Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

E ovako, sorry zbog noob upada svima ali moram da vas pitam nešto.
Je nemam nijednu registracija nigde:(
Samo sam uspeo da ugrabim Avesome HD ove Nove godine. Jedino koristim HD Reactor (ruski) i tamo uspem da ugrabim nešto kad se okači. Jel ima još neki dobar open ili da pušta invite, dajte mi neki savet gde mogu da upadnem za neki sa najraznovrsnijim sadržajima :Klanjanje

Jel moze rutracker da bude na engleskom, ubi onaj ruski, polovinu ne kapiram :D

Ne znam da li je neko napisao ranije; na rutrackeru je trenutno freeleech i traje do 13. januara.

"И как всегда, по традиции, объявляется фрилич и снимаются рейтинговые ограничения на количество скачиваемых торрентов, с 1 по 13 января."

Ajd da neko uhvati shot tog hd-bits.org, da se vidi sto je on "obecana zemlja" ?

E ovako, sorry zbog noob upada svima ali moram da vas pitam nešto.
Je nemam nijednu registracija nigde:(
Samo sam uspeo da ugrabim Avesome HD ove Nove godine. Jedino koristim HD Reactor (ruski) i tamo uspem da ugrabim nešto kad se okači. Jel ima još neki dobar open ili da pušta invite, dajte mi neki savet gde mogu da upadnem za neki sa najraznovrsnijim sadržajima :Klanjanje

Kao sto Stig kaze, IPTorrents je stvoren za tebe :) ...

NA hdbitsu je free leach do 9.1. a onda najavljuju neko veliko iznenadjenje. Cak se spekulise da otvore tracker za registraciju :D

NA hdbitsu je free leach do 9.1. a onda najavljuju neko veliko iznenadjenje. Cak se spekulise da otvore tracker za registraciju :D
Veruj mi u 99,9% slucajeva te glasine su samo losa Novogodisnja sala ;) Ne kazem, ima tih 1% sanse da ce da otvore, al kad bih moro da sa kladim, kladio bih se da nece ;)

To stoji :) Mada nesto nisam siguran da staff na hdbitsu juri da dostigne maximalan broj clanova, da je tako, davno bi otvorili pozivnice ;)

Pa ne mogu ja da napravim anketu na njihovom sajtu :D

Nisi me shvatio, ja sam mislio na staff hdbits-a, a ne na usere koji zele da ga se docepaju ;)

Ajte okacite kakvu sliku tog famoznog hdbitsa a ovako od oka cinimi se da je ista fora kao sa TL-om.

Rutracker. Otvoren je.. Sta ces bolje ? Jos moze i da se ruski nauci pritom :D

Znaci shon3i je tamo uploader? BTW, nije los upload na nalogu, mislio sam da se slabiji... :)

Cudno mi je kako nije Gazelle sheet? Da li on ima ikakvih mana u odnosu na ove "standardne"?

@ dumper
Opa 32, idemo idemo :d. Mada ti taman dodjes do neke pristojne cifre pa napravis novi acc :(..

Znaci shon3i je tamo uploader? BTW, nije los upload na nalogu, mislio sam da se slabiji... :)
encoder jeste ;)
Da uploaduje moze ko hoce ako ispostuje pravila

CHDbits je bolji nego HDbits..u svim pogledima..

hahahahahaha
Po cemu bolji
Po kvalitetu encoda - nisu kacio sam 22 puta slike chd encodova koji ne lice ninasta
Po kolicini materijala - opet nisu mozemo da uporedimo ako oces bilo koju sekciju
Po brzini pojavljivana na sajtu - kome je vazna brzina nek prejde na scenu oni su brzi mesec dana od svih

Poslednja izmena:
Aaaa to, ja sam razumeo malo drugačije :)
Evo sada pročitah ;) Piše <50 GB downloada :p

Vrh Dno