Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U pitanju je Ubuntu 10.10. Probao sam sa dva modema - Intel 536a i neki conexant, ne znam model - preko Gnome PPP-a, ali konstantno dobijam poruku "modem not responding".
Korišćenje Linuxa u kombinacija sa dial up konekcijom nije preporučljivo. Čak i da namestiš modem da radi (što je teško jer su davno prošla vremena kada su se time ljudi bavili) čeka te veoma bolno iskustvo korišćenja Linuxa bez broadband konekcije.
Veruj mi, svestan sam svega, ali moram imati legalan os, a trenutno nisam u prilici da kupujem XP. Izmedju ostalog, internet konekciju imam, a modem mi treba zbog slanja i primanja fax-a.
Na Conexant možeš da zaboraviš dok su Intel modemi nekada mogli da se nabudže da rade nekako ali ne verujem da sada to moguće. Ne zovu se Winmodemi za džabe.
Na Conexant možeš da zaboraviš dok su Intel modemi nekada mogli da se nabudže da rade nekako ali ne verujem da sada to moguće. Ne zovu se Winmodemi za džabe.