U klasi do 35€ postoji par kućišta koja zavređuju pažnju za taj novac, ima ih i u klasi od 70+€.
U rasponu od 35 do 70 € gotovo da nisam primetio nijedno kućište vredno pažnje i tih novaca.
Zapravo više bih razmišljao da li da u odnosu na planiranih 50 € prištedim 15 ili dodam barem još 20.
O Silverstone ili NZXT Beta Classic bi se po meni možda i dalo razmisliti, TT modeli u ovom cenovnom rasponu mi uživo ne ulivaju previše poverenja kao ni Xigmatek.
U ovom trenutku sa buđžetom od 50 € verovatno bih se ipak najrađe odlučio za varijantu koju pominje Godzilla.
Edit:
Malopre sam primerio da imamo relativno slične konfiguracije,a palo mi je u oči i da tražiš novu,jaču grafičku karticu.
Prethodnih dana sam bio u sličnoj situaciji,muku sam mučio sa izborom kućišta, kako zbog potrebe da minimiziram problem buke i temperature, tako i zbog želje da nabavim kućište klasičnog dizajna i odgovarajućih dimenzija.
Na kraju sam se opredelio da kupim korišćen, dobro očuvan Chieftec DX-01 i mislim da nisam nimalo pogrešio-sve postavljene zahteve ispunjava u potpunosti.
Možda mi je sada samo malkice žao što Luci nije oglas objavio par dana ranije.