Neko je spominjao neke obuke u inostranstvu prodavaca jedne maloprodaje. O kakvim se obukama radi i da li nakon tih obuka (dal to gazda placa ?) radnik ima vecu platu ? Kakvu korist imaju kupci od takvog upgrade0ovanog radnika u radnji ? Mislim, da je samo redovno citanje ovog foruma dovoljno da se svako informise o svemu iz IT sektora. Bio on prodavac, geek, noob ili poslovan covek.
Ja sam spominjao obuke i ako pažljivo pročitaš moj post videšeć da se ne radi o IT firmi, reč je bila o prodavcima i kupcima a ja sam izložio svoje iskustvo koje verujem da je vrlo slično sa prodavcima u IT sektoru tj. radnjama.
Firma u kojoj ja radim plaća obuku naravno, sama obuka nije obavezna, ako nećeš ne moraš ali onda se odmah zna kakav si radnik, da li si zainteresovan ili ne a i ko je lud da odbije plaćeno putovanje u inostranstov
Plata ne zavisi od obuke već od toga da li si ti usvojio i primenio ta znanja koja si stekao na obuci u periodu od 6 meseci pa na dalje i zato su tu testovi, a sami testovi idu ovako:
manje od 60% = traži novi posao,
60-80% = -10% od plate jer ne radiš kako bi trebalo,
80-90% = dobijaš stimulaciju (novčanu) a dobar glas o tebi polako putuje ka višim nivoima
90% i više = trajno povećanje plate + smeši ti se mogućnost napredovanja ako konstantno postižeš tako dobre rezultate...
Obuke se ne odnose uvek na suvo tehničko znanje već je tu reč i o psihologiji potrošača, tehnikama prodaje isl, probaću to ovako u IT terminologiji da ti približim: zamisli da si prodvac u (toliko pominjanom) Gigatronu, ulazi ti čovek u radnju i kaže treba mi grafička kartica i pogleda u tebe, ti kao prodavac treba da već unapred znaš šta ćeš ponuditi kupcu a kako ćeš to da znaš pa lepo ideš na obuke. Ti treba da proceniš kakav je to čovek (klinac gejmer ili neki poslovni čovek ili deda koji bi unuku da pokloni nešto a čuo je da onaj priča kako mu treba nova grafička...) i pre nego što on bilo šta kaže, čime se bavi, koliko približno može da potroši para... a kad kaže šta hoće ti kao prodavac treba da imaš spremljenu spiku, spremljen set pitanja i podpitanja kojima ćeš detaljno saznati želju kupca i tek nakon toga ponuditi mu nekoliko (2-3, ne više) modela da bira (izbor po ceni).
Ako recimo advokatu kojem je riknula graf. na kompu na kojem kuca dokumentaciju isl. prodaš neku nafuranu ultra-mega-giga karticu od 250+€ (samo zato što on može to da plati) ti dečko nisi za prodavca (@dulsrules ovo ti je najočiglednija korist kupca od obučenog prodavca, jer ti neće uvaliti nešto samo zato što može i zato što ima moć da te ubedi u nešto nego će te saslušati i gledati da ti pojednostavi odluku tako da ti budeš na kraju zadovoljan SVOJIM izborom iako je u suštini prodavac doneo odluku.)...
Sve ove obuke i sva ta testiranja su da tako kažem najžešća u nivou od kojeg firma najviše zavisi a to je prodaja tj. prodavac e sad, da li se vide rezultati ili ne nije moje da to procenjujem, ja mogu samo da kažem da se već godinama priča kako je situacija teška kako nema para, privreda stoji ovo - ono i šta ja znam a firma u kojoj ja radim (i koja, ponavljam, nema veze sa IT tržištem) raste iz godine u godinu a to ne bi bilo moguće da kupci nemaju poverenja...