MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
El si video, Driver, sa kakvim predznanjem mora da ideš u prodavnicu po konzolu?
iako vec 2 godine postoji tehnika proracunavanja privatnog aes256 kljuca ako su poznata najmanje 2 razlicita fajla koji su enkriptovani kljucem koji je nastao tako sto je jedan od ona dva pomenuta koeficijenta ISTI...
Najjache da je Fail konzola koja nije razbijena 4 godine, a X360 i Wii koji su razbijeni "odma" i mogu se koristiti online su vrhunska zastita :d:d
bla bla bla... previse informacija za ljude povrsnog znanja, pogotovo ako je jedino sto ih interesuje kako da igraju igrice za dzabe![]()
zar nije mnogo interesantnije razumeti kako nesto radi, nego samo koristiti "gotovanski" sve sto nam se nudi?
kao sto rekoh... da je razvoj covecanstva zavisio od takvih ljudi koji su gotovani.. a u osnovi ih nista ne interesuje osim kako da ugode sebi i svojim potrebama, jos bi mi jeli banane i sumske plodove, i pravili sacekuse divljim zverima...
ovo zadnje te stvarno nisam razumeo... daj preformulisi se, ja sam bio dovoljno jasan (ne moram da se ponavljam)
nisu gotovani programeri i hakeri (i tako se medjusobno prozimaju)
nego ljudi koje nista ne interesuje vec samo da koriste plodove tudjem rada i znanja... ja o tome pricam sve vreme
Neverovatno kako ne (želiš da) razumeš ili se samo praviš... Krajnjeg korisnika bilo kog softvera uključujući i igre treba prvestveno da zanima ono što mu je potrebno sa aspekta korisnosti za posao i zabavu. Može (i bilo bi poželjno) naravno da ga interesuje kako rade stvari "ispod haube" i "iza scene", (dosta) više od prosečnog consumera. Konkretno u vezi igara, development procesi i ekonomski aspekti cele priče, za šta i služe forumi kao što je ovaj. Nema potrebe da ih zanima enkripcija fajlova i sl. low-level stvari (osim ako i sami nisu inženjeri), jer da bi ih u potpusnost razumeli morali bi da znaju mnogo više o konkretnoj oblasti. Informacije koje dobiju informišući se o tim stvarima im neće biti od neke upotrebne vrednosti.
Ma ne vredi sa wolfom da prichash, covek nije znao shta je PS3 do onog dana kada je razbijen, a onda je sve prochitao o nachinu razbijanja i security-ju, a i dalje ne zna shta je PS3 :d Njega konzola ne interesuje, niti ga igre interesuju, izgleda da ga najvishe interesuje to da sve oko nas bude razbijeno, jer zamisli oni nama naplacuju softver umesto da ga poklanjaju...
gde ne morate nista da naucite i da znate samo radite i kupujte onako kako vam se kaze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari