Ne znam ako neko pljuje po nasim dobavljacima i prodavcima to sam ja. Ima dobrih momaka i ljudi ali nam je mentalitet u kurcu. *** sta da radimo imamo neku falinku koja je nezabelezena u svetu i to je tako.
Ali ljudi da mogu da urade nesto i da se oslobode svih koji ih napadaju ja mislim da bi uradili. Sa tim kartama nesto nije u redu to je ocigledno i to je pitanje da li moze da se ispravi. Ne znam vi bolje znate u proslosti takve stvari kada su se desavale da li su kasnije ispravljanje. Problem je druga stvar sto postoji mogucnost da je neko po jeftinijoj ceni nabavio odredjeni broj ******ih karata (mada ne vidim kako bi Gigabyte to mogao da dozvoli da se ne unisti i da se pojavi u prodaji0 i problem je sto nece da vam zamene. Da mogu da urade nesto uradili bi. Nesto sa njima ocigledno hardwerski nije u redu i to i da se resi moze da se resi privremeno i da se odlozi problem ili da se uradi na ustrb neceg drugogf, ne znam kako to ide. Mozda slabo provode struji ne radi neki deo, na brzinu napravljene, gigabyte znate i sami da leti prvi da izbaci na trziste i za svaku kartu stavi 1 driver i1 BIOS i to je to, nema vise zavrsena prica za tu seriju. Sada da li cekaju da se kompletira serija 6xxx pa da onda popravljaju ne znam kako ili ce tek tada zaboraviti na vas kojima se to desilo ne znam.
Ne vidim razlog zasto ljudi ne bi probali da urade nesto i otkace vas. Mozda su probali ali *** nesto nije u redu, neki deo mozda nije odradjen kako treba ko ce to da provali uopste.
To se menja i gotovo uz izvinjavanje proizvodjaca i dobavljaca.
Znaci ja sam na forumu gigabyte postavio pitanje. Godinama idem tamo na forum jos od proslih kartica i uvek sam dobijaao odgovor istog dana.
Sada ima skoro 80 predlega niko mi nije odgovorio. Pitao sam pre svakakve gluposti do detalja su mi objasnjavali, strpljivo, lepo da shvatim. I za maticnu i za jednu, drugu trecu graficku, chipset cooler, predloge, menajnje biosa ploce, menjanje biosa hkartice, sve sve. Na ovo cute. A jednostavno sam im ih pitao sta je sa serijom 6850 sto toliki broj ljudi ne moze da koristi karte, kakav novi bios, kada???Znaju ljudi da su unakazili karticu, ne vidim drugo sta je. Niko se nije setio ni da kaze nek probaju ovo ili ono, da pita sta ne valja konkretno, zato sto znaju da pomoci nema.
Da kazemo najverovatnije ste zakacili prvu navrat nanos sklepanu seriju a samo joj oni znaju dusu i da ukapiraju sta je cim neko kaze sta nije u redu i da odmah isprave na fdrugoj oni ne moraju da je testiraju znaju je, prave je.
Drugu su ispravili, prodavci kada uzmu pare tesdko je da vrate, nerazumni sa za vas i gledaju koliko imate zaivce dok ne odustanete.
PA LETITE SEDA VI OSTALI NA 6970 ODMAH *** POJAVILA SE PRVI CIM DONESU VI NARUCITE PA PRVI OVDE REZULTATE 3D MARK 1989 U 240X320 LOW REZOLUCIJI pa da vidimo rezulktate a onda za 3 dana Crysis Fucnkig Sheet desktop, freeze problem, aaa,aaa