Šta je novo?

Windows 7 SP1 RTM 7601.17514.101119-1850

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moze, instaliras sve sto dolazi uz SP1...

Ja cu da sacekam par nedelja, da stvar "legne".

Sacekacu da se pojavi na Mvls-u u varijanti Win7Sp1.
I ovako sam admin za firmin mvls.

Kod mene za sada sve ok, kao sto je bilo i pre!

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    354.7 KB · Pregleda: 159
Iscitiah sve postove u ovom threadu i zbunjen sam sta raditi? Najradije bih sacekao slipstreamovan Sp1 , koji su vasi predlozi?

Ma neka ide život, sinoć sam ubacio SP1 RTM i za sada je sve uredu i ukoliko ispadne neki problem sa aktivacijom rešavaću to u trku.:p

U cemu je problem?
capture.png

x86, updateovan...

Poslednja izmena:
Onda je nesto do SP1 koji instaliras - verovatno je ostecen, nepotpun ili tako nesto.

Skinut je iz ove teme, sa fileserve-a. Ako imas neki SP1 koji provereno radi, ili bilo ko drugi, neka mi pusti PM. :wave:

Ja nemam posto necu jos da ga stavljam - sacekacu jos malo da vidim kako funkcionise na ovim nasim prozorima pa ako je sve OK stavicu onaj M$-ov. Jos mi nije nuzda da zurim sa stavljanjem istog.

Ne nadjoh nigde o changelog-u, tj sta je sve poboljsano u Sp1 ili je samo skup svih updateva i hot fixeva izbacenih do sada.

Meni se desila cudna stvar... Juce sam instalirao SP1 RC redovno sa MS sajta, naravno pre toga onaj black hole update... Sve je proteklo ok, i win je bio aktiviran do jutros!

E sad, jutros su bila 2 nova update-a na listi i posle njih je trazio restart. Nakon toga, na desktopu u donjen desnom uglu se pojavilo Windows 7 Evaluation copy. Build 7601

Ali, properties i dalje pokazuje da je Activated! Sta sad raditi?

Sta je tu zbunjujuce? Pa to nije bio finalni SP1 i ovaj RC ima "rok trajanja" do kog je podrzan, a ne win 7 na kom je instaliran.
Pozz'

To sam i ja pomislio... Nije ni bitno! RTM radi ok za sada! Trazio je da uninstaliram RC prvo...

Upravo, rtm nema vremensko ogranicenje te nema vise ziga u cosku i do kad "vazi", ali i sam si bio posumnjao...
No mene mrzi da ga skidam jer ne donosi nista novo, a bice u zvanicnom update-u za jedno mesec ili pre, i nije ni sigurno da je ovo stvarno rtm (ko se seca 16894 - 16895 RTM nedoumice kod win 7?).

Instalirao i radi bez problema.

Evo i ja sam probao, nece ni kod mene. Verovatno iz razloga rucnog prckanja po sistemu, misli da je modifikovan sa vlite-om.... Nista od SP1 za mene, osim ako ne reinstaliram win pa odmah SP1 pre prckanja.

Evo i ja sam probao, nece ni kod mene. Verovatno iz razloga rucnog prckanja po sistemu, misli da je modifikovan sa vlite-om.... Nista od SP1 za mene, osim ako ne reinstaliram win pa odmah SP1 pre prckanja.

sačekaj lepo update... nema potrebe za reinstalacijom ako ti sistem radi dobro.

Ni kod mene nece SP1. :) Ocigledno da kad se cacka OS ne moze SP1. Ja sam u RT7Lite-u radio custom-izaciju.

Nisam ni mislio da reinstaliram zbog toga, vec sledeci put kad za to dodje vreme. A sumnjam da ce hteti update-om ali da vidimo... Da pise i na microsoftovom sajtu da nece posle custom-izacije da se instalira, vazilo je i za vistu.

Vi koji ste koristili vLite pre pokušaja instaliranja SP1, jeste izbrisali vLite iz registry baze?
Run » regedit » HKEY_LOCAL_MACHINE » SOFTWARE » vLite i delete

Ja sam rucno prckao, nisam koristio v-lite i sl. tako da to mi nece pomoci...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno