LOL.....
Ma daj , primeni tvoje misljenje na GT5
Pa hajde da primenimo, skokni na neki otvoreni lobby koji nema restrikcije, videces par normalnih automobila a sve ostalo red bull X1 koncept, njima nije do trkanja, njima je samo pobeda bitna, sto lakse to bolje, jos vise bi voleli kada bi na startu trke mogli da se stvore par metara pre finisa...
Pogledaj start partije u bc2 recimo ili kz3, svi trce ka tenkovima, helikopterima, rc helikopterima, mechovima, fiksiranim raketnim bacacima itd. a zasto? Pa zato sto se sa tim masinama najlakse ubija, ugledas vojnika na zemlji samo sa puskom, nacentriras blizu njega, stisnes dugme i zavrsio si posao...
Inace, covek,Helgast, whatever moze da popije 20 metaka pre nego sto padne?
Da ne pricamo o nacinu nisanjenja u KZ2?
Pa ti dobro znas da se rat ne vodi na ovoj planeti, da'l bi ti isao sa istom opremom namenjenom za rat protiv Iracana lupam i za rat sa Helghastima daleko u svemiru?
20 metaka je mozda vama bilo potrebno, po meni je kolicina metaka potrebnih za ubistvo nesto malo visa od CS-a, ali sa gore navedenim razlogom...
Nije da branim KZ2, ima i on svojih mana, ali bar znam da kada me protivnik ubije to je iz iskustva a ne zato sto je prvi seo u tenk...
I KZ2 je bio mehanizovan a tek ovaj KZ3 deluje kao propast, previse se gluposti ubacuje u danasnje pucacine i to samo zbog omasovljenog Kolodjutija.
KZ3 ide jos dalje sto se tih gluposti tice, vec sam ranije pisao o tome, na pola partije dobijas silent ribbon pa koliko god brzo trcao tvoji koraci se nece cuti, pitam se samo kako hmmm, ili onaj leteci bot pored tvoje glave koji puca na protivnika i koji ti pomaze (kljucna rec u celoj ovoj prici) da lakse ubijes protivnika, nesto kao lebdeci turret... LOL
Jos par nastavaka CoD igre i ima da lici na Quake III (physics wise), sto lakse to bolje, vise njih moze da ga igra i da bude "uspesno"...