]()
Hvala unapred
Ko moze da mi pomogne sa ovim ?
Prvi put cujem za takav problem. Oduvek ga imas ili je nastupio posle instaliranja neke aplikacije?
Kalibriši bateriju, nije Voodoo tu kriv...
Flashovao sam preko Odina na verziju JPY...sada mi je product code promenjen sa TOP na KOR.. za šta je taj product code uopšte značajan i da li je neophodno da vratim na TOP? (i kako)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari