Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ne znam kako mozes da poredis TL i hdbits
Mislim po cemu poredis ?
Po broju clanova ispadaju zamunda mininova demonoid da su najbolji trackeri
po kolicini stvari ispada piratbay i slicno da su najbolji
Ono po cemu se hdbits razlikuje od ostalih je kvalitet... i posveceni grupa ljudi koji encoduje/snima sa hdtva/ nabavlja sa itunsa sve moguce filmove/emisije/serije

Umesto TL-a mogu da koristim bilo koji drugi 0days tracker.....
Umesto hdbitsa retko sta mogu ... doduse mogu zahvaljujuci ljudima sa hdbitsa - pa se te stvari nadju i na drugim trackerima i na newsu...

Gledaj ovako - kad bi ukinuli TL -nista strasno - bukvalno sve to ima na drugim 0days tracekrima a takvih tracekra ima milion
Kad bi ukinuli hdbits- Vecina serija WEBDL odnosno ITunes ripova ne bi bilo, HDTV emisija/utakmica/filmova tkaodje, klalitetnih encodova - takodje.

Poslednja izmena:
Sve je to ok ali toliko malo clanova da primaju strasno i pritom kolko vidim na slici dosta slabo Seedovanih fajlova ima:S:

Slabo?
Brzine su sasvim pristojne, ako imaš 100 Mb/s liniju ima da ide uglavnom max :)

Evo recimo, pogledaj sliku... Novi torrent, za 2 sata će svi ovi to da seeduju... Da seeduje njih 4-5 je sasvim dovoljno tako da to sa brojem seedera pada u vodu ;)

Poslednja izmena:
ako puštaju novo članstvo na hd bits posle našeg Božića bilo bi zgodno da se ovde objavi... verovatno će biti slobodan ufur samo 24h :test:

Nema ni 0.1% sanse da ce da otvore clanstvo ...
Mogu samo da dozovle ljudima da posalju po neku pozivnicu :)

Evo ja se prijavljujem, ako budu otvorili pozivnice, primam na poklon jednu :D
Obećavam da ću biti dobar dečko, da ću moj nalog redovno hraniti, kupaću ga
vodiću ga u šetnje... :D

evo i ja se javljam... ako oće nego da bude dobri Samarićanin, nisam alav na torrente :d

Ali poenta je upravo da budes.
Javljam se i ja, sa ratio dokazima. Imam tri akaunta(IPT, TL, BIT-HDTV) sa preko terabajt uploadovanog, i jos nekoliko (Waffles, AHD, YuWa,...) sa po minimum 100gb.

Poslednja izmena:
^ samo smo tebe cekali :)

I ja bi isto pozivnicu isto mogu narokati koji terabajt :)

Poslednja izmena:
Veca je sansa da dobijem Porshea (ista sansa samo manje konkurencije) pa eto ja se prijavljujem za jedan Porsche ako moze.

Evo ja dajem u zamenu moj rapidshare nalog ako mi neko dostavi pozivnicu hdbits
nonamekz.jpg

EDIT: dodo sam jos 100 tako da je pun mesec rapidshare acc:p

Poslednja izmena:
Pa ako bude svima odobreno po ovih 4 što imaju, znam jedno mjesto gdje će biti djeljene i šakom i kapom (naravno, samo korektnim userima). Koga zanima, nek pusti PM. :D

Da ali kako će da za 2 dana dođu do čina "asistenta"? Ako mislimo na isto mesto. :D
Ili će se deliti šakom i kapom svima?

Poslednja izmena od urednika:
Jel ovo ok:D :D :D
Ratio: 10.099 Uploaded:3.985 TB Downloaded:404.049 GB

@Stig
Lepo od tebe.
Vezano za hdbits, nekako razmišljam - koji će mi još jedan account da se patim sa ratiom. I onako većinu onoga što gledam uspem da pronađem na drugim mestima. Sad da pod stare dane skupljam neke naloge, čemu to. Jedino da forsiram nekakav elitizam pa i da jurim za trekerima, ovako...

Nisam vise u staffu al kolko se secam valjda samo se javis na pitaj staff i odrapiraju te ...

Euc je cini mi se mnogo spor jer su sve domaci korisnici sa ocajnim uploadom.

Zato psotoji seedbox :)

Vrh Dno