Evo najpre moje iskustvo:
dosta davno (6-7 meseci) naletim ja na 24h akcije na sajtu Lisc Computers-a i to mi se svidi, pratio sam tako te akcije dok nisu stavili monitor samsung t220 hd, neka dobra cena bila ali to je važilo samo za online kupovinu, odma ujutru čim su počeli da rade ja ih cimnem telefonom kako bi proverio lager pošto nisam imao karticu koja može da se koristi na netu nego sam hteo da izvadim erste poklon karticu, uplatim tačan iznos i odma ga potrošim na taj monitor, oni kažu nema problema ima ih. Ja otrčim do banke, za 15-tak minuta završim karticu, dođem do kompa i da kupim kad ono izbaci da ih više nema, ja po****im, nazovem ih opet i onako izfrustriranim glasom pitan šta je to, pa jesam li zvao da se takva situacija ne bi desila, jeste mi rezervisali.... i oni meni: izvinjavamo, se, mora da je neka greška na sajtu, i nazovu me za 10 minuta sa rečima: probajte sad, ja probao i sve prošlo ok, monitor dobio sutradan, uštedeo 6.000din.
E sad, malo za gillette-a:
ti bi shvatio kako stvari stoje tek kad bi radio u takvoj jednoj prodavnici (ne znam tačno koga si ono iskritikovao).
Ja radim u jednom "kompleksu" koji je u decembru obrnuo preko 400.000.000 dinara u maloprodaji znači bez velikih sistema tj. kupaca na veliko i bukvalno smo se RASPALI od posla i mogu da ti kažem kakvih sve kupaca imaš, možeš a i ne moraš da mi veruješ da je onih koji se unapred malo edukuju o tome šta žele da kupe veoma malo, recimo tek nekih
10%, oni znaju šta hoće, znaju šta treba da pitaju i brzo odluče o kupovini ... sledećih
30% su kupci koji znaju šta bi okvirno hteli ali ne znaju šta će te njihove potrebe zadovoljiti, i s njima je lako, postaviš im nekoliko pitanja kako bi sazno šta bi im najbolje odgovaralo i ponudiš im neke opcije da biraju, objasniš im sve i kupovina/prodaja ide lako, ostalih
60% kupaca su smarači, to su oni kod kojih možeš da se pokidaš, da im objasniš sve ono što piše i u uputstvu na srpskom jeziku što meni u suštini i nije problem ali kad ti jedan te isti kupac dođe u radnju 5 puta i 5 puta te smara za istu stvar i 5 puta ti postavlja isto pitanje na 5 raličitih načina i na kraju ti kaže "a zašto je kod vas taj i taj proizvod skuplji za 1000 din nego tamo i tamo" šta onda da mu kažem, da je to zbog toga što mene firma 2 puta godišnje šalje na obuku u inostranstvo, što 4 puta godišnje polažem testove na kojima ako ne uradiš barem 80% ode plata -10% ... šta je to njih briga, dođu kod tebe da ih sve naučiš (s obzirom da nigde dalje nema takvu uslugu) a odu i kupe na drugom mestu ali su zato tebe u stanju da smaraju više sati (ovo više sati nije karikiranje, to je istinit podatak, nažalost). Nemaš pojma šta su sve ljudi spremni da kažu i kakve sve laži prosipaju ne bi li izvukli neku korist, ovome sam bezbroj puta bio svedok.
Zamisli da radiš npr. u gigatronu i da te neko 5 puta zove da bi te pitao nešto recimo oko nekog skupljeg miša i svaki put uz neko novo pitanje doda i ona stara i svaki put ti oduzima vreme dok ispred tebe stoje dvoje kupaca, jedan koji bi kupio lupam, lcd tv i drugi koji se interesuje za grafičku, šta ćeš uraditi? a ne dolazi u obzir da ispališ onog na telefonu tako što ćeš mu reći da nazove za 10 minuta (ili najbolje nikad više)???
Decembar je mesec (doduše zavisi i od biznisa) kada ti kao prodavcu dođe da kažeš "ljudi, nemojte više kupovati, nemojte ulaziti više u radnju, dajte mi 20 minuta da se odmorim"...
Inače, u onom momentu kada na jednog prodavca dođu 3-4 kupca (što je relativno česta situacija) ti ni jednog od njih ne možeš kvalitetno da uslužiš, e u tom momentu ti više nisi prodavac nego "kontrolor", ne uslužuješ nikog posebno već samo ako neko ima pitanje kratko odgovaraš i paziš da neko ne bi nešto ukrao (a veruj mi na reč lopuža ima na svakom koraku), mogu samo da zamislim kako je ovima u IT prodavnicama gde ima mnogo proizvoda koji imaju relativno mala pakovanja pa ih je lako sakriti ispod jakne ili već kako ...
Tako da, postavi se malo i u sitaciju tih prodavaca, nije njima cilj da te od**bu ili da te zavrnu za nešto, oni od toga nemaju koristi, možda ti što hoćeš da kupiš recimo štampač od 15.000 din očekuješ da ti se prodavac posveti 100% ali šta misliš šta očekuje onaj što je ušao posle tebe i rekao "e ja sam zvao jutros oko onog projektora i platna" (koji koštaju 150.000 din zajedno)... Bilo to pravedno ili ne prioriteti uvek postoje i nisu uvek svi kupci jednaki niti će biti.
Kada je u pitanju razlika između podataka o lageru na sajtu i u radnji to su već neki ovde objasnili, uglavnom najveći je problem što većina IT prodavnica nema sistem koji je automatizovan i povezan sa bazom raspoloživog lagera tako da se stanje menje čim ti prokucaš neki proizvod (ako si na stanju/lageru imao 5 logitec xy miševa i 5 si ih prodao danas da se na sajtu automatski ispiše nešto tipa "trenutno nema na lageru") koliko god to tebi izgledalo jednostavno takvi sistemi su komplikovani i veće kompanije ih ne rade same nego debelo plaćaju firmi koja radi održavanje softvera...
Neko moje predviđanje je da će prodavci, usled ovog novog zakona o zaštiti potrošača (koji su pre svega orientisani na prodaju u prodavnici a sajt im više informativno služi) ukinuti podatke o ceni i podatke o lageru na svojim sajtovima nego će pisati da se pozove za informaciju i to je to...