Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

lik je rasturio sa novim voodoo sound...ja sam prosto odusevljen da ovaj fon moze jos bolje :D
mislim da mu je sledece u planu call volume i slicne gluposti oko toga

ja sam sinoc ubacio voodoo sound novi i telefon mi je skroz pobrljaveo od tada,imao sam darky 8.0 jutros je iz cista mirao upao u restarting loop (pali se i gasi sam od sebe) da bi mi kasnije totalno flesnuo launcher pro plus nece da upamti ni jedno podesavanje vec cim se unese neki novi parametar (tipa poveca broj home screenova) on izbaci onu poruku da se mora RESTARTOVATI kliknem na yes a on se u stvari RESETUJE i sve se vrati na pocetak,reinstalirao sam ga,ubacio novi launcher pro,ista stvar,rebootovao telefon,ista stvar,tek mi je wipe data/factory reset pomogao... Ujedno sam i presao na JPY da ga isprobam,kakva su vasa iskustva? Da li je bolji JPY ili Darky?

E da i jedno pitanje,kada sam flashovao JPY preko odina,telefon mi se opet vratio na 3e recovery i nije bio rootovan pa sam i to morao da radim ponovo,jel to tako treba ili...?:)

Ne znam da li sada da ponovo probam i instaliram voodoo sound ovoga puta na JPY?

Meni je za sada najbolji Doc's kitchen na romkitchen.org.

Veoma zanimljivo izgleda moracu i to da isprobam samo da prodje par dana da vidim kako stojim sa baterijom na ovom stock JPY... A kakav ti je setup,ROM,CSC,Kernel,Modem?

Zivo me zanima kakav je JS3...
A verovatno vecina koristi voodoo kernel mada sam citao da je i ovaj Hardcore's odlican...

Trebalo bi da je moguće i jednostavno, postoji tema na xda forumu. Da li si siguran da ti je telefon zaključan?

Nisam jos uzeo telefon, ali sam zvao u mts da proverim i rekli su mi da ce biti zakljucan. Ali sad mi nije ni bitno, jer ipak necu uzimati vip broj kako sam planirao, ostacu na mts-u.

Hvala u svakom slucaju.

inace....
"@codeworkx: my first tester reported back that his #sgs is now #cm7nized. i hope he'll enjoy it. ;-)"
fuck yeah, jos malo i dolazi do nas obicnih smrtnika

Dodata je podrška za boot animacije u kuhinji.

Ja već dugo koristim (ZS)JPE, nekako mi je najbolji odnos potrošnje baterije i performansi, GPS je fin, brzo locira i ne gubi signal, dok ste videli na nekoj od prethodnih strana kakva mi je potrošnja baterije. :)

Pise da je za azijsko trziste? U cemu je razlika od ovih "evropskih"?

Ma nema razlike što je za neko drugo tržište, opušteno. :)

I napisi koji kernel i CSC koristis...:p ajde da vidimo sta si to zanimljivo "skuvao" u kuhinji. (razumem da pravi kuvari ne odaju svoje tajne ali ti ga pretera...:p)

Ja sam da kucnem u drvo (chuk,chuk,chuk) izgleda resio problem sa baterijom. Od kada sam ubacio JPY evo po prvi put mi gura baterija dva dana,i odmah sam primetio jednu cudnu stvar,kada sam krenu da flashujem JPY (ranije sam imao Darky 8.0) baterija mi je bila na tridesetak posto (znam,znam da je premalo ali morao sam:)) kada sam flashovao JPY (proslo je manje od 5 min mislim) i kada se bootovao,baterija mi je bila na 56%!!! to me je bas zbunilo,umesto da se istrosi baterija je skocila i to ne za malo vec podosta. I od tada evo,prvi put gura dva dana bez problema... cudno...

Poslednja izmena:
Ja koristim hardcore kernel i SMO csc koji mi je i bio kad sam kupio telefon. On u sebi ima apnove svih naših operatera, a možeš koristiti TOP ako si u vipu ili TSR ako koristiš mt:s.

@xcentric

Nije nimalo cudno. Baterija nikad nije bila na 30%, android je samo mislio da baterija ima 30% dok je ona zapravo imala 56%. Kada menjamo romove poremeti se battery stats, i kad si stavio JPY posle Darky 8.0 u procesu se verovatno resetovao battery stats i sada ti pokazuje pravu situaciju. Jedina zamerka na android mi je ta zavrzlama oko prikazivanje tacnog procenta baterije, ali i ja da cuknem u drvo odlicno sam kalibrisao bateriju i sada drzi vise nego ikad.

Pa da ali je malo cudno to sto sam ja vec bio par puta kalibrisao postupkom brisanja battery statsa ali mi je uvek manje vise isto bilo,sve do sada...

ROM skuvan na kitchenu se inst iz CWM?

Poslednja izmena:
nesto sam lose izgledao skuvao, posle inst roma ne moze nista vise da se instalira na sistemu, zavibrira za gresku i uradi reboot...sve ostalo radi super i fascinirajuce brzo, ali ga ovo cini neupotrebljivim. Da li postoji neka kombinacija koja ne odgovara ili?

izabrao sam wipe xpy verziju, voodoo kernel, sprski csc, tw launcher i par osnovnih app

darky izbacije 9.0 veceras negde posle ponoci.....vreme je za flash, upadam u krizu

Bolje da je dao ime verzije Darky`s 8.1 BLF ili BBF (Battery Leak Fixed or Big Bugs Free). :-devil-:
Salim se malo, momak zna znanje, ali previse stvari odjednom hoce da uradi i zato su mu romovi takvi kakvi su.

Ja već dugo koristim (ZS)JPE, nekako mi je najbolji odnos potrošnje baterije i performansi, GPS je fin, brzo locira i ne gubi signal, dok ste videli na nekoj od prethodnih strana kakva mi je potrošnja baterije. :)

Jel moze neki link odakle mogu da skinem JPE :)

Nazad
Vrh Dno