jozza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 845
Prikupi dokaze pa u servis sa sve snimcimaovo lici na neispravnu memoriju na kartici.
+1
Prikupi dokaze pa u servis sa sve snimcimaovo lici na neispravnu memoriju na kartici.
[YOUTUBE]XO78wDq7gTM[/YOUTUBE]
Ma neka bude 100 epidemija, kad kupim grafiku hoću da mi s evidi kursor na njoj i da mogu da odigram bilo koju igru.
Izvinjavam se ako je ovo već neko postovao, ali na AMD Game forumu se vodi rasprava o ovom (ili jako sličnom) problemu. Izgleda da su našli i workaround, ali prilično nepopularan (spuštanje frekvencije memorije za 100 MHz). Teme su ovde i ovde. Sudeći po broju postova, u pitanju je epidemija.
Moja karta je Sapphire - čisto da sve bude jasno. Postavio sam par odgovora samo zbog toga što znam kakav je sistem reklamacije u Srbiji iz ličnog iskustva i što me zbog toga tema na neki način lično pogađa. Ovo mi je bio drugi nesipravan Sapphire - prvi je bio 9600XT Fireblade - i već sam izgubio veru i u Sapphire i u AMD. Ispostavilo se da sve radi s 10.12 drajverima s ispravnom kartom. Jedina evidentno totalno pokvarena karta - bez uvrede - jeste ova kod Villy-a. Bezobrazluk je vratiti takvu kartu. Kažem da sam imao slične probleme sa prvim Sapphire 6870 - brljavljenje kursora, pucanje 3dMarka11... . Što se tiče problema s Crysisom - vi, kao kupci, bi trebali da birate šta ćete - da li ćete čekati GB da izbaci BIOS ili da vam vrate pare. Nažalost, to ovde ne ide tako. Usput, čitajući temu na AMD Game Forumu - da se sve rešava snižavanjem takta memorije - mislim da imate problem sa serijom s lošim memorijskim čipovima.
Kako bre samo moja?! Pa evo ti 7-8 ljudi od početka teme, uključujući i Ivketa i Gligu i još 5ljudi sa kojima sam diskutovao preko privatnih poruka, ma ima nas 10 na forumu sigurno. Nemoj molim te da pričaš tako, na kraju će da takve izjave uzmu kao argumente za to da je karata ispravna...
Ako sam preskočio nešto u temi - žao mi je. Ali čini mi se da si se jedino ti žalio na BSOD, pucanje drajvera i vidljive artefakte na ekranu. Niti želim da umanjim evidentne probleme drugih korisnika - lično smatram da je uvoznik, sučen s ovako nečim, trebao povući sve 6850 karte i vratiti ih Gigabyte-u na RMA odmah, a ne čekati. Ono što meni ne ide u glavu jeste kako je ta karta vraćena kao ispravna - pretpostavljam da ne može da odvrti ni jednom 3DMark11, i to je lako videti. Ako je situacija takva kod svih korisnika - onda je to SRAMOTA za uvoznika i za njihov servis.
Hahaha, ja barem mogu da čitamImaš kvarniju kartu do mene :d Utatata
![]()
Jos jedan sok
Kupila sestra klincima na ulici igricu James Bond. Ajde reko da im instaliram dok su kod mene da se igraju malo.
Sve se startuje bez problema, medjutim malo posle vec vidjeni scenario. Vga no signal i totalni Crash.
Doslo mi je da iscupam karticu i da je izlupam cekicem. Aj reko da probam ponovo. Zakljucak je da nema sanse da se igra normalno. Non stop zabada, a deca ko deca navalila oce da se igraju. Jos me ovaj stariji pita sa je sa kartom, reko ma drajveri zezaju
***. doso sam u situaciju da me deca tripuju zbog ovog skarta.
Ovako nov sam na forumu mada imam dosta iskustva u radu sa racunarima imam MSI 6850 fabricki OC kupljenu u francuskoj
Imam iste problema prilikom igranja igrica dok mi testove prolazi bez problema
Naprimer Medal of Honor je radio medjutim sada sam doso do misije gde posle par sekundi ugasi monitor zatim se cuje zvuk nekih 10 sekundi, e onda ide zakucavanje i komp se mora resetovati
Sumnjao sam prvo u napajanje pa sam ga promenio, ali problem sa zakucavanjem je ostao isprobao sam sve driver-e medjutim nista ne pomaze.
Pa me zanima ima li neko slicnih iskustva sa MSI 6850 serijom i da li je naso resenje???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari