- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
ništa se od ta tri nije promenilo, samo što je u slučaju baterije to dobra stvar bar meni
browser je gori nego sto je bio,
NIje tacno, koliko vidim flash podrska je poboljsana, browser jeste brzi a dobra strana je sto load ekran nije stalno tu nego se skriva privremeno i time povecava prostor za citanje.
Flac, povezivanje wifi sa compom kao i brzi odziv sistema su dovoljni razlozi za prelazak, bar po mom skromnom misljenju
Ne znam o cemu pricate, nemam problema nikakvog sa streamom niti sa prikazom bilo kog sajta :trust: ( mozda da okacite neke linkove sa kojima ima problema pa da se uverim ( osim ako nisu xxx ) mislim svi ste vec znali sta se sprema i sta postoji u 1.2 posto je izasla narodna verzija. Al kontam da su vam bitnije " igrice " od kvalitetnijeg FW.
Generalno mislim da je surf na ovakvim telefonima stvar samo do prve pomoci i nedostatka pc-a posto je potrebna doza mazohizma da bi se dugo surfovalo na ovakvim spravicama zbog malog ekrana a ovde ubrajam sve mobilne telefone bez obzira na velicinu.
Izgleda da je bitnije da se nesto moze i ima nego da nam uopste i treba
Generalno je dobro sto je Samsung ovo uradio i daje nadu da nije ostavio OS na cedilu, jeste malo zakasnelo ali u sustini Samsung nikad oficijelno nije tvrdio da ce izaci 1.2 u novembru, osim rumora.
Mozda ostavlja i nadu da ce biti 2.0 za nas
a i ti si malo bezobrazan jer si ocigledno trebao da kupis jabuku ili htc a ne da pises bezveze po ovoj temi.
igre za badu,na wave-u losije nego na androidima?
pa na wave-u,zbog grafickog cipa i 1ghz procesora,na osnovu svih review-a,igre rade fenomenalno,u rangu san top htc i galaxy s.
ko ne veruje ima tonu review-a i na you tube klipove.
trenutno ni jedna igra ne moze da iskoristi 100% snage talasa.
nemoj pisati bezveze,nego neupucen ce svasta pomisliti.
a inace ako je takvo stanje,podrzavam te da ljudi realno pisu kakva je bada 1.2 i da li je to u stvari 1.0.3 .
ja nisam samsung fan,godinama vec sam na SE ali se je pukao i nema isplative modele.
Kada udjesh u "games n more" klikni na one tri tachke da ti izadje meni pa na "use virtual keypad" i iskljuchi za koju aplikaciju hocesh.Jedino ako neko zna da li moze i kako da se skloni ovaj prokleti pomocni meni sa dugmicima :wall:
Totalno je nepotreban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari